Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000

25 Nov. 2022, 17:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Nov. 2022, 17:00 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Clientul Moldindconbank, deținătorul cardului cu numărul 1 000 000, a avut parte de o surpriză neașteptată, dar care l-a lăsat foarte plăcut surprins.

Ion Panfilii, în vârstă de 26 de ani, a mers la sucursala „Stabil” din sectorul Ciocana al Capitalei, ca să-și ridice cardul salarial Mastercard. Mare i-a fost, însă, uimirea, când l-au întâmpinat directorul sucursalei, dar și o trupă de dansatori și renumita Dora, de la Dora Show.

Tânărul n-a reușit să-și revină din șocul plăcut, când Dora i-a pus în mâini și un cadou de la Moldindconbank – un iPhone 14 Plus.

„Am fost sunat de către directorul sucursalei și invitat să-mi iau cardul. Dar nu m-am așteptat deloc la ce a urmat”, spune, profund emoționat, deținătorul cardului cu numărul 1 000 000.

Tânărul din Ciorescu, municipiul Chișinău, își va primi, de acum înainte, salariul pe cardul Mastercard și va profita, de asemenea, de toate avantajele achitărilor fără numerar și alte beneficii plăcute, oferite de bancă. Este vorba despre deservire gratuită, simplitate, comoditate și siguranță la plăți online, în țară și peste hotare, dar și acces la un credit la card de tip „overdraft”.

„Am și eu un card Mastercard de la Moldindconbank și vă îndemn să faceți ca mine, mai ales că la cardul cu numărul 2 000 000 va fi alt premiu”, s-a adresat Dora către clienții băncii.

De surprize au avut parte și alți clienți, care se aflau în sucursală, la acel moment. Ei au primit baloane cu inscripția 1 000 000 de carduri.

La rândul său, directorul sucursalei „Stabil” al Moldindconbank, din sectorul Ciocana, a declarat că emiterea cardului cu numărul 1 000 000 vine să confirme poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor.

„Aceasta ne inspiră încredere și ne motivează să oferim servicii calitative clienților și ne bucură foarte mult că suntem prioritatea numărul 1  la alegerea clienților pe segmentul dat, ne motivează să devenim mai buni, să dezvoltăm produse noi și calitative și să fim mereu alături de clienți”, a menționat reprezentantul Moldindconbank.

Amintim că Moldindconbank este prima bancă din Moldova care a emis un milion de carduri și a primit, recent, trofeul Market Leader (Lider pe piața cardurilor din Moldova, oferit la Mastercard Day Moldova 2022. Banca deține o cotă de 37,6% din piața cardurilor din țară.

P.

Realitatea Live

29 Nov. 2023, 12:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Nov. 2023, 12:29 // Actual //  Lupu Eduard

Rețeaua europeană a operatorilor de sisteme de transport pentru energie electrică (ENTSO-E) a anunțat o majorare cu 500 MW a limitei de capacitate a comerțului cu energie electrică, ajungând la 1.700 MW, ca rezultat al finalizării procesului de sincronizare a sistemelor energetice și pe baza simulărilor de securitate și stabilitate a sistemului.

Această mutare reprezintă un pas esențial în consolidarea securității energetice regionale și promovarea unei piețe energetice mai integrate și eficiente. Președintele ENTSO-E, Zbyněk Boldiš, a salutat nivelul crescut de cooperare între operatorii de sisteme de transport din Europa Continentală și Ukrenergo, subliniind eforturile continue pentru o rețea electrică rezistentă și integrată.

Sincronizarea de urgență a sistemelor energetice ale Ucrainei și Moldovei cu cel continental a fost finalizată la 16 martie 2022. Ministrul Energiei, Victor Parlicov, a evidențiat importanța acestui eveniment pentru Republica Moldova, subliniind că sincronizarea a contribuit semnificativ la consolidarea independenței energetice a țării.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău