Moldindconbank și Mastercard te invită la shopping în Milano

02 Iun. 2022, 09:59
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Petru Cosoi
02 Iun. 2022, 09:59 // Bani și Afaceri //  Petru Cosoi

Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank!

În perioada 1 iunie – 31 august 2022, efectuează plăți cu cardurile PudraCard și Mastercard Platinum de la Moldindconbank și poți câștiga o călătorie pentru 2 persoane la Milano și certificate cadou în valoare de 1000 lei la partenerii PudraCard din categoria ”Fashion”.

Pentru a participa la promoție este necesar să efectuezi cel puțin o plată de minim 500 lei, cu cardurile PudraCard sau Mastercard Platinum, online sau la comercianții din Moldova și din străinătate.

Încă nu deții PudraCard de la Moldindconbank? Solicită emiterea cardului în perioada campaniei în orice oficiu Moldindconbank sau online, pe pudracard.micb.md și beneficiază de un cadou garantat – oglindă cosmetică de marcă.

Petrece vara cu stil, profită de reduceri și privilegii exclusive care îți fac viața mai frumoasă cu Mastercard Platinum și PudraCard de la Moldindconbank:

  • Reduceri la partenerii din Moldova – shopping, restaurante, sănătate etc.
  • LoungeKey acces – gratuit
  • Acces sălile de afaceri Mastercard
  • Acces 24/24 la serviciul Concierge
  • Testare gratuită PCR și antigen Covid-19
  • Reducere până la 35% la închirieri auto și servicii suplimentare
  • Cashback și oferte de la branduri internaționale
  • Condiții preferențiale pentru produse și servicii bancare

PudraCard, prezentată de Moldindconbank și Mastercard anul trecut, este primul card premium din Moldova creat special pentru femei.

Pentru mai multe detalii accesează Regulamentul promoției. 

P.

Realitatea Live

25 Iun. 2022, 19:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iun. 2022, 19:21 // Actual //  Lupu Eduard

Moscova consideră că acordarea statutului de candidat la UE pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei. Este reacția pe care a avut-o Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încercând să minimalizeze importanța acestei decizii pentru Moscova. Trebuie spus că intențiile Ucrainei de a adera la Uniunea Europeană și de a ieși de sub influența rusă a fost una din cauzele care au declanșat actualul conflict.

Acordarea statutului de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei susține Moscova. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încearcă să minimalizeze importanța acestei decizii, adoptată în toiul războiului de invazie pe care rusia îl duce pe teritoriului vecinului său ucrainean, relatează AFP.

„Aceasta este o afacere internă a Europei”, a declarat Dmitri Peskov.

El a precizat, însă, că pentru Moscova este important ca aceste procese „să nu aducă mai multe probleme Rusiei (…), în relaţiile acestor ţări cu Rusia”. De asemenea, Peskov și-au exprimat speranţa că acest lucru nu va duce la o deteriorare a relaţiilor Moscovei cu Bruxellesul. Acestea se află, în prezent, la un nivel atât de scăzut „încât este foarte dificil să fie degradate mai mult”.

Tot în acest context, Dmitri Peskov a denunțat voinţa Republicii Moldova de a „deveni mai europeană ca europenii înşişi”. El a subliniat, că Turcia, stat candidat la UE de aproximativ 20 de ani, „nu a putut niciodată să înainteze mai mult. Însă, în acelaşi timp, a devenit o ţară suverană şi independentă”.

Joi, 23 iunie, într-un summit UE, la Bruxellesul a acordat statutul de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina şi Republica Moldova. Această decizie marchează începutul unui proces îndelungat şi complex, în vederea unei aderări la UE.

Georgia, care intenționează, de asemenea, să adere la UE trebuie să realizeze reforme pentru a primi statutul de stat candidat. O manifestaţie de susţinere a aspiraţiilor europene ale acestei ţări din Caucaz a fost programată în capitala georgiană, Tbilisi.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău