Creditele agro de la Moldindconbank – finanțare avantajoasă pentru agricultură de succes

13 Apr. 2022, 15:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
13 Apr. 2022, 15:29 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Primăvara este o perioadă fierbinte pentru agricultori, când fiecare zi contează și orice ajutor este vital pentru a pune bazele viitoarei recolte. Moldindconbank este un partener de încredere pentru cei care lucrează pământul și le oferă suport real, prin finanțări avantajoase în agricultură.

Fie că ai nevoie de resurse financiare pentru carburanți, materii prime, fertilizanți și substanțe de protecție a plantelor, să plătești munca zilierilor sau să investești în echipament performant, Moldindconbank îți acordă suportul necesar.

Creditul Express Agro este soluția potrivită pentru antreprenori. Moldindconbank este gata să acopere până la 100% din necesitățile curente ale afacerii, pe un termen de 18 luni. Partenerii noștri pot beneficia și de o perioadă de grație atât la dobândă, cât și la credit.

Iar dacă îți dorești un tractor nou, cu un consum de carburanți mai mic și mai eficient în câmp sau ai nevoie de orice alt echipament și tehnică agricolă, creditul „SMART AgroTehnica” acoperă până la 80% din valoarea bunului achiziționat.

Și pentru că prețuim timpul clienților noștri, asigurăm aprobarea rapidă, cu un set minim de documente, rate avantajoase și zero comision pentru rambursare anticipată. Vino în oricare dintre cele peste 70 de sucursale Moldindconbank din toată țara și obține finanțarea avantajoasă pentru afacerea ta agricolă!

Oferim până la 1 milion de lei fără gaj și până la 2 milioane de lei cu gajul recoltei viitoare. Creditele pentru agricultură de la Moldindconbank sunt o contribuție reală pentru eficiență maximă.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

28 Mai 2024, 16:41
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
28 Mai 2024, 16:41 // Actual //  bani.md

Chișinăul a găzduit cea de-a 10-a ședință operativă a HUB-ului de Securitate al UE, un eveniment cu tematica principală axată pe sistemele IT de mari dimensiuni în domeniul justiției și afacerilor interne. Evenimentul a reunit oficiali de rang înalt și experți în securitate din cadrul Uniunii Europene și Republicii Moldova, printre care se numără Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, și Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, care au venit cu un cuvânt de deschidere.

„Dacă până acum Republica Moldova s-a aliniat în domeniul armonizării legislative în pas cu sistemele IT de mari dimensiuni ale UE, acum avem deja specialiștii ai EU Lisa prezenți în țara noastră, iar acest lucru pe de o parte înseamnă o si mai mare apropiere a țării noastre față de UE, și pe de altă parte arată încrederea acordată de agențiile Europene, autorităților din țara noastră”, a precizat în discursul său ministrul Afacerilor Interne.

Cu un mesaj a venit și ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks.

„Pentru eficientizarea implementării politicilor UE în domeniul justiției și afacerilor interne, au fost create sisteme informatice, care sunt gestionate de eu-LISA, Agenția Uniunii Europene pentru Gestionarea Operațională a Sistemelor Informatice la Scară Largă în Spațiul de Libertate, Securitate și Justiție. Bunăoară, datorită bunei funcționări a sistemelor gestionate de eu-LISA, cetățenii Uniunii pot călători liber în toate statele membre ale UE, fără a compromite securitatea Europei. În contextul statutului Republicii Moldova de țară candidată la UE, Uniunea Europeană va acorda Moldovei suportul necesar, inclusiv în integrarea celor mai bune soluții IT în domeniul justiției și afacerilor interne”, a precizat Mažeiks.

Această ședință operativă a fost, potrivit MAI, o oportunitate esențială pentru Republica Moldova de a discuta și de a stabili parteneriate cu experții europeni în vederea integrării și optimizării sistemelor IT de mari dimensiuni. Aceste sisteme sunt fundamentale pentru consolidarea securității interne și gestionarea eficientă a frontierelor Republicii Moldova.

În cadrul întâlnirii, Republica Moldova a prezentat stadiul actual al propriilor sisteme IT de mari dimensiuni și a infrastructurii aferente, discutând așteptările și provocările în contextul integrării cu sistemele europene. De asemenea, au fost abordate subiecte precum managementul identității biometrice și reziliența infrastructurii critice IT și de comunicații.

Pentru mai multe detalii privind evoluția activităților HUB-ului de Securitate al UE, vizitați platforma https://maisigurinue.md.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău