Chișinău găzduiește a doua ediție a GPeC SUMMIT: Eveniment major de E-Commerce și Digital Marketing

18 Iun. 2024, 15:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Iun. 2024, 15:14 // Actual //  Lupu Eduard

Pe 20 iunie 2024, la Chișinău, va avea loc cea de-a doua ediție a GPeC SUMMIT, considerat cel mai important forum de E-Commerce și Digital Marketing din Europa Centrală și de Est. Evenimentul se va desfășura la Radisson Blu Leogrand Hotel și va reuni 18 speakeri internaționali, români și locali, care vor aborda subiecte de actualitate despre cum să vinzi online cu succes.

Printre temele abordate la GPeC SUMMIT Republica Moldova se numără cifre la zi, provocări și oportunități de creștere, cross-border în e-commerce, prezentate de Cornel Morcov (FAN Courier), Cosmin Dărăban (Gomag) și Oana Dumitrescu (Google); tehnici de optimizare a conversiei care cresc vânzările online, prezentate de Luke Carthy (E-Commerce Expert în Growth, SEO & Conversion); rezultatele studiului pieței de comerț electronic din Republica Moldova, prezentate de Mihai Burunciuc (AmCham Moldova); importanța datelor pentru a avea campanii de marketing cu rezultate pozitive, prezentate de Elena Maleca (Hive5); vânzarea în UE prin eMAG Marketplace, prezentată de Codruț Ioan (eMAG); moduri inovatoare de a utiliza media plătită, SEO și platformele de recenzii pentru a crea strategii de marketing integrate, prezentate de Hannah Carthy (Verkeer); resurse pentru sprijinirea IMM-urilor din Republica Moldova pentru dezvoltarea în e-commerce, prezentate de Aliona Stratan (maib), Ion Hornet (Simpals) și Liliana Busuioc (AIM Moldova); studii de caz și experiențe ale jucătorilor locali, prezentate de Andrei Gramatschii (GUGA GAGA), Mihai Dîrțu (Oldcom), Sergiu Malai (Hermina) și Mila Malairău (AmCham Moldova); folosirea A.I. în E-Commerce pentru optimizarea proceselor logistice și eficientizarea activității, prezentate de Cristian Orășanu (Naratix.ai).

Participanții la GPeC SUMMIT Republica Moldova vor avea acces la speakeri de top internaționali, români și locali, experți cu vastă experiență; idei și soluții aplicabile pentru a depăși provocările actuale și pentru a identifica perspectivele de viitor în E-Commerce și Digital Marketing; conținut practic și relevant, evitând discursurile promoționale plictisitoare; informații detaliate despre piețele din România și Republica Moldova și oportunitatea de a întâlni reprezentanți ai celor mai importante companii; networking la nivel înalt în pauze și în cadrul GPeC Expo, cu peste 200 de participanți de nivel C din E-Commerce, Retail și Digital din România și Moldova; socializare la GPeC Networking Party seara, într-o locație premium (pentru posesorii de bilete VIP); acces în Comunitatea GPeC, cea mai importantă rețea dedicată oamenilor din domeniul digital, oferind resurse, sfaturi practice și contacte utile.

Biletele pentru eveniment pornesc de la 99 EUR și mai sunt doar câteva locuri disponibile. Înscrierile se fac online pe https://unde.io/event/422 până pe 18 iunie 2024, ora 14:00.

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău