Maib – peste 1.000.000 de carduri în circulație. Mulțumim clienților maib pentru alegere

14 Feb. 2023, 12:36
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
14 Feb. 2023, 12:36 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Peste un MILION de carduri în circulație – este încă un WoW eveniment pe care echipa maib și-a propus să-l celebreze împreună cu clienții săi, exprimând astfel aprecierea și mulțumirea pentru alegere și încredere.

Un milion de carduri înseamnă încrederea a sute de mii de clienți, iar maib oferă produse cât mai potrivite necesităților fiecăruia dintre ei – fie că au dorit să primească cashback de până la 15% cu cardurile gama, fie au ales să poată cumpăra tot ce-și doresc, în rate și fără dobândă cu cardul maib liber, fie au optat pentru un card 100% digital sau au dorit un instrument comod de plată pentru afacerea sa, la maib au găsit cardul perfect.

Cu această ocazie, din totalul de peste 1.000.000 de carduri maib active în circulație au fost aleși aleatoriu 100 de clienți, pe care echipa maib i-a surprins cu premii de valoare. Împreună cu Mastercard și Visa au creat 100 de cadouri ce sunt livrate chiar în aceste clipe către câștigători.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Suntem fideli angajamentelor noastre și unul dintre acestea este să punem clientul pe primul loc în tot ceea ce facem. În acest fel am fost răsplătiți de clienți, prin loialitate, prin alegerea produselor maib și utilizarea zilnică a serviciilor noastre. Datorită acestei formule  am ajuns la acest rezultat formidabil de a avea 1.000.000 de carduri în circulație la sfârșitul anului 2022. Adresez mulțumiri întregii echipei maib pentru dedicație și efort continuu de a oferi tot ce este mai bun clienților noștri dragi și a-i inspira zi de zi să fie mai fericiți. Mulțumesc clienților maib pentru că aleg să avanseze la nivelul următor în banking împreună cu maib.”

Menționăm că maib încurajează plățile fără numerar, achitările contactless, comerțul electronic și folosirea cardurilor digitale prin intermediul aplicațiilor și accesoriilor de plată (Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay etc.).

Despre maib

Maib este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori precum numărul de carduri în circulație, credite, depozite, active şi profit. Pe parcursul anului 2022 maib a fost desemnată „Cea mai bună bancă în Moldova” de The Banker, Global Finance, EMEA Finance și lider de piață la 3 categorii, în opinia Euromoney.

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău