Elveția își încalcă din nou neutralitatea și adoptă noi sancțiuni dure împotriva Rusiei

10 Iun. 2022, 21:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Iun. 2022, 21:30 // Actual //  Lupu Eduard

Elveția s-a alăturat UE și a adoptat al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, ca răspuns la invazia în Ucraina.

Noul pachet de sancțiuni va intra în vigoare pe 11 iunie, potrivit Obozrevatel.
Al șaselea pachet de sancțiuni include următoarele restricții:

– interdicția privind achiziționarea, importul sau transferul de țiței și anumite produse petroliere din Rusia. Eliminarea treptată a petrolului rusesc va dura 6 luni pentru țiței și 8 luni pentru produsele rafinate. Embargoul nu se aplică petrolului din conducte.

– interzicerea furnizării de servicii de mesagerie financiară (SWIFT) pentru alte trei instituții de credit rusești și o bancă din Belarus. Este vorba despre Sberbank of Russia, Credit Bank of Moscow, Rosselkhozbank și BBRR.

– oprirea difuzării a trei canale TV de stat ruse: Rusia RTR / RTR Planeta, Rusia 24 și Centrul TV Internațional.

În plus, Elveția a extins și lista persoanelor și companiilor sancționate, pe listă fiind incluși cei vinovați pentru atrocitățile comise la Bucea și Mariupol, susținători ai războiului, oameni de afaceri și membri ai familiei oligarhilor și oficialităților de la Kremlin, precum și companiile angajate în apărare și finanțarea acesteia.

Elveția, care nu este membră a UE și respectă în mod tradițional neutralitatea, a abandonat această poziție pe 28 februarie, autoritățile anunțând că vor aplica aceleași sancțiuni împotriva Rusiei ca Uniunea Europeană.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău