Nugget de pui vândut cu 100 000 de dolari pe eBay. Ce are atât de special

07 Iun. 2021, 14:13
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Iun. 2021, 14:13 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Un Chicken McNugget a câștigat venituri uimitoare de 100.000 de dolari pe eBay, vineri, datorită asemănării sale cu un personaj din misteriosul joc video „Among Us”.

“M-am gândit că va ajunge undeva la 50 USD, dar nimic de genul acesta”, a spus vânzătorul pentru CNET.

Inițial, nuggetul a fost listat pentru 0,99 de dolari, înainte de a exploda datorită „corelării sale inconfundabile” cu unul dintre personajele din „Among Us”. A purtat chiar „ciudata ciocnire pe spate care ar reprezenta rucsacul”.

Asemănarea neobișnuită ar fi atras atenția contului oficial Twitter „Among Us”, care a trimis un tweet despre asta la jumătatea războiului de licitație, scrie Fox Business.

Din păcate, este puțin probabil ca noul proprietar al pepitei să-l ducă acasă. În timp ce vânzătorul crede că mulți oameni ar plăti un preț absurd pentru o pepită de pui, el nu „crede că ofertantul final va trece de fapt cu achiziția, deoarece există o mulțime de oameni care licitează pentru astfel de lucruri pentru meme. ‘”

Totuși, aceasta nu este prima dată când un fel de mâncare Mickey Dees merge la un preț ridicol online. În 2017, vânzătorii eBay au vândut sticle de sos special McDonald’s pentru o sumă uimitoare de 100.000 de dolari, după ce au primit râvnitul condiment ca parte a unui cadou.

Realitatea Live18 Iun. 2021, 18:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 18:40 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Unul dintre sectoarele care a înregistrat o creștere economică de 6,5 % este cel IT.

Astfel, potrivit datelor prezentate de BNS, sectorul IT a înregistrat o creștere de 6,5 %.

Evoluție se datorează, în mare parte, relansării cererii pentru serviciile IT și serviciile informatice, politicilor favorabile dezvoltării sectorului, în special, regimului fiscal distinct în care operează rezidenții parcului virtual  „Moldova IT Park” etc.