Burgerul – vedeta acestei săptămâni în aplicația Glovo!

28 Mai 2024, 10:33
 // Categoria: Slider // Autor:  Soroceanu Olga
28 Mai 2024, 10:33 // Slider //  Soroceanu Olga

Noutate bună pentru iubitorii de burgeri cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului! Glovo va dedica o secțiune în aplicația sa cu denumirea „Burger Week” toată săptămâna, până pe 2 iunie.  Aici veți găsi o serie de parteneri care oferă discounturi de până la 30% și livrare gratuită la cei mai buni burgeri din oraș.

Doar în ultimele 12 luni Glovo a livrat zilnic clienților din Moldova în jur de 900 de burgeri, ceea ce constituie cel puțin 40 de burgeri pe oră. Altfel spus, dacă toți burgerii livrați de Glovo în Moldova în ultimele 12 luni ar fi aranjați în linie, ei ar acoperi o distanță mai mare decât cea dintre Chișinău și Hîncești!

Astfel, Burgerul este rege, conform comenzilor plasate, în Chișinău, Bălți și Orhei. Cel mai solicitat este cheeseburgerul, iar burgerul cu pui este a doua cea mai populară rețetă. Pe locul trei al preferințelor utilizatorilor Glovo se situează double burgerul.

„Aceste statistici demonstrează clar că burgerii sunt o alegere populară și apreciată de moldoveni, fie pentru o masă rapidă și gustoasă, fie pentru a sărbători momente speciale. Suntem mereu la dispoziția utilizatorilor noștri cu livrări prompte și ne bucurăm că reușim să satisfacem în timp proxim pofta de burgeri, acolo unde acest produs  este în topul preferințelor”, spune Dorin Rîșcanu, director comercial Glovo Moldova.

În ultimele 12 luni, burgerii au fost comandați  cel mai mult de Ziua Internațională a Femeii, când de bucate se ocupă bărbații – prin Glovo s-au livrat în această zi peste 70 de burgeri pe oră în Moldova! De asemenea, pofta de burgeri crește exponențial iarna și toamna. 

Majoritatea comenzilor pentru burgeri sunt plasate între orele 18:00 și 20:00, ceea ce denotă că burgerii sunt o opțiune populară pentru cină. Cele mai multe comenzi sunt plasate sâmbăta, dar ele sunt frecvente și pe parcursul întregului weekend – perioada de relaxare după o săptămână de muncă. Recordul la cantitatea de burgeri livrată prin rețeaua Glovo l-a bătut un utilizator care în ultimele 12 luni a comandat 575 de burgeri, masa sa constând frecvent din patru burgeri și cartofi prăjiți. Cea mai mare comandă de burgeri din ultimul an a fost plasată de un utilizator Glovo din Chișinău, acesta cheltuind 2465 MDL pentru 26 de meniuri cu burgeri.

Conform unui clasament regional, Moldova se situează pe locul cinci în regiunea Europei de Sud-Est privind numărul total de burgeri livrați în ultimul an de curierii conectați la Glovo, după România, Croația, Serbia și Bulgaria.

Despre Glovo:

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Realitatea Live

24 Iun. 2024, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Iun. 2024, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Casa familiei prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani, la preţul de 10,95 milioane de lire sterline, adică aproape 13 milioane de euro, pe site-urile Whetherell şi Chestertons.

Casa, construită la începutul anilor 1980, a aparţinut contesei Raine Spencer, soacra lui Lady Di. Înaltă de patru etaje, aceasta este situată în Mayfair, Londra.

„Cu legăturile sale cu aristocraţia şi regalitatea, ne aşteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor exigenţi din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră”, a declarat Danish Arif, şeful vânzărilor Mayfair la Chestertons, potrivit Cityam.

Casa de 430 de metri pătraţi are mai multe camere, inclusiv un hol de primire, o sală de recepţie, mai multe bucătării, un lounge, o bibliotecă, două dormitoare cu dressing-uri şi băi proprii, un apartament separat cu un lounge care se deschide pe o terasă orientată spre sud, un dormitor pentru oaspeţi şi locuinţe pentru personal. O scară duce la fiecare dintre cele patru etaje.

Potrivit agenţiei imobiliare Wetherell, casa are un DPE (diagnostic de performanţă energetică) de clasa E.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău