Horoscopul banilor octombrie 2021. Zodia care „se va scălda în bani”

29 Sept. 2021, 12:47
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Sept. 2021, 12:47 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

În luna octombrie o anumită zodie se va bucura de succes pe plan financiar! Anumiți nativi vor avea parte de foarte multe bucurii în această lună de toamnă. Ei o să își rotunjească veniturile și munca din ultima vreme o să fie răsplătită, așa că este momentul să se gândească imediat la ce își doresc să își cumpere!

Berbec

Berbecii o să se confrunte cu momente grele în luna octombrie. Aceștia o să aibă de suferit și pe plan financiar, dar și pe plan sentimental. Ei trebuie să își facă un plan cu privire la cheltuieli, mai ales pentru că sunt obișnuiți să își cumpere tot felul de lucruri inutile.

Taur

Taurii iubesc luxul și confortul, așa că acești nativi materialiști o să facă totul pentru a avea cât mai mulți bani. Din fericire, ei își rotunjesc veniturile în următoarea perioadă și o să reușească să economisească pentru a nu își mai face griji cu privire la diferitele probleme din viața de zi cu zi.

Gemeni

Gemenii se țin departe de cheltuieli. Nativii nu mai vor să facă achiziții ce o să se dovedească, în timp, nefolositoare, așa că o să muncească din ce în ce mai mult, ținând cont că distracția de a plăti mulți bani pe obiecte nu îi mai atrage.

Rac

Racii pot să se bucure, căci o să primească o sumă mare de bani! Ei o să investească toți banii într-o nouă afacere, dar ar trebui să asculte și alte persoane atunci când vine vorba despre planurile de viitor. Sfaturile le pot schimba modul în care privesc o situație.

Leu

Cei guvernați de acest semn zodiacal au oportunitatea de a câștiga mulți bani, dar pot rata această ocazie pentru că nu își pun încrederea în persoanele ce le fac oferte. Ar trebui să se gândească de două ori la cererea pe care o primesc pentru a nu renunța la ceva ce o să le aducă profit.

Fecioară

Fecioarele au parte de foarte multe clipe frumoase! Acești nativi o să primească multe vești bune în luna octombrie, mai ales pentru că îi așteaptă o mărire de salariu la locul de muncă. Mai mult, ei o să fie propuși și pentru o funcție de conducere.

Balanță

Calme, calculate și răbdătoare, Balanțele nu se aruncă în momentul în care își doresc neapărat un obiect. Acești nativi o să muncească enorm pentru a strânge bani pentru un eveniment, așa că planul lor de a economisi o să meargă ca pe roate.

Scorpion

Scorpionii nu sunt mulțumiți de salariul pe care îl încasează la actualul loc de muncă. Ei o să își dorească să facă o schimbare uriașă în domeniul profesional, mai ales pentru că au foarte multe datorii și problemele îi apasă.

Săgetător

Cei aflați sub acest semn zodiacal o să aibă parte de o surpriză din partea unui apropiat! Mai exact, o rudă o să le ofere o sumă mare de bani, iar ei sunt sfătuiți de către astre să ofere acest ajutor, mai ales pentru că nu există intenții ascunse în spatele gestului.

Capricorn

Nativii nu se uită la bani atunci când vine vorba de micile plăceri în viață! Capricornii își doresc să facă achiziții mari în luna octombrie, așa că o să aibă parte de multe cheltuieli. Ei sunt foarte atrași de obiectele pentru locuință.

Vărsător

Cei guvernați de acest semn zodiacal nu trebuie să uite de faptul că au nevoie de bani. Ei ar trebui să renunțe la anumite cheltuieli și să se țină departe de cumpărăturile pe care le adoră, mai ales pentru că o să se confrunte cu probleme financiare până la finalul anului.

Pești

Nativilor le-a surâs norocul! Peștii se bucură enorm de faptul că au un loc de muncă foarte bun și primesc un salariu mare. Aceștia au talent atunci când vine vorba despre afaceri, așa că ideile lor noi sunt mereu apreciate de către superiori.

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei