10 parfumuri de brand pe care femeile le adoră. Unde le găsești în Chișinău

03 Mart. 2021, 14:09
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Realitatea.md
03 Mart. 2021, 14:09 // Au Bani //  Realitatea.md

Parfumul potrivit poate cuceri pe oricine, iar femeile adoră să folosească cele mai deosebite arome. Există parfumuri cunoscute în întreaga lume, parfumuri la care o femeie se gândește chiar în acest moment. Un cadou potrivit pentru orice femeie ar fi un parfum, în special în perioada când dragostea plutește în aer. În continuare vei găsi o listă de arome pe care femeile le adoră.

Arome pe care femeile le adoră:

1. Gabrielle Chanel 

Este un parfum dulce cu arome de flori de iasomnie și ylang-ylang, lemn de santal, dar conține și note de mosc, care îl fac mai feminin. Parfumul poate fi găsit pe elefant.md.

2. Nina de la Nina Ricci

Parfumul este foarte dulce și revigorant în același timp Conține note gingașe de lămâie și bujor precum și note calde de cedru și mosc. Parfumul poate fi găsit în magazinul Ovico și Vizaje Nica.

3.  Coco Mademoiselle de la Chanel

Este un parfum care miroase a bomboane fructate. Conține note de mandarine, portocale și bergamotă, notele de mijloc sunt compuse din dulcea iasomie, trandafir, ylang-ylang, iar ca note de bază are o compoziție de mosc, paciuli, boabe de tonka, delicioasa vanilie și vetiver.

 4.Gucci Bamboo

Este un parfum cu note de vârf conțin flori de portocală, bergamut, pară și mandarine, notele de mijloc reprezintă o compoziți de crin și floarea ylang-ylang, iar notele de bază sunt vanilie, mosc, lemn de santal și chihlimbar. Parfumul este în stoc la Vizaje Nica.

5. Black Opium, de la Yves Saint Laurent

Parfum floral gurmand ademeneste cu notele sale de cafea, flori albe pentru o seductie instantanee si vanilie pentru o nota de senzualitate. Se simte un contrast dintre flori albe și miros de cafea. Parfumul poate fi găsit la Ovico și Vizaje Nica

6La Vie Est Belle, Lancome

Este un parfum pe care îl cunoaște orice femeie. În traducere din franceză înseamnă „Viața e frumoasă”, cine ar putea contrazice afirmația? Are note de vârf compuse din pară și coacăză neagră, note de mijloc perfecte cu aromă de floare de portocal, iasomnie și iris. Notele debază sunt de vanilie și paciuli.

Parfumul este la Ovico, la Vizaje Nica și elefant.md.

 

7. Si Giorgio Armani

Un parfum pentru femeia moderna, puternica dar feminină, sofisticata și carismatică. Reinterpretează colecția aromelor chypre, construit pe bază de nectar de coacăză negră, note florale si acorduri de lemn blond. Un parfum pentru femeia libera, pasionata, iubitoare si vibranta. Îl găsești în OvicoVizaje Nica și pe elefant.md.

8. The One de la Dolce & Gabbana

Apa de parfum Dolce & Gabbana The One combină tonuri moderne de fructe cu clasicul buchet de flori albe. Este un parfum perfect pentru o femeie care vrea să se simtă unică. Parfumul poate fi găsit în Ovico.

9. Lancome Poeme

Un parfum care cu greu poate fi descris în cuvinte, impresionează prin contrastul dintre notele reci, transparente, de Blue Himalayan și parfumul intoxicant al florii de Desert Datura și vanilie. Are o aromă din cele mai sofisticate.

10. L`IMPRERATRICE de la DOLCE & GABBANA

Este un parfum care îmbină aroma de fructe cu flori senzuale. La început, tonurile suculente de kiwi se împletesc perfect cu acordurile clare de piper roz. În inima parfumului vei savura arome de miez de pepene roșu răcoritor, flori de ciclamă și iasomie mătăsoasă. Baza caldă este compusă din lemn de citrice, santal și mosc. Îl găsești la Ovico.

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 10:49
 // Categoria: Actual // Autor:  Realitatea.md
29 Iul. 2021, 10:49 // Actual //  Realitatea.md

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) a format formațiunea parlamentară și-a desemnat organele de conducere a acesteia. Anunțul a fost făcut astăzi de către deputatul PSRM, Vasile Bolea.

Astfel, Bolea a anunțat că, președinte al Fracțiunii BECS a fost aleasă deputata socialistă, Zinaida Greceanîi, iar vicepreședinți socialistul Corneliu Furculiță și comunistul Constantin Starîș.

Secretar al Formațiunii BECS a fost ales deputatul PSRM, Vasile Bolea.

Precizăm că, BECS a anunțat că se poziționează în opoziție în cadrul Parlamentului de Legislatura de XI.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală