Nu rata oferta Ultra atractivă – procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare showroom

26 Nov. 2022, 09:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Nov. 2022, 09:00 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

În perioada 21-27 noiembrie ai cele mai mici prețuri din an, la cel mai mare asortiment de produse electronice și electrocasnice din țară! Iar cu Moldindconbank, poți cumpăra produsele dorite în rate, cu zero dobândă și fără comision.

Doar de Black Friday, la procurarea tehnicii marilor brand-uri LG, Sharp, Whirlpool, Indesit, Hotpoint sau Lenovo în sumă de minim 5.000 lei, cumpărătorii participă automat la tombola organizată cu prilejul aniversării „1 An de la lansarea showroom-ului ULTRA”, în cadrul căreia pot câștiga electronice și electrocasnice: laptop, frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat, uscător de rufe, smart TV sau un aspirator performant.

Nu rata această ocazie! Bucură-te de ofertele exclusive, alege electrocasnice sau tehnică de birou performantă, care îți fac viața mai confortabilă și munca mai ușoară.

Moldindconbank este unica bancă prezentă în showroom-ul Ultra și toți clienții pot beneficia, pe loc, de finanțare avantajoasă pentru a cumpăra produsele dorite.

Moldindconbank oferă credite cu 0% dobândă pentru orice produs din magazin, în valoare de cel puțin 1.000 de lei. Împrumutul este oferit imediat, iar clientul are nevoie numai de buletinul de identitate. Rambursarea se face în rate, timp de 6 luni și nu presupune nici o plată suplimentară. Cumpără acum, achită mai târziu!

Mai mult, la achitarea produselor procurate cu orice card emis de Moldindconbank, primești pe loc o reducere de 5%. Iar, dacă ai găsit un preț mai bun în alt magazin obții o reducere de 150% din diferența de preț!

Magazinul are o amplasare avantajoasă atât pentru locuitorii orașului cât și pentru vizitatorii acestuia, fiind amplasat chiar în centrul Chișinăului, pe strada Columna 170.

P.

Realitatea Live

09 Dec. 2023, 19:47
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
09 Dec. 2023, 19:47 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu de fezabilitate pentru o linie europeană de mare viteză este în lucru, pe ecartament european, Lvov-Iaşi-Chişinău-Odesa, a declarat vineri comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean.

„Iaşi este pe un coridor al României, astfel încât trebuie să fie conectat în reţeaua naţională. Iaşi va juca un rol foarte important în conectivitatea regională cu Moldova şi Ucraina pentru că avem în lucru un studiu de fezabilitate pentru o linie europeană de mare viteză pe ecartament european, Lvov-Iaşi-Chişinău-Odesa. Dacă ne uităm numai la legătura Iaşi-Chişinău, deja înţelegem că este vorba de a uni cele mai importante oraşe din regiunea respectivă şi va contribui la conectivitatea cu Moldova”, a menţionat Adina Vălean, la evenimentul „Innovation in EU Transport Policies”.

Ea a subliniat că „există şi acest proiect, în plus, în reţeaua de transport europeană”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău