VIDEO PORT MALL: Peste 100.000 de vizitatori în primul weekend

26 Oct. 2023, 17:49
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
26 Oct. 2023, 17:49 // Slider //  MD Bani

PORT MALL, cel mai mare mall din Moldova, a sărbătorit o deschidere spectaculoasă vineri seara, 20 octombrie,  în cadrul unui eveniment destinat prietenilor, partenerilor de afaceri și presei.

Private Opening Party a adunat o listă selectă de artiști și personalități marcante, iar evenimentul a captivat publicul cu un spectacol impresionant de muzică, artă și experiențe gastronomice de excepție. PORT MALL a fost vizitat de peste 100.000 de oameni în primul weekend.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de portmall.md (@port_mall_md)

Anatolie Golea, fondator PORT MALL, a prezentat istoria proiectului, vorbind despre momentele și următoarea etapă de dezvoltare.

PORT MALL este rezultatul unui vis îndrăzneț și al unui angajament puternic față de prieteni, parteneri, comunitate și viitor.

Am deschis ușile celui mai mare mall din Moldova, care se extinde pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați comerciali, atrăgând, în premieră, 12 branduri cu renume mondial. Acum începem cea de-a doua etapă de dezvoltare.

Continuăm și negocierile cu alte companii mult așteptate de publicul din Republica Moldova, care au nevoie de acest spațiu comercial extins pentru a veni în țara noastră. Apreciez încrederea, eforturile și dedicația echipei și partenerilor în dezvoltarea acestui proiect care schimbă percepția.

Tatiana Golea, co-fondator PORT MALL a evidențiat plus valoarea pe care au adus-o dezvoltatorii acestui proiect: un concept care pune în prim plan o viață în confort și necesitățile umane.

PORT MALL este mai mult decât un spațiu dedicat shoppingului și distracțiilor – este despre frumusețe, senzații, gusturi – o viață trăită în confort, pentru toate categoriile de vârstă și toate necesitățile persoanelor care ne trec pragul.

Când mă refer la confort zic și despre zonele special amenajate din magazinele partenerilor, unice, special create pentru vizitatorii PORT MALL, cum ar fi spațiu pentru alăptare, mese de înfășat pentru bebeluși, teren de joacă și cafenea chiar și în interior la magazinele vestimentare. PORT MALL este despre și pentru oameni.

Mircea Păun, director general PORT MALL a subliniat eforturile și rezultatele întregii echipe, oferind detalii și despre transportul gratuit.

La dezvoltarea PORT MALL au muncit 6.573 de oameni. Sunt mândru și recunoscător echipei pentru eforturile depuse și pregătiți să devenim punctul de întâlnire al dezvoltării, inovației și confortului.

 Am pregătit pentru oaspeții noștri o parcare extinsă, cu o capacitate de 1.000 de mașini și transport gratuit – trei autocare care vor circula, la fiecare 30 de minute, din sectoarele Ciocana, Rîșcani și cartierul Poșta Veche.

Suntem aici, în centrul de gravitație al Chișinăului, pregătit să găzduiască peste 15.000 de persoane pe zi.

Evenimentul de deschidere privată a PORT MALL a avut loc în data de 20 octombrie 2023. O experiență plină de surprize muzicale a fost oferită de recitalul de pian susținut de Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici. O serie de momente artistice remarcabile, precum spectacolul de desene pe nisip, susținut de Daria Pushankina, au precedat turul PORT MALL.

Expoziția de artă și spectacolul gastronomic realizat de celebrul bucătar Shef Shigheki Iimura au completat cu succes programul artistic, oferind o experiență culinară desăvârșită și rafinată.

Seara a fost încheiată prin concertul de celebrare, susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, și recitalul special oferit de Irina Rimes.

În primul weekend, peste 100.000 de oameni au vizitat PORT MALL, bucurându-se de senzații, experiențe și shopping de calitate.

Realitatea Live

19 Iun. 2024, 17:19
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Iun. 2024, 17:19 // Actual //  Lupu Eduard

Comisia Europeană va introduce tarife vamale pentru ouăle importate din Ucraina în următoarele două săptămâni, după ce pragul anual convenit anterior pentru aceste importuri a fost atins, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters.

Comisia Europeană a luat marţi aceeaşi decizie în privinţa importurilor de ovăz din Ucraina.

După invazia rusească din 2022, Ucraina a beneficiat de un mecanism special pentru sporirea comerţului cu UE, cea mai importantă piaţă a sa de export. UE a stabilit volume maxime de import, după ce fermierii din blocul comunitar au protestat, numind importurile ieftine ucrainene ca reprezentând concurenţă neloială.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău