Kate Middleton a purtat îmbrăcăminte și bijuterii noi în valoare de 58. 231 euro, în 2021. Cea mai scumpă ținută

31 Dec. 2021, 10:07
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
31 Dec. 2021, 10:07 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Kate Middleton a redus la jumătate valoarea garderobei sale față de anul trecut. Ducesa de Cambridge a purtat îmbrăcăminte și bijuterii noi în valoare de 47.959 de lire sterline (aproximativ 58.231 euro) în 2021. Mamă a trei copii, Kate este cunoscută pentru pasiunea sa pentru reciclat. De multe ori, aceasta a fost surprinsă purtând ținute de la mărci obișnuite. În 2021, Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând aceleași haine și de câte patru ori.

Cea mai scumpă ținută din 2021 a purtat-o în luna septembrie. Kate a îmbrăcat pentru premiera filmului „No Time to Die” o rochie făcută special pentru ea de Jenny Packham în valoare de 4.000 de lire sterline. În ciuda faptului că a optat pentru niște etichete mai scumpe, ducesa a reciclat mai mult ca niciodată pentru angajamentele regale, purtând din cap până în picioare noi look-uri în patru ocazii rare. Ducesa Kate Middleton și-a redus astfel, la jumătate, valoarea garderobei sale față de anul trecut, care era de £94,000 de lire sterline.

Kate Middleton cucerește prin eleganță devenind un model pentru femeile din întreaga lume. Fie că poartă o rochie simplă sau una luxoasă, ea știe cum să impresioneze.

 

Realitatea Live

30 Sept. 2022, 20:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Sept. 2022, 20:50 // Actual //  Lupu Eduard

Gazprom a redus livrările de gaz pentru Republica Moldova cu 30% din 1 octombrie. Exact cum s-a întâmplat în luna octombrie a anului trecut, înainte de semnarea contractului de pe 30 octombrie.

„Astăzi Moldovagaz a achitat integral avansul pentru luna septembrie către Gazprom. MoldovaGaz a primit confirmarea parțială a volumelor pentru luna octombrie. Din cele 8.06 mln m3 pe zi (pentru ambele maluri), au fost confirmate 5.7 mln m3 pe zi. În acest sens, se repetă situația din luna octombrie anul trecut, când livrările au fost limitate cu 30%. Diferența este că în acest an avem un contract semnat care trebuie respectat”, a declarat ministrul Infrastructurii Andrei Spînu.

Gazprom nu precizat care este motivul reducerii livrărilor de gaz. Experții în energetică avertizau anterior că Gazprom va recurge la șantajul energetic în lunile de iarnă, de aceea autoritățile trebuie să aibă mai multe alternative, inclusiv să facă rezerve de gaz, cel puțin pentru două luni de iarnă. Unul din motive este că Moscova este nemulțumită de formula actuală a prețului la gaz și ar vrea să schimbe prevederle contractuale, deoarece din 1 octombrie prețul de achiție al metanulu se reduce semnificativ.

În perioada lunilor de iarnă formula de calcul a prețului la gaz este 70% prețul la petrol și 30% prețul spot, iar în lunile de vară formula se inversează.

Din 1 octombrie, confrom noii formule, prețul de achiziție al metanului ar urma să ajungă la 1100 USD pe mia de metri cubi față e 1882 USD cât este în septemberie.

Traiful pentru populație este de 29,26 lei pentru metrul cub. Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban declară că până în primăvară tariful se va reduce.

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău