(FOTO) Ce genți alegem pentru o ținută business? Cele mai potrivite recomandări

18 Mart. 2021, 06:30
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Fetco Veronica
18 Mart. 2021, 06:30 // Au Bani //  Fetco Veronica

Geanta este un accesoriu indispensabil în garderoba femeilor. Fiecare genată este potrivită pentru un anumit tip de evenimente, iar mediul de afaceri nu este o excepție. Dacă întâmpini dificultăți în alegerea genților pentru ținutele business, iată câteva recomadări.

1. Genți de mână 

Datorită mânerelor scurte, gențile de mână pot fi purtate în mână sau pe braț. Sunt perfecte pentru mediul de afaceri, în special pentru femeile care practică munca la birou. Le puteți asorta cu o eșarfă sau alt accesoriu.

 

2. Geantă de umăr 

Acet model de geantă este perfect pentru femeile care adoră confortul și iubesc să aibă mâinile libere. Cu toate că nu pare a fi potrivită pentru stilul business, ea poate fi ușor încadrată, dacă este aleasă corect. Pentru a potrivite pentru stilul business alegeți genți în culori neutre (negru, bej) și optați pentru cele cu mai puține decorațiuni.

3. Geanta tip shopper

Geanta este încăpătoare și de dimensiuni mari. Poate fi purtată atât pe urmă cât și în mână. Geanta este foarte potrivită pentru stilul business.

4. Poșetă

Gențile de tip poșetă sunt de dimensiuni mai mici și pot fi ușor asortate cu orice. De asemenea, veți avea de unde alege, începând cu producătorii locali și continuând cu branduri internaționale.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 18:08
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 18:08 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Potrivit unui nou studiu, Așgabat, capitala Turkmenistanului este cel mai scump oraș pentru expați. Topul analizează 209 orașe comparate din punct de vedere al cheltuielilor pentru locuit, transport, hrană și distracție, având drept punct de reper New York-ul. Așgabat a detronat Hong Kong-ul, și este urmat de capitala Libanului, Beirut și Tokyo, scrie Aleph News.

Turkmenistan este al patrulea producător de gaze la nivel mondial. Expații care aleg să locuiască acolo lucrează în domeniu, așa că banii nu ar fi o problemă. Capitala țării, Așgabatul, se află în deșert, la 30 de kilometri de granița cu Iranul, pe vechiul Drum al Mătăsii.

Cei care merg acolo spun că are imaginea unui oraș pustiu, iar dictatura este mai puternică decât în Coreea de Nord. Când ieși pe stradă te orbește lumina care se reflectă în clădirile de marmură albă. Prețurile au sărit în aer la Așgabat anul trecut, pentru că țara trece printr-o puternică criză economică.