Este oficial: prințul Harry s-a angajat în Silicon Valley. Ce companie i-a oferit postul de muncă

24 Mart. 2021, 12:30
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Otilia Cotruța
24 Mart. 2021, 12:30 // Oameni şi Idei //  Otilia Cotruța

Ducele de Sussex continuă să-și demonstreze independența financiară și încearcă să „ducă o viață normală”. În acest sens, vița regală a găsit un loc de muncă ca manager de top într-un startup american.

Este oficial! Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley În calitate de Director de Impact. Wall Street Journal a fost primul care a raportat acest lucru, ulterior aceste informații au apărut pe site-ul oficial al organizației.

Ce reprezintă startupul BetterUp?

Compania oferă clienților servicii de coaching în domeniul sănătății mintale. Harry este prezentat ca un executiv de top pe site-ul companiei și este descris ca „un umanist, veteran de război, avocat pentru sănătatea mintală și mediu”.

Harry s-a alăturat startupului la câteva săptămâni după ce a acordat un interviu șocant pentru Oprah Winfrey, în care a detaliat decizia sa și motivele de a părăsi Marea Britanie și a renunța la rolul său de membru senior al familiei regale britanice.

În conversație, ducele și ducesa de Sussex au acordat o atenție deosebită stresului colosal pe care viața regală l-a avut asupra sănătății mintale. La BetterUp, Harry se așteaptă să fie implicat în decizii promoționale, în dezvoltarea de produse strategice și în programe filantropice, precum și în discursuri publice pe teme de sănătate mintală. După cum scrie The Wall Street Journal, startup-ul a refuzat să dezvăluie mărimea salariului lui Harry.

Prințul și-a prezentat motivele pentru aderarea la BetterUp pe blogul companiei, declarând că are o „pasiune de lungă durată pentru a ajuta oamenii”.

„Ceea ce mi-a atras atenția la BetterUp este că misiunea companiei de a elibera potențialul oamenilor din întreaga lume necesită inovație, influență și integritate. Echipa lor face această treabă de ani de zile.”

Harry a menționat, de asemenea, că a simțit beneficiile serviciilor Better UP: „Mi se pare de neprețuit să lucrez cu uncoach BetterUp. Am avut un mentor cu adevărat uimitor care mi-a dat sfaturi bune și mi-a deschis o perspectivă nouă.”

Reamintim că, pe lângă faptul că lucrează într-un startup, prințul Harry deține un parteneriat exclusiv cu Spotify pentru a crea podcast-uri Archewell Audio și un parteneriat cu Netflix.

Realitatea Live

06 Feb. 2023, 05:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Feb. 2023, 05:30 // Actual //  Lupu Eduard

În august, mercenarul făcea spectacol cu ​​„craniul Azov” în mână, decretând: acesta este sfârşitul tuturor ucrainenilor.

Anul trecut, Manguşev apăruse în mână, pe scenă, cu craniul unui ucrainean (detalii, AICI). Soţia lui acuză acum Moscova pe canalele de Telegram fidele literei „Z”.

Manguşev, căpitanul unui batalion rus poreclit Bereg, a fost rănit ieri seară cu o împuşcătură în cap şi transportat la spitalul din oraşul Stahanov „în stare gravă, dar stabilă”.

Prietenul şi colegul său, Boris Rozhin, a postat fotografii cu Manguşev întins pe un pat de spital, cu capul bandajat şi plin de sânge, pe canalul său Telegram.

Soţia reclamă o tentativă de crimă
Potrivit medicilor, bărbatul a fost împuşcat la o distanţă scurtă. Rozkin a spus că Manguşev a fost rănit la un punct de control din Stahanov, dar nu a oferit alte detalii. În prezent, autorităţile ruse din zonă nu au confirmat incidentul.

„Am scris Ministerului Apărării şi FSB-ului, nimeni nu investighează şi nimeni nu încearcă să-l salveze. Judecând după natura rănii, este o tentativă de crimă. Sau chiar o execuţie”, reclamă femeia.

Dinspre Kremlin au apărut zvonuri că Putin şi FSB-ul s-au săturat de şeful grupării Wagner şi îi dă diferite „semnale”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău