Moldindconbank modernizează Serviciul suport clienți prin lansarea Customer Care Service

16 Iun. 2023, 13:19
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
16 Iun. 2023, 13:19 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Moldindconbank modernizează Serviciul de suport clienți și lansează Customer Care Service – un nou mod de interacțiune a clienților cu banca, mai simplu, mai rapid și la un apel distanță.

Persoanele care au nevoie de suport, ghidare, un sfat sau o recomandare pot oricând lua legătura prin telefon la numărul 022 548 940 cu echipa Customer Care Service, concentrată să le deservească în cel mai bun mod și să le asigure o experiență unică. Specialiștii Moldindconbank vor oferi asistență pe orice chestiune: utilizarea cardurilor, accesarea serviciilor și produselor bancare, utilizarea mobile și internet bankingului, informații despre promoțiile băncii, soldul conturilor deschise la Moldindconbank.

Noua subdiviziune este amplasată într-un spațiu modern, aliniat celor mai bune practici bancare europene și dotat cu diverse tipuri de tehnologii, care vor asigura gestionarea mai eficientă a apelurilor și a solicitărilor de la clienți și potențiali clienți, persoane fizice și juridice.

Herbert Stepic, Președintele Consiliului Moldindconbank:

Inaugurarea Customer Care Service este importantă atât pentru specialiștii de aici, fiindu-le asigurat un plus de confort în activitatea zilnică, dar și pentru clienții noștri, apelurile cărora vor fi preluate și deservite rapid. Continuăm să dezvoltăm serviciile digitale și ne dorim ca fiecare client care face banking la distanță să beneficieze oricând are nevoie și de suport informațional. Totodată, acest serviciu urmează să devină un important instrument de marketing, care va oferi clienților informații despre toate produsele și serviciile băncii”.

Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank:

În noul Call Center, numit Customer Care Service, vom procesa rapid apelurile de la clienți, conform standardelor internaționale de calitate, reducând timpul de așteptare pe fir. Vom contacta clienții proactiv pentru a le povesti despre promoțiile, produsele și serviciile băncii. În același timp, Customer Care Service este locul unde accentul cade și pe angajați, fiindu-le oferite diverse avantaje. Suntem convinși că un angajat fericit poate face un client fericit”.

Peste 50 de specialiști Moldindconbank asigură clienților un altfel de banking prin telefon.

Doina Portaru, Director adjunct al Departamentului business digital și carduri Moldindconbank:

Customer Care Service este un serviciu nou cu o echipă tânără, dedicată și plină de entuziasm. Suntem aici pentru a oferi suport clienților, a le auzi necesitățile și a veni cu soluții eficiente. Serviciul este în proces de creare și invităm tinerii să ne completeze echipa. Toți cei care activează aici au ales să servească oamenii și să le fie mereu alături”.

Customer Care Service este centrat pe patru direcții de activitate:

  • Suport 24/24 – oferă clienților suport informațional prin telefon la utilizarea serviciilor băncii.
  • Reclamații – gestionează reclamațiile recepționate, tratând individual fiecare adresare.
  •  Telesales – sporește și menține baza de clienți prin vânzarea și promovarea serviciilor și produselor băncii.

Instruire, control și experiența clientului – valorifică și îmbunătățește continuu performanța echipei Customer Care Service, astfel încât specialiștii să ofere rapid clienților cele mai bune soluții, reducând timpul de așteptare pe fir.

Customer Care Service e disponibil clienților și potențialilor clienți la numărul de telefon 022 548 940 sau prin email clientservice@micb.md 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău