5 accesorii esențiale pentru călătoriile de business

01 Dec. 2021, 16:30
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:30 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Ce trebuie să conțină bagajul pentru o călătorie business? Este important să iei cu tine lucruri esențiale, de care ai cu adevărat nevoie. Printre cele mai importante se regăsește ținuta și accesoriile pentru business, fără de ele călătoria ar putea eșua. Iată care sunt cele 5 accesorii esențiale pentru o călătorie de afaceri.

Ceas de mână

Ceasul de mână este un accesoriu definitoriu pentru ținuta de business. Poți alege un model cu o curea din piele și mecanism automatic, ce se întoarce prin mișcarea mâinii. Ceasul denotă stil, de aceea ai nevoie de un model de la un brand premium, dedicat.

Smartphone

Telefonul smart este un accesoriu pe care îl afișezi poate cel mai mult. În egală măsură este cel mai util accesoriu de business pentru că, pe lângă faptul că te ține în contact cu partenerii, îndeplinește și rolul de agendă de lucru, îți oferă acces la mail-uri în timp util și te ajută să ajungi ușor unde ai nevoie prin aplicații specifice.

Stilou

Stiloul, un accesoriu rafinat, este esențial pentru imaginea ta. Renunță la ideea de a avea un pix pentru semnarea contractelor sau pentru notițe. Alege un stilou rafinat care transmite rafinament și profesionalism. Poți alege un model de la un brand premium sau poți opta pentru o piesă personalizată. Un stilou va arăta că ești atent la detalii fine și că, pentru tine, imaginea contează, iar în egală măsură va transmite profesionalism și seriozitate. Optează pentru culori neutre precum negru, bej sau gri.

Suportul pentru cărți de vizită

Suportul cu cărți de vizită este un alt accesoriu esențial în călătoriile de business. Acesta poate fi din piele neagră sau din metal argintiu sau negru mat, pentru un plus de stil. Chiar dacă toate contactele se transferă electronic, stilul clasic, cu cărți de vizită inspiră mai multă încredere și profesionalism.

Geantă business

Pentru a da dovadă de încredere și profesionalism în cadrul întâlnirilor cu partenerii de afaceri ai nevoie de o geantă business. În ea poți păstra laptopul și acte importante și accesorii precum stiloul, suportul pentru cărți de vizită, smartphone-ul.

Realitatea Live

27 Ian. 2022, 22:34
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Ian. 2022, 22:34 // Actual //  Lupu Eduard

Există un risc foarte mare de război în regiune, iar moldovenii trebuie să fie alerți, dar nu panicați, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Dacă analizăm declarațiile care se fac la nivel de alte țări, există riscuri foarte mari. Sperăm că aceste riscuri nu se vor materializa și că se va găsi o soluție diplomatică. Nu putem exclude scenariul cel mai prost – acțiuni militare.

Președintele spune că autoritățile examinează toate riscurile cu probabilitate mai mică sau mai mare pe care le fac instituțiile noastre, avem această evaluare și pe opțiunile foarte proaste și mai puțin proaste. Maia Sandu susține că este vulnerabilă pe mai multe dimensiuni, dar se ține cont de resursele disponibile pentru a fi luate decizii și a venit cu un sfat pentru toți moldovenii.

Aș vrea ca toți cetățenii să fie alerți, dar nu panicați. Există șansa unei soluții diplomatice. Ce înseamnă să fie alerți? Să știe că există aceste riscuri, să ne informăm din surse credibile pentru că multe personaje politice încearcă să speculeze pe acest subiect și să dezinformeze precum că Moldova își dorește război. Suntem o țară pașnică și nu reprezentăm un pericol pentru alte țări. Avem nevoie de pace ca să ne concentrăm pe probleme interne”, a precizat Maia Sandu.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău