Horoscop bani septembrie 2021. Gemenilor le cad bani din cer, Fecioarele au atenționare de cheltuieli nechibzuite

07 Sept. 2021, 09:20
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
07 Sept. 2021, 09:20 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Septembrie este o lună de cotitură pentru unele zodii în ceea ce privește prosperitatea. Astrele le zâmbesc multor nativi, dar vor fi și unele zodii care vor trebui să fie mai atente decât de obicei la cheltuielile neesențiale. Iată cine sunt norocoșii zodiacului din punct de vedere al banilor.

Pe data de 10 septembrie Venus intră în Scorpion afectându-vă casa banilor, așa că s-ar putea să simțiți că finanțele sunt la cel mai mic nivel din toată vara aceasta. Întoarcerea banilor în conturi este inevitabilă în această lună, pentru a face față cheltuielilor aferente toamnei. Acest lucru este valabil mai ales în jurul datei de 30, când Venus i se alătură lui Jupiter.

Horoscop bani septembrie 2021 Taur

Lucrați din greu pentru banii dvs. luna aceasta. Cu Mercur – planeta care vă supraveghează finanțele. – tranzitând Balanță, încercați să vă consolidați fluxul de lucru ca să obțineți mai mult cu mai puțin efort. Mercur se conectează cu Saturn începând cu data de 4, binecuvântându-vă cu mai mulți bani, dar și mai multă responsabilitate. Zbuciumul dvs. interior în privința finanțelor este în curs de revizuire odată ce planeta de comunicare va retrograda pe 27.

Horoscop bani septembrie 2021 Gemeni

Luna plină din Pești pe data de 20 marchează un moment important pentru cariera ta care ar putea coincide cu o creștere a veniturilor tale. Dacă te-ai gândit la o variantă de rezervă sau o oportunitate de a câștiga ceva bani în plus, acesta este un moment fantastic pentru a începe acest lucru. Pașii pe care i-ai făcut în carieră în primăvară nu au fost degeaba. Te bucuri din plin de beneficii acum.

Horoscop bani septembrie 2021 Rac

Sub auspiciile zodiei Fecioară, vei întâlni o mulțime de noi oportunități de a câștiga bani. Dar, după ce Soarele intră în Balanță pe data de 22, vei avea însă mai puțină energie și s-ar putea și ca finanțele să aibă de suferit. Este înțelept să economisești mai mult decât cheltuiești.

Horoscop bani septembrie 2021 Leu

Cu Mercur – planeta care atrage banii pentr tine – intrat în Balanță până pe 5 noiembrie, probabil este timpul să acționezi pentru a te bucura prosperitatea visată. Proiectele antreprenoriale de tot felul îți reușesc sub această influență. Verifică-ți conturile din jurul Lunii pline care se va afla în Pești pe data 20 pentru a evalua cât de bine te descurc la acest capitol.

Horoscop bani septembrie 2021 Fecioara

Banii sunt obiectivul vostru principal în această lună (și vor fi pentru cea mai mare parte a toamnei, deoarece Mercur rămâne în sectorul dvs. financiar până pe 5 noiembrie). Aveți grijă la o factură sau o cheltuială neașteptată care vă scapă de sub control odată ce Marte intră în Balanță pe data de 14. Nu faceți cheltuieli imprudente.

Horoscop bani septembrie 2021 Balanță

Venus intră în Scorpion și în sectorul dvs. financiar pe data de 10, fâcându-vă mai focusat decât de obicei pe partea financiară. Din fericire, Venus se opune lui Uranus pe data de 23, aducându-vă o sumă de bani neașteptată. Sursele pot fi variate – important este să mai și economisiți.

Horoscop bani septembrie 2021 Scorpion

Cu cel mai mare benefic Jupiter înapoi în Vărsător în această lună, descoperi că plouă cu bani peste casa ta. Indiferent dacă vă confrunați cu cheltuieli legate de o mutare sau unele legate de vreo renovare, extinse, aveți grijă să nu săriți calul cu cheltuielile în jurul datei de 30 (când Jupiter îl pătrunde pe Venus, promovând risipa).

Horoscop bani septembrie 2021 Săgetător

Luna Nouă din Fecioară pe data de 6 aduce o oportunitate pentru o poziție de conducere la locul de muncă, care ar putea duce, de asemenea, la o creștere majoră a finanțelor. Profitați de capacitatea dvs. de a gândi și de a lucra diferit de ceilalți și rezultatele vor apărea.

Horoscop bani septembrie 2021 Capricorn

Ați petrecut cea mai mare parte a acestui an încercând să ieșiți dintr-o mentalitate a penuriei. Din păcate, această senzație nu dispare prea curând. Dar de pe data de 6, când Venus se conectează cu mărinimosul Jupiter, vei fi inspirat să revii la căutarea unui nou loc de muncă sau să ceri mărirea de salariu pe care crezi că o meriți. Când vom intram sub influența Balanței veți fi de neoprit în a vă atinge obiectivele.

Horoscop bani septembrie 2021 Vărsător

Luna Plină din Pești de pe data de 20 este un moment propice pentru a cere o mărire de salariu sau, pur și simplu, de a vă arăta valoarea. Oricum, finanțele voastre rămân în mare parte stabile și nu veți avea probleme în a achita unele facturi care vă preocupă.

Horoscop bani septembrie 2021 Pești

Marte se mută în casa banilor, în ceea ce vă privește, pe data de 14. S-ar putea să luați un credit sau să vă împrumutați de la un prieten. Finanțele dvs. ar putea avea de suferit în următoarele șase săptămâni în timpul acestui tranzit, deci asigurați-vă că nu faceți cheltuieli imprudente.

Sursa: antena3.ro

Realitatea Live

22 Sept. 2021, 15:08
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
22 Sept. 2021, 15:08 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

În luna august leul moldovenesc avea tendința să se deprecieze. Astfel că la începutul lunii un euro a ajuns să coste 21,28 lei, însă ca urmare a intervențiilor BNM pe piața valutară la sfârșit de lună un euro costa deja 20,78 lei.

Pentru a menține echilibrul pe piața valutară BNM a intervenit pe piața interbancară locală, atât prin procurare, cât și vânzare de valută, în funcție de condițiile pieței.  Astfel, pe ansamblul lunii, BNM a vândut în volum net 8,2 milioane USD.

În luna august, leul moldovenesc a devenit mai tare, cu 1,6% în raport cu dolarul SUA, până la 17,7357 USD/MDL comparativ cu 18,0233 USD/MDL în luna iulie. Potrivit valorilor de la finele lunii august, leul s-a apreciat cu 1,3%4 în raport cu dolarul SUA.

În luna august 2021, gradul de acoperire a cererii nete de valută din partea agenților economici prin oferta netă de valută de la persoanele fizice a constituit 79,8%, comparativ cu 97,9% în luna iulie.

În raport cu luna precedentă, oferta netă de valută de la persoanele fizice a scăzut cu 16,3 milioane USD (-6,6%), iar cererea netă de valută din partea agenților economici a crescut cu 37,0 milioane USD (14,7%).

În structura ofertei nete de valută de la persoanele fizice, ponderea majoritară i-a revenit în continuare monedei unice europene (77,1%).

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală