Află limita de credit pentru afacerea ta, mai rapid ca niciodată

07 Sept. 2022, 12:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Sept. 2022, 12:56 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Ai nevoie de bani aici și acum pentru a-ți dezvolta afacerea? Ești presat să faci plăți care nu mai pot suferi amânare? Maib lansează o oportunitate unică pentru business – limita de credit calculată instantaneu. În acest fel, banca dorește să-ți fie aproape în orice perioadă dificilă și îți oferă o soluție simplă și de încredere pentru depășirea situațiilor pline de provocări.

Ce înseamnă limita de credit calculată instantaneu?

Limita de credit este o ofertă unică pentru piața din Republica Moldova, lansată de maib pentru businessul autohton. Este vorba despre o anumită sumă de bani, pe care o poți primi pentru realizarea planurilor tale de astăzi, fără gaj și fără acte suplimentare. Pentru aceasta e suficient să ai o afacere de cel puțin 1 an și o istorie de credit pozitivă.

Limita calculată instantaneu poate fi aplicată pentru diverse produse creditare ce corespund necesităților tale de business, iar banii sunt transferați în câteva ore pe contul curent sau de card.

Pentru a afla limita de credit, disponibilă pentru compania ta, e suficient să completezi formularul scurt de pe site-ul www.maib.md, iar un reprezentant maib te va contacta în cel mai scurt timp.

Aplică acum, indiferent dacă ești clientul băncii sau vrei să devii clientul nostru. La maib vei beneficia de susținerea de care ai nevoie.

Ai nevoie de mai mulți bani?

Dacă necesitățile financiare ale afacerii tale depășesc limita de credit calculată, contactează-ne la 022 022 428 sau te așteptăm la maib și împreună vom găsi cea mai bună soluție.

Maib – simplu și ușor!

P.

Realitatea Live

24 Sept. 2022, 19:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2022, 19:46 // Actual //  Lupu Eduard

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a revenit vineri seara, 23 septembrie, în Republica Moldova, cu un zbor low-cost, de la Berlin.

Sursa foto: Dragoș Galbur

Maia Sandu a participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, apoi la Adunarea Generală a ONU de la New York, iar la întoarcere s-a întâlnit cu cancelarul german Olaf Scholz.

Imagini cu Sandu au fost publicate de bloggerul Dragoș Galbur, care s-a aflat și el în avion. Maia Sandu a așteptat cursa, alături de ceilalți pasageri, timp de trei ore, din cauza unei defecțiuni la aeronavă, potrivit nordnews.md.

„Am venit de la Berlin la Chișinău împreună cu doamna președinte, cu un zbor low-cost. Nu e nicio senzație, dar pentru asta merită un respect aparte, dat fiind faptul că 30 de ani majoritatea președinților cheltuiau banii publici pe zboruri charter în lux și opulență. Banul public trebuie cheltuit cu bun simț!”, a scris Galbur, pe Facebook.

Maia Sandu s-a aflat între 18-19 septembrie la Londra, unde a luat parte la funeraliile de stat ale Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. În zilele de 20-21 septembrie, șefa statului a fost la New York, unde a fost prezentă la Adunarea Generală a ONU, eveniment anual care pune în discuție subiecte de interes global.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău