Miliardarul Jeff Bezos va ajunge în cosmos! „De când aveam cinci ani, am visat să călătoresc în spațiu.”

07 Iun. 2021, 15:37
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Iun. 2021, 15:37 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Jeff Bezos – unul dintre cei mai bogați oameni din lume și șeful executiv al Amazon – a declarat că va călători în spațiu luna viitoare. Miliardarul spune că călătoria este „ocazia remarcabilă de a vedea Pământul din spațiu” și își va îndeplini visul pe care l-a avut când era băiat.

Magnatul de afaceri din SUA și-a invitat fratele în călătorie, împreună cu câștigătorul unei licitații organizate de compania sa aerospațială Blue Origin.
Într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, el a spus: „Ce ocazie remarcabilă de a vedea Pământul din spațiu … te schimbă.

„Este o aventură – este o afacere mare pentru mine.”

El a adăugat: “De când aveam cinci ani, am visat să călătoresc în spațiu. Pe 20 iulie, voi face acea călătorie cu fratele meu”

 

Realitatea Live18 Iun. 2021, 18:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 18:35 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Organismele de reglementare a concurenţei din Uniunea Europeană urmează să ia în vizor, din nou, motorul de căutare online Google prin lansarea unei investigaţii asupra practicilor sale de publicitate digitală. Potrivit surselor ancheta va fi lansată până la finele anului.

Ancheta lansată de Comisia Europene ar putea reprezenta o ameninţare pentru Google, care anul trecut a realizat venituri de 137 miliarde de dolari de pe urma publicităţii digitale, mai mult decât orice altă companie din lume, scrie Agerpres.

YouTube şi Gmail, au fost responsabile pentru cea mai mare parte din vânzările şi profiturile realizate de Google. Aproximativ 16% din veniturile companiei au venit de pe urma Google network business, în cadrul căreia alte companii media utilizează tehnologia Google pentru a vinde publicitate pe site-urile lor web şi aplicaţiile lor.

Conform unui chestionat trimis rivalilor Google şi terţelor părţi la începutul acestui an, chestionar consultat de Reuters, executivul comunitar i-a întrebat dacă advertiserii au primit reduceri atunci când utilizează intermediarii Google, care permit agenţiilor de publicitate sau agenţiilor media să cumpere publicitate de la mai multe surse.

În ultimul deceniu, Comisia Europeană a acordat amenzi în valoare totală de 8,25 miliarde de euro celui mai popular motor de căutare online din lume pentru că acesta şi-a blocat rivalii în ceea ce priveşte cumpărăturile online, smartphone-urile Android şi publicitatea online.