Câștigă cu Google Pay™ și Moldindconbank

08 Sept. 2022, 12:30
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Sept. 2022, 12:30 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Încă o noutate bună pentru clienții Moldindconbank! Google PayTM este deja disponibil pentru toți deținătorii de carduri Mastercard și Visa emise de bancă, iar achitările cu telefonul îți aduc premii bănești!

Uită de portofel! Acum ai acces la cardurile tale Moldindconbank pentru a efectua cumpărături în magazine și online, pentru a achita în transport, cafenele și oriunde vezi simbolul Google PayTM sau simbolul contactless.

Și pentru că Moldindconbank oferă clienților săi cele mai interesante și avantajoase campanii, am dat startul unei promoții care îți poate aduce cashback în sumă de 10.000 lei și alte premii bănești direct pe card!

Cum participi?

  1. Descarcă Google WalletTM pe dispozitivul tău Android.
  2. Adaugă cardurile Moldindconbank în aplicație.
  3. Achită cu telefonul și profită de plăți rapide și sigure.
  4. În fiecare săptămână, în perioada 23.08.2022 – 30.09.2022 vor fi extrași aleatoriu câștigătorii care vor primi cashback pe card:
  • 1.000 de clienți se vor bucura de premii în sumă de 100 lei fiecare;
  • 1 client se bucura de cashback de 10.000 lei!

În total, în perioada campaniei 6. 006 de clienți se vor bucura de premii bănești!

Participă și tu, efectuează cât mai multe achitări cu Google WalletTM.

Încă nu ai un card Moldindconbank? Acum poți beneficia de un card gratuit, acordat în doar 3 minute, în toate oficiile băncii.

Pentru mai mult detalii despre promoție accesează Regulamentul oficial

P.

Realitatea Live

02 Oct. 2023, 07:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Oct. 2023, 07:38 // Actual //  Lupu Eduard

Preşedintele turc Recepp Tayyip Erdogan reproşează duminică, 1 octombrie, faptul că Turcia şi-a ”respectat toate promisiunile”, spre deosebire de Uniunea Europeană, iar ”dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, n-are decât”.

”Turcia nu mai aşteaptă nimic de la Uniunea Europeană, care ne face să aşteptăm la poarta sa de peste 40 de ani”, a tunat şeful statului turc.

”Noi ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut UE, însă ei n-au respectat aproape niciuna de-a lor”, a denunţat Erdogan în sesiunea inaugurală a Parlamentului.

El a subliniat că ”nu va tolera nicio cerinţă nouă sau condiţii în procesul de aderare” a Turciei.

”Dacă nu dau înapoi în anumite nedreptăţi, ca impunerea de vize, pe care o folosesc ca pe o sancţiune latentă, dacă nu-şi corectează toate greşelile (…), atunci ei vor pierde integral dreptul de a-şi exprima aşteptări politice, economice sau militare din partea noastră”, a ameninţat el.

”Dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, va fi decizia lor”, a tunat el.

Puciul din 2016

Furia preşedintelui turc provine de la ultima hotărâre a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), care a criticat săptămâna aceasta Turcia, căreia-i reproşează că a condamnat un bărbat din cauza apartenenţei la o organizaţie teroristă armată bazându-se pe simpla utilizare a aplicaţiei de mesagerie criptată ByLock.

ByLock este considerată de către Ankara un instrument de comunicare privilegiat al celor care se fac vinovaţi de puciul eşuat din 2016, soldat cu 250 de morţi, urmat de arestări masive şi epurări fără precedent în istoria modernă a Turciei.

Guvernul turc a atribuit puciul uşuat organizaţiei Fetö – acroninul folosit de Ankara pentru a desemna mişcarea predicatorului Fethullah Gülen, un fost aliat al lui Erdogan.

”Hotărârea CEDO este ultima picătură care umple paharul”, a denunţat Recepp Tayyip Erdogan.

”Membrii organizaţiei teroriste şi suţinătorii lor care sunt încurajaţi de această hotărâre nu trebuie să-şi facă speranţe zadarnice. Această hotărâre nu aduce nici alinare membrilor sceleraţi ai Fetö”, a subliniat el.
”Turcia nu va face niciun pas înapoi în lupta sa împotriva acestei bande de trădători. Ea nu va permite nicio întoarcere în trecut”, a subliniat Erdogan.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău