(FOTO) Kylie Jenner surprinsă într-un costum de baie acoperit cu perle. Cât a costat bikiniul modelului

02 Iun. 2021, 17:24
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
02 Iun. 2021, 17:24 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Kylie Jenner s-ar putea să fie în modul „nu deranja”, dar bikiniul a făcut furori în rândul fanilor. Aceasta a fost surprinsă într-un costum de baie croșetat și acoperit cu perle.

La sfârșitul săptămânii trecute, Kylie Jenner, în vârstă de 23 de ani și-a etalat corpul într-un costum de baie croșetat din aur din două piese de Alameda Turquesa (342 dolari).

Potrivit site-ului web al mărcii, costumele „rafinate și fanteziste” cu perle false sunt „lucrate manual la comandă” în Portugalia și au un design adaptabil pentru toate.

Jenner a adăugat la costumul ei și mai mult aur, adăugând un trio de brățări Jennifer Fisher (245 dolari) și un lanț de corp delicat, asemănător stilului cu sutienul cu diamante celebru, care a luat cu asalt rețelele sociale.

De asemenea, și-a protejat faimoasa față cu o pălărie roz Oséree (170 USD) în timp ce se relaxa pe scaunul ei de plajă.

Realitatea Live18 Iun. 2021, 18:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 18:40 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Unul dintre sectoarele care a înregistrat o creștere economică de 6,5 % este cel IT.

Astfel, potrivit datelor prezentate de BNS, sectorul IT a înregistrat o creștere de 6,5 %.

Evoluție se datorează, în mare parte, relansării cererii pentru serviciile IT și serviciile informatice, politicilor favorabile dezvoltării sectorului, în special, regimului fiscal distinct în care operează rezidenții parcului virtual  „Moldova IT Park” etc.