Sezonul nunților 2022! Asta da nebunie. Cum vor arăta și ce accesorii sexy sunt in trend

15 Iun. 2022, 09:54
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iun. 2022, 09:54 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Sezonul nunților a început. După doi ani în care evenimentele au fost restricționate, cuplurile au decis să se distreze din plin. După cum îți dai bine seama, miresele își doresc să fie deosebite într-una dintre cele mai importante zile din viața lor. Din acest motiv își aleg cu atenție rochia, pantofii, machiaj și coafură. Dar să nu uităm și de accesorii. Accesoriile sunt acele elemente care te pot ajuta să evidențiezi ținuta.

Zina Cernalevschi, o tânără antreprenoare din Chișinău ce creează accesorii sub brandul Zini Accesories, te poate ajuta să fii deosebită în ziua nunții tale. Fiind și administratoarea unui salon de mariaj din țară ea cunoaște care sunt trendurile acestei veri pentru accesoriile de mireasă.

„Încerc să ofer posibilitatea mireselor să-și manifeste individualitatea. Ele vin cu o idee și eu le ajut în crearea accesoriilor pentru nuntă.”

Coronițe, cercei, cercuri, broșe și alte accesorii pot fi confecționate pentru tine și cei dragi. Orice idee poate fi realizată. Iar dacă ai anumite preferințe la materiale, fii sigură că vei avea tot suportul designerului.

Dacă accesați pagina de Instagram zini_accesories veți rămâne impresionați de accesoriile pe care le creează. În fiecare lucrare poate fi observată individualitatea, creativitatea și măiestria designerului.

Realitatea Live

28 Mai 2023, 20:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mai 2023, 20:17 // Actual //  Lupu Eduard

Rusia are un nou stat susținător. Cuba a anunțat că va accepta plata cu ruble rusești în magazinele și restaurantele din țară, în ciuda sancțiunilor colective impuse de țările occidentale.

Trei bănci rusești au decis să-și deschidă filiale locale în Cuba, iar cardurile MIR rusești au început din  să poată fi folosite la bancomatele cubaneze martie 2023. Printre serviciile bancare care au devenit posibile în țara din America Latină se numără retrageri de numerar în ruble, dar și convertirea acestora în peso, moneda locală, potrivit Rio Times Online.

Vestea vine în contextul intențiilor de relansare a relațiilor bilaterale dintre Moscova și Havana, cu posibilitatea deschiderii de legături maritime și portuare directe și oferta făcută de guvernul cubanez Rusiei de a folosi terenul din țară timp de 30 de ani pentru închiriere.

Sistemul de plată rusesc MIR rusesc, care utilizează carduri emise în Rusia, pot fi acceptate la plăți și în Vietnam, Coreea de Nord și în alte țări foste republici sovietice, precum Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Oseția de Sud și Abhazia.

Rubla nu este departe; de la începutul anului, a pierdut 16% din valoare față de dolar (80,16) și 13% față de euro (86,35). Comisia Economică pentru America Latină și Caraibe (CEPAL) estimează că economia cubaneză va crește cu 1,5% în 2023, dar rămâne în scădere de la 2,0% în 2022.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău