(FOTO) Vedetele de la Hollywood care nu conturi pe rețelele de socializare! Motivul invocat

23 Iun. 2021, 05:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 05:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Fie că vor să aibă parte de intimitate sau să păstreze o latură misterioasă a vieții lor, sunt câteva mari vedete de la Hollywood care nu au conturi pe social media. Unele susțin că vor o viața privată retrasă. Altele pretind că sunt speriate de rețelele de socializare și că pur și simplu nu înțeleg oamenii care vor să expună, pe tavă, orice lucru pe care îl fac.

Vedete de Hollywood care nu au cont pe rețelele de socializare

Brad Pitt

În anul 2019, Brad Pitt a fost întrebat când își va crea propriul cont pe o rețea de socializare. Din păcate, veștile au fost proaste pentru fani, mărturisind că viața lui e prea bună fără social media.

„Nu se va întâmpla niciodată asta. Deși, nu spun niciodată „niciodată.” Viața mea este bună și așa. Nu văd rostul”. Cu toate astea, actorul a glumit că ar avea cont pe Tinder: „Nici măcar nu știu cum funcționează. A sunat amuzant pentru mine.”

Angelina Jolie

Cu un an înaintea lui Brad Pitt, Angelina Jolie făcea și ea o declarație referitoare la social media. Aceasta a mărturisit că nici ea, dar nici cei 6 copii pe care îi are cu fostul ei soț nu își doresc un cont pe Facebook sau altă rețea.

„Nici eu și niciunul dintre copiii mei nu avem cont pe Facebook. Niciunul dintre ei nu are această dorință de a-și face cont. Ei au văzut lucruri despre ei care nu sunt adevărate. Așa că sunt destul de reticenți înainte de a spune adevărul, dar și cu privire la ceea ce este real pe aceste platforme.”

Emma Stone

Emma Stone și-a șocat fanii în momentul în care a oferit un răspuns la întrebarea: De ce nu îți faci un cont pe Facebook, Instagram sau Twitter? Vedeta susține că nu este pregătită sau suficient de puternică pentru asta.

„Nu cred că ar fi un lucru pozitiv pentru mine. Dacă alți oameni pot face față acestui tip de interacțiune, înseamnă că sunt puternici.”

George Clooney

Cu toate că George Clooney își iubește fanii și ține la părerile pe care aceștia și le exprimă, nu își va face un cont. Motivul? Bea des și nu crede că cineva ar fi interesat de gândurile pe care le are în acele momente:

„Îmi place să beau seara și aș putea foarte ușor să spun ceva destul de ridicol. As putea spune o prostie in orice moment si ar fi pacat. Pana la urma, cred ca nu trebuie sa fii chiar atat de deschis. Trebuie sa ai o viata cand se inchid camerele de filmat. Nu îi văd pe Matt Damon, Brad Pitt sau chiar pe mine să vorbim despre gândurile noastre la 3 dimineața.”

Amal Clooney, soția actorului anterior menționat, este un avocat de succes care dorește să își țină viața privată departe de ochii lumii. Motiv pentru care aceasta nu are cont pe nicio rețea de socializare, dar nici nu comunică prea des cu presa.

Jennifer Lawrence

„Dacă vedeți vreo pagină de Facebook, Instagram sau Twitter cu numele meu, cu siguranță nu este făcută de mine. Există atât de multe persoane care au opinii despre absolut orice. Nu vreau să primesc atâta atenție dacă nu este absolut necesar.”

Kate Winslet

Kate Winslet din Titanic se teme de negativitatea pe care o aduce un cont de socializare în viața unui om, fie vedetă, fie de rând.

„Sunt destul de îngrijorată de impactul negativ pe care platformele de socializare îl au asupra respectului de sine al tinerilor din ziua de azi. Este din ce în ce mai greu pentru ei să creadă în ei înșiși și să se bucure de viață, fără a fi nevoie să împărtășească aceste lucruri. Nu există un spațiu de a te exprima liber, de a te dezvolta personal, iar relațiile cu prietenii și familia îți sunt afectate.”

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a mărturisit că știe ce implicații pozitive sau negative pot avea conturile de socializare. Cu toate acestea, nu își dorește unul.

„Personal, nu simt nevoia să fac asta. Ca mijloc de a furniza informații, în special despre diferite cauze sau crize, sunt uimitoare. Nu am un cont de Facebook sau Twitter. Aș prefera să nu împărtășesc în mod constant detalii despre viața mea și aș vrea ca oamenii să nu aibă acces la viața mea personală.”

Actress Scarlett Johansson poses for photographers upon arrival at the ‘Avengers Endgame’ fan event in London, Wednesday, April 10, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Mila Kunis

Mila Kunis nu este deloc activă pe Instagram, spre deosebire de soțul ei, actorul Ashton Kutcher. Acesta este extrem de activ pe rețelele des ocializare. Actrița mărturisea:

„La un moment dat, colegul meu de cameră mi-a spus: „Știi, există ceva care se numește Faceebok”, iar eu i-am spus „Ce este Facebook?”… Eu și Ashton am început să vorbim atunci, iar el știa foarte multe lucruri despre rețelele de socializare. Dar lucrurile au luat o întorsătură destul de ciudată și se vorbea doar despre cine poate fi cel mai tare.”

Realitatea Live

23 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rețeau de socializare Intagram este foarte populară, în special printre tineri. La sigur urmărești și vedete, care vorbesc o altă limbă decât cele pe care le cunoști tu. În acest sens, Instagram introduce o nouă schimbare care te va ajuta să înțelegi mai ușor mesajul transmis de persoanele pe care le urmărești.

La sigur, te ciocnești cu siatuații când storiesurile nu sunt în engleză sau într-una din limbile de circulație internațională. Din această cauză nu înțelegi mesajul unui artist sau al unei persoane importante de interes pentru tine. Până aum, ceea ce trebuia să faciera să ieș din aplicație și să încerci să traduci ”ce a vrut să spună autorul”.

Acum, acest lucru nu mai este necesar. Instagram a introdus o nouă funcție care va traduce orice text străin și pe care îl vei putea vedea în Stories. Această nouă caracteristică este lansată la nivel global, astfel că toți acești peste 1 miliard de abonați se pot bucura de noua funcție.

Când aplicația detectează că vizualizezi o poveste într-o altă limbă, îți va afișa mesajul ”Vedeți traducerea”, în partea din stânga sus a aplicației. Tot ceea ce va trebui să faci este să atingi bannerul respectiv pentru a vedea textul în limba maternă.

Funcția poate traduce textul în peste 90 de limbi deși, momentan, aceasta nu poate funcționa la fel și cu audio. Inevitabil, asta înseamnă că sunt șanse să existe povești pe care să nu le înțelegi, atunci când cel pe care îl urmărești transmite un mesaj pe cale verbală.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală