(FOTO) Unde găsești cadouri corporate de CRĂCIUN? Lista companiilor din țară unde vei găsi darul perfect

01 Dec. 2021, 06:30
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 06:30 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Uite că sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar asta înseamnă că trebuie să pregătim daruri de Crăciun pentru cei dragi. Dacă pentru familie și prieteni vă puteți bucura de o alegere mai mare, dar atunci când este vorba despre angajați, colegi sau parteneri de afaceri poate fi mai dificil să găsești ofertele potrivite. În acest context, Bani.md îți vine în ajutor și a pregătit o listă cu companii din Republica Moldova unde puteți găsi cadourile ideale pentru sărbătorile de iarnă.

BestGift.md – Cadouri cu stil

La BestGift.md veți găsi cadouri pe orice de gust coșuri cu fructe, cutii ce conțin sticle de vin, ciocolate, cașcaval și alte obiecte utile precum cană tematică de Crăciun și altele. Fiecare cutie este pregătiră cu grijă pentru clienți.

 

 

Istorii cu cașcaval 

La Istorii cu cașcaval găsiți cutii cu cadouri perfecte pentru angajații din compania dumneavoastră. Cutiile vor fi pline cu cașcaval din cel mai ales din Olanda, Franța, Germania, Anglia, etc, vinuri de la micii producători din țară, miere, sosuri, ustensile, ciocolată și altele.

Bray’s Decor

Cei de la Bray’s Decor vă pot ajuta să alegeți un cadou potrivit și necesar pentru angajații din companie. Fie că este vorba de obiecte decorative din lemn precum jucării de Crăciun, calendar veșnic, suport pentru lumânări, cutii pentru chei sau despre cutii pe care le puteți umple cu tot ce doriți. De exemplu, anul trecut și-au bucurat clienții cu un set ce conține absolut tot pentru a prepara un glintwein (vin fiert).

Happy Box Moldova

Happy Box Moldova vă propune o gamă variată de cadouri corporate. Ei propun mai multe seturi ce conține diverse bunătăți:

Set Greeting, Festive, WellBeing, Beer House, Coffee Time, Jack the Boss, Green Taste, Regal Extra, Sunny, Kids Time.

Realitatea Live

23 Mai 2022, 10:15
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Mai 2022, 10:15 // Actual //  Lupu Eduard

Înainte de criza din Federația Rusă din 1998, comerțul moldovenilor cu rușii era de 58%. Așa o dependență de o singură țară Republica Moldova nu a avut nici până atunci, nici după. România deținea la acea vreme o cotă de 6,7%. După criza din 1998, din 2006, din 2013 și acum în 2022 după criza războiului din Ucraina, comerțul moldovenilor cu rușii a scăzut constant, constată economistul Veaceslva Ioniță.

Potrivit lui Ioniță, din 2006 și până în 2012 exporturile în Federația Rusă au cunoscut o recuperare, dar nu de durată. Din 2014, când Republica Moldova a semnat Acordul de Asociere cu UE, Federația Rusă a impus sancțiuni Chișinăului, este în scădere continuă comerțul dintre cele două părți. În primele trei luni ale anului curent ponderea Federației Ruse în exporturile Republicii Moldova a ajuns la 5,4%.

Acum la capitolul piața de desfacere a mărfurilor moldovenești, Federația Rusă nu mai contează pentru Republica Moldova, cu excepția a două produse de bază: merele și strugurii. În schimb, România a crescut constant. După intrarea României în UE, Republica Moldova a fost beneficiarul indirect al acestui fapt. Companiile care au mers cu investiții în România s-au extins și în Republica Moldova. În prezent, ponderea României în exporturile Republicii Moldova este de 31,7%, sau o creștere de 4,7 ori față de 1997 și de 3 ori mai mult decât următoarele țări din clasament, Turcia și Italia, care deține câte 11% din cotă de export a Republicii Moldova”, a punctat economistul.

Exporturile moldovenești, în primele trei luni ale anului 2022, au cunoscut o creștere spectaculoasă. Importurile, s-au majorat și ele, însă nu ca volum, dar în ceea ce privește prețul. Comerțul extern al Republicii Moldova a fost influențat atât la capitolul exporturi, cât și la capitolul importuri, de contextul internațional legat de creșterea prețurilor, dar și de războiul din Ucraina.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău