După Germania se duce în Polonia. Cu cine se va întâlni Natalia Gavrilița

07 Apr. 2022, 17:37
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Apr. 2022, 17:37 // Actual //  Dumitrita Culiuc

În perioada 7-9 aprilie, prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla într-o vizită de lucru în Polonia.  Șefa Executivului se va întâlni cu președintele Republicii Polone, Andrzej Duda, dar și cu premierul Mateusz Morawiecki. În cadrul întrevederii cu șeful Guvernului polonez, vor fi semnate documente bilaterale care vor impulsiona cooperarea dintre cele două state în mai multe domenii.

Natalia Gavrilița va discuta și cu alți oficiali polonezi: Ministrul Plenipotențiar al Guvernului pentru Infrastructura Energetică Strategică, Piotr Naimski; Mareșalul Sejmului, Elżbieta Witek; Președintele Bank Gospodarstwa Krajowego, Beata Daszyńska-Muzyczki și Mareșalul Senatului Republicii Polone, Tomasz Grodzki.

Totodată, prim-ministra va vizita piața en-gros de produse agricole și alimentare din Varșovia unde va vorbi cu președintele Pieței, Janusz Byliński și Subsecretarul de stat al Ministerului Activelor Statului, Jan Kanthak.

De asemenea, Natalia Gavrilița va susține o prelegere despre parcursului european al Republicii Moldova, la Academia de Studii Diplomatice şi Est-Europene de la Universitatea din Varşovia. Agenda vizitei mai include întâlniri cu diaspora moldovenească din Polonia și cu studenții Colegiului Europei.

Amintim că, cabinetul de miniștri, în frunte cu prim-ministra, Natalia Gavrilița, s-au aflat într-o vizită de lucru la Berlin, Germania în perioada 4-6 aprilie.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău