Cele mai economice centrale termice pe gaz pentru locuințe

22 Sept. 2022, 14:20
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
22 Sept. 2022, 14:20 // Actual //  MD Bani

Din cauza scumpirilor la gaz din ultima perioadă, suntem nevoiți să facem economii la majoritatea serviciilor ce țin de apă caldă, pregătirea bucatelor, iar în viitorul apropiat și încălzirea locuinței, întrucât se apropie perioada rece a anului. Astfel, alegerea unor centrale termice pe gaz economice este o sarcină deloc ușoară pentru majoritatea.

În plus, să nu uităm de faptul că pentru a putea intra în posesia acestora, e nevoie să scoatem din buzunare o sumă oarecare de bani. Și în astfel de cazuri, un credit pentru nevoi personale rapid te poate ajuta să intri cât mai rapid în posesia cazanului potrivit.

Și acum, să vedem care totuși sunt cele mai economice centrale termice pe gaz pentru locuințe.

  1. Ariston

Dacă vorbim de calitate, tehnologie inovativă, dar și o economie destul de bună, Ariston este fără îndoială o alegere bună. Este o companie respectată de centrale termice care fabrică soluții ușor de utilizat, de încălzire a temperaturii și apei, de mai bine de 50 de ani. Ba mai mult, e considerată una dintre cele mai importante mărci din lume în industria de încălzire a apei. Aceste centrale termice pe gaz nu sunt recomandate doar de experți și ingineri, ci și de o gamă largă de clienți din mai multe țări.

  1. Viessmann

Sunt printre cele mai eficiente și economice centrale pe gaz disponibile nu numai la noi, ci și în întreaga lume. Majoritatea au prețuri atractive în comparație cu alte cazane disponibile în Republica Moldova. Chiar dacă mulți au impresia că Viessmann sunt doar niște centrale ieftine, în realitate nu este chiar așa. Își permit așa prețuri accesibile, deoarece majoritatea componentelor și le produc singuri.

  1. Vaillant

Acestea sunt niște centrale termice pe gaz, cu motor german, calitate extrem de bună, garanții fantastice și ingineri proprii dedicați relațiilor cu clienții, dacă este necesar.  Este o companie care produce cazanele cu cea mai mare rată de încălzire de pe piața europeană, întrucât, chiar dacă este un brand german, piesele pot fi disponibile și la noi în Republica Moldova, iar prețurile sunt destul de accesibile. Însă, dacă nu reușești să achiziționezi unul, un credit online este rezolvarea!

  1. Immergas

Este considerat unul dintre cei mai mari producători de centrale din Europa, dar și unul dintre cele mai economice cazane. Sunt pe piața de mai bine de 50 de ani și au produs până în prezent peste 5 milioane de cazane, cu o capacitate de producție de 300.0000 de cazane pe an. Oferă o eficiență de peste 96,6%, crescând economiile la energie.

  1. Ferolli

Este un brand de centrale termice pe gaz cu un control complet și autonom asupra calității produselor sale și asupra livrării și relațiilor post-vânzare cu clienții.  Compania se mândrește cu eficiență, accesibilitate și fiabilitate și fabrică intern centrale la prețuri democratice încă de la înființarea sa în Verona, Italia.

Așadar, îți recomandăm să analizezi atent raporturile calitate-preț, pentru ca ulterior să poți alege o centrală termică pe gaz economică și eficientă pentru locuința ta. Ai libertate în această alegere, întrucât, în mare parte, totul depinde de bugetul tău. Iar dacă întâmpini probleme în achiziționarea acestuia, Zoom Credit îți oferă un credit rapid cu buletinul, potrivit ție și necesităților tale.

P.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 15:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 15:29 // Actual //  Ursu Victor

Transportul feroviar, care reprezintă 13,6% din structura totală a mărfurilor transportate, a marcat cele mai mari scăderi în perioada ianuarie-septembrie 2024. Potrivit datelor statistice, volumul mărfurilor transportate pe calea ferată a scăzut cu 32,9%, iar parcursul acestora a înregistrat o reducere și mai semnificativă, de 36,7%.

Această evoluție negativă reflectă dificultățile cu care se confruntă sectorul feroviar în contextul schimbărilor economice și al restructurărilor interne. Printre posibilele cauze ale declinului se numără scăderea cererii pentru transportul feroviar, concurența cu alte moduri de transport și provocările operaționale întâmpinate de „Calea Ferată din Moldova”.

CFM se confruntă cu grave probleme financiare, acumulând datorii salariale de aproximativ 150 milioane de lei. În ceea ce privește infrastructura, situația este alarmantă: din cele 139 de locomotive aflate în dotare, 134 și-au depășit durata de amortizare, iar peste 25% din infrastructura feroviară necesită reparații capitale. În următorii ani, circulația pe mai mult de jumătate din căile ferate ar putea fi suspendată dacă nu se vor lua măsuri urgente.

În ultimul deceniu, CFM a generat pierderi care se apropie de un miliard de lei, cauzate de scăderea continuă a numărului de pasageri, în special pe rutele internaționale, și a volumului de mărfuri transportate. Veniturile sunt în scădere constantă, iar costurile salvării CFM sunt estimate la câteva sute de milioane de euro.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală