Este oficial: prințul Harry s-a angajat în Silicon Valley. Ce companie i-a oferit postul de muncă

24 Mart. 2021, 12:30
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Otilia Cotruța
24 Mart. 2021, 12:30 // Oameni şi Idei //  Otilia Cotruța

Ducele de Sussex continuă să-și demonstreze independența financiară și încearcă să „ducă o viață normală”. În acest sens, vița regală a găsit un loc de muncă ca manager de top într-un startup american.

Este oficial! Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley În calitate de Director de Impact. Wall Street Journal a fost primul care a raportat acest lucru, ulterior aceste informații au apărut pe site-ul oficial al organizației.

Ce reprezintă startupul BetterUp?

Compania oferă clienților servicii de coaching în domeniul sănătății mintale. Harry este prezentat ca un executiv de top pe site-ul companiei și este descris ca „un umanist, veteran de război, avocat pentru sănătatea mintală și mediu”.

Harry s-a alăturat startupului la câteva săptămâni după ce a acordat un interviu șocant pentru Oprah Winfrey, în care a detaliat decizia sa și motivele de a părăsi Marea Britanie și a renunța la rolul său de membru senior al familiei regale britanice.

În conversație, ducele și ducesa de Sussex au acordat o atenție deosebită stresului colosal pe care viața regală l-a avut asupra sănătății mintale. La BetterUp, Harry se așteaptă să fie implicat în decizii promoționale, în dezvoltarea de produse strategice și în programe filantropice, precum și în discursuri publice pe teme de sănătate mintală. După cum scrie The Wall Street Journal, startup-ul a refuzat să dezvăluie mărimea salariului lui Harry.

Prințul și-a prezentat motivele pentru aderarea la BetterUp pe blogul companiei, declarând că are o „pasiune de lungă durată pentru a ajuta oamenii”.

„Ceea ce mi-a atras atenția la BetterUp este că misiunea companiei de a elibera potențialul oamenilor din întreaga lume necesită inovație, influență și integritate. Echipa lor face această treabă de ani de zile.”

Harry a menționat, de asemenea, că a simțit beneficiile serviciilor Better UP: „Mi se pare de neprețuit să lucrez cu uncoach BetterUp. Am avut un mentor cu adevărat uimitor care mi-a dat sfaturi bune și mi-a deschis o perspectivă nouă.”

Reamintim că, pe lângă faptul că lucrează într-un startup, prințul Harry deține un parteneriat exclusiv cu Spotify pentru a crea podcast-uri Archewell Audio și un parteneriat cu Netflix.

Realitatea Live

01 Oct. 2023, 12:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Oct. 2023, 12:40 // Actual //  Lupu Eduard

Conform datelor recente publicate de Banca Națională a Republicii Moldova, persoanelor fizice din țară li s-au transferat mijloace bănești în valoare de 463,62 milioane USD în al treilea trimestru al anului curent, prin intermediul băncilor licențiate și sistemelor de remitere de bani. Această sumă reflectă o scădere cu 3,9% în comparație cu trimestrul II al anului 2022.

Dintre aceste transferuri, 357,72 milioane USD au fost realizate prin intermediul sistemelor de remitere de bani, bazate pe date brute. În ceea ce privește originea geografică a transferurilor, cele din țările Uniunii Europene au înregistrat o creștere de 13,3%, reprezentând 54,4% din total. În schimb, transferurile din țările Comunității Statelor Independente (CSI) au scăzut cu 43,4%, revenindu-le o pondere de 13,5%. Transferurile din alte țări au constituit 32,1% din total, înregistrând o ușoară scădere de 0,5%.

În ceea ce privește proveniența transferurilor, Germania (cei mai mulți moldoveni preferă să muncească în Germania urmare a câștigurilor mai mari față de alte state) a ocupat prima poziție cu o pondere de 14,1%, în valoare de 65,60 milioane USD, reflectând o creștere de 17,7% față de trimestrul II al anului 2022. Transferurile din Israel au totalizat 64,59 milioane USD, menținându-se la un nivel aproape similar cu aceeași perioadă a anului precedent. În schimb, transferurile din Rusia au înregistrat o scădere semnificativă de 44,6%, totalizând 59,53 milioane USD, iar cele din Franța au crescut cu 13,4%, atingând suma de 43,8 milioane USD.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău