Back to friends cu maib junior și Mastercard

17 Aug. 2023, 11:31
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
17 Aug. 2023, 11:31 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

În septembrie nu doar că ne întoarcem la școală, dar și revenim la prieteni. Pregătește-te pentru istoriile fabuloase ale colegilor despre cum și-au petrecut vara.

Cu maib junior și Mastercard, în perioada 15 august – 20 septembrie ai cashback majorat de până la 10% pentru rechizitele preferate, haine, uniforme și rucsacuri stilate.

Astfel, până pe 20 septembrie, fă-ţi cumpărăturile cu maib junior la partenerii băncii:

„Global Store”, „ALO”, „McDonald’s”, „Maxikids”, „Maalex” „Cărturești” şi bucură-te de un cashback majorat.

În plus, maib ți-a pregătit un concurs inedit desfășurat pe paginile maib de Facebook și Instagram. Achită cu cardul Mastercard maib junior la 3 parteneri, descarcă checklist-ul, urmează pașii pentru a intra în cursa premiilor.

Zece norocoși, selectați prin tombolă, care au făcut cumpărături la partenerii campaniei vor primi cashback 100%, direct pe card. Totodată, valoarea maximă a cashback-ului nu va depăși 5000 lei.

Condițiile sunt simple:

  • descarcă checklist-ul și urmează pașii;
  • fă o postare pe Facebook sau Instragram cu pozele de la fiecare sarcină efectuată, însoțite obligatoriu de hashtagurile: #maibjuniordone și #mastercard;
  • lasă un comentariu “particip” sub postarea despre concurs.

„Dor de școală” la Zity Mall

Mai mult de atât, maib te invită între 17 – 20 august la festivalul „Dor de școală”, în scuarul Zity Mall, să vezi trendurile „back to school ‘23” și să te pregătești de noul an școlar. Vino cu părinții la standul maib și deschide gratuit cardul maib junior. Te așteaptă un cadou garantat!

Dacă ai între 7 – 17 ani, echipa maib din cadrul festivalului îți va deschide un card în baza buletinului de identitate sau a certificatului de naștere.

Fii în trend cu maib junior!

 

Realitatea Live

22 Sept. 2023, 16:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
22 Sept. 2023, 16:22 // Actual //  Lupu Eduard

Activitatea din sectorul privat din zona euro a continuat să se reducă în septembrie, ceea ce sugerează că economia s-a contractat în trimestrul curent, raportează Bloomberg.

Un indice bazat pe sondajele efectuate de S&P Global în rândul directorilor de achiziţii a indicat a patra lună consecutivă de scădere a producţiei, ajungând la 47,1. Deşi reprezintă o uşoară îmbunătăţire faţă de luna august, indicatorul se situează clar sub nivelul de 50 care indică o contracţie. Economiştii prevăzuseră o scădere la 46,5.

În timp ce încetinirea s-a atenuat în Germania, aceasta s-a adâncit în Franţa, potrivit sondajelor de conjunctură publicate vineri de S&P Global. Economiştii se aşteptau ca dinamica în ambele ţări să rămână în general stabilă.

Performanţa sectorului serviciilor din Germania a reprezentat o „surpriză plăcută”, deoarece s-a contractat doar marginal în această lună, a precizat S&P Global. Industria prelucrătoare, care a avut de suferit din cauza încetinirii economiei mondiale şi a creşterii ratelor dobânzilor, a condus declinul activităţii generale.

Cu toate acestea, cifrele pentru importantul sector industrial al ţării indică faptul că „lucrurile nu se duc la vale la fel de repede ca înainte, declinul comenzilor noi încetinind”, a declarat Cyrus de la Rubia, economist-şef la Hamburg Commercial Bank. „În plus, reducerea activităţii de cumpărare îşi pierde din avânt”.

În Franţa, atât serviciile, cât şi industria prelucrătoare s-au înrăutăţit, ceea ce a dus la cea mai mare scădere a activităţii din sectorul privat din noiembrie 2020. Au existat rapoarte răspândite privind cererea slabă în ambele sectoare, iar încrederea în ceea ce priveşte următoarele 12 luni a slăbit simţitor, a precizat S&P Global.

„Economia franceză va naviga, în viitorul apropiat, în ape foarte tulburi”, a declarat Norman Liebke, economist la Hamburg Commercial Bank. „Credem că în 2024 creşterea economică va fi mai mică decât se aştepta anterior”.

El a adăugat că inflaţia este încă la pândă în Franţa, fiind determinată în întregime de servicii, fără a se vedea încă „prea multe semne de impact” în urma deciziei guvernului de a impune plafoane de preţ pentru anumite produse alimentare începând cu luna iulie.

În cursul zilei de vineri, datele privind indicele managerilor de achiziţii pentru zona euro vor confirma continuarea contracţiei, în timp ce cifrele anterioare din Australia şi Japonia au indicat o expansiune. Se aşteaptă ca un indicator pentru Regatul Unit să arate o încetinire similară cu cea de luna trecută. Se preconizează că cifrele din SUA vor arăta o uşoară creştere.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău