Cât costă o simplă salată la cea mai luxoasă plajă din insula Thassos. Locul preferat de moldoveni

13 Iul. 2022, 14:49
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
13 Iul. 2022, 14:49 // Actual //  Lupu Eduard

Una dintre plajele din Thassos pe care moldovenii le vizitează an de an a pus la dispoziția clienților prețuri accesibile. Cât ar trebui să scoateți din buzunar pentru o salată, în cazul în care treceți pragul localurilor din această zonă.

Insula Thassos, este locul unde din ce în ce mai mulți moldoveni aleg să își petreacă vacanța atunci când merg în Grecia. Aici, turiștii se bucură de cele mai frumoase peisaje și de mâncarea bună pe care bucătarii o pregătesc în fiecare zi.

Pe un forum dedicat turiștilor care doresc să viziteze sau au vizitat recent această insulă, o postare legată de prețurile din localuri a atras atenția turiștilor.

La Scala este cea mai apreciată și luxoasă plajă din Thassos, pe care moldovenii o vizitează în fiecare an.

Din ce în ce mai multe persoane se declară mulțumite de serviciile oferite în acest loc, în care apa curată și nisipul fin sunt tot ceea ce ai nevoie pentru un concediu plăcut.

Prețurile pe plaja La Scala sunt în raport cu calitatea de care toți turiștii au parte. Astfel, pentru o salată, doritorii vor fi nevoiți să scoată din buzunar între 9,5 euro și 11,50 euro, în funcție de tipul acesteia.

Prețurile pentru mesele de la prima oră a dimineții variază în funcție de preferințele fiecăruia, așa că pot porni de la 7 euro pentru un Toast cu șuncă, și pot ajunge până la 9 euro pentru o porție de Pancakes cu unt de arahide și banane.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău