BERD – vizită virtuală de tatonare în Republica Moldova

18 Oct. 2021, 15:11
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Oct. 2021, 15:11 // Actual //  Lupu Eduard

Reprezentanții Consiliului de administrație al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) își încep astăzi vizita virtuală de două zile în Moldova.

În această ultimă vizită virtuală a consiliului într-o țară în care BERD investește, cunoscută sub numele de „Board Connect”, reprezentanții BERD se vor întâlni cu factorii de decizie din Republica Moldova, întreprinderile și organizațiile societății civile. Sub egida sloganului „Reformă și reziliență”, Consiliul de Conectare cu Moldova se va concentra pe noua agendă de reformă a țării și pe efortul guvernului de a se lupta cu pandemia Covid-19.

Reprezentanții Consiliului BERD se vor întâlni cu Natalia Gavrilița, prim-ministru al Moldovei, Andrei Spînu, viceprim-ministru, ministru al infrastructurii și dezvoltării regionale, Sergiu Gaibu, ministru al Economiei, Dumitru Budeanschi, ministrul finanțelor și Octavian Armașu, guvernatorul Băncii Naționale.

Reprezentanții BERD vor purta, de asemenea, discuții virtuale cu reprezentanți ai instituțiilor financiare cheie din Moldova și cu câteva întreprinderi mici și mijlocii care au beneficiat de sprijinul BERD, precum și cu purtători de cuvânt din organizațiile societății civile din țară.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei