LG: 5 motive de ce să cumperi doar de la distribuitori autorizați

06 Nov. 2021, 09:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Nov. 2021, 09:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Ai fost tentat vreodată să cumperi tehnică LG la un preț incredibil de mic de pe vreun site dubios? Citește acest articol și află de ce să nu o faci.

Pentru început, produsele aduse ilegal în țară, care au ocolit taxele vamale și nu au documentația necesară – dăunează tuturor. Acestea sunt destinate pentru vânzarea în alte țări și de obicei sunt cu 10 – 15% mai ieftine.

Această diferență de preț nu vă va aduce beneficii, dar din contra cumpărând un astfel de produs vă lipsiți de garanție oficială și de multe alte beneficii.

Un astfel de produs nu are instrucțiuni în limba de stat, iar panoul de control poate fi și el într-o limbă străină, ceea ce va provoca cu siguranță dificultăți în utilizare. Iar, dacă nu veți rămâne mulțumit de produs, returnarea lui va fi imposibilă. Și cel mai important, astfel de produse de cele mai multe ori nu trec toate certificările și nu îndeplinesc standardele de calitate.

De aceea, dacă doriți să procurați tehnică LG, alegeți să o luați doar de la distribuitori autorizați.

Mai jos găsiți doar câteva motive de ce să o faceți.

  1. Veți primi un produs nou, 100% original. Deseori suntem atrași super-oferte la tehnica pe care dorim să o procurăm. Vânzătorul ne asigură că produsul este 100% original. Dar ne poate demonstra?! Deseori, nu. Doar cumpărând de la distribuitori autorizați puteți fi încrezuți că nu veți primi un produs contrafăcut.
  2. Veți primi garanție autorizată. Pentru siguranță, la toate produsele LG cumpărate de la partenerii autorizați primiți o garanție oficială. Prin garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație gratuită și poți fi sigur că se folosesc doar piese de schimb originale. Beneficiați de 2 ani garanție la orice produs și tocmai 10 ani garanție la: motorul direct drive, compresorul frigiderului, dar și a aspiratorului și magnetronul cuptorului. Daca doriți să o folosiți, toate detaliile și condițiile le puteți afla de la magazinul din care a fost procurat produsul.
  3. Veți avea posibilitatea de retur sau schimb. În cazul în care produsul procurat din unul din magazinele partenerilor noștri prezintă unele defecte, care afectează nivelul lor de funcționare veți putea beneficia de dreptul vostru deplin privind returnarea produsului.
  4. Veți beneficia de un service personalizat și de bună calitate. Atunci când mergeți în magazinele partenerilor noștri puteți conta pe o asistență calificată. Astfel, dacă nu cunoașteți specificațiile frigiderelor, mașinilor de spălat, televizoarelor LG nu e o problemă. Consultanții vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită.
  5. Veți putea beneficia de oferte speciale la tehnica LG. Împreună cu partenerii noștri dorim să facem tehnica LG accesibilă pentru toți. Aveți posibilitatea de a procura produsele preferate LG în credit cu condiții avantajoase, dar și de a prinde oferte speciale.

Alegeți exclusiv distribuitori autorizați LG și vă veți bucura mulți ani de tehnica ta preferată.

Partenerii autorizați LG sunt: Maximum, Enter, Darwin, Hi-tech Кишинев, Hi-tech Тирасполь, Bomba.

LG Facebook

LG Instagram

P.

Realitatea Live

09 Dec. 2022, 17:27
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Dec. 2022, 17:27 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O nouă companie aeriană va opera zboruri din Iași, începând cu luna martie 2023. Ryanair, companie irlandeză de tip low-cost, cea mai mare din Europa, va lansa patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iași de destinații europene precum: Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) și Dublin (Irlanda), scrie stireadeiasi.ro.

Compania low-cost organizează frecvent promoții, astfel călătorii pot cumpăra bilete și cu 10 euro într-o direcție. Odată cu lansarea zborurilor din Iași, pentru moldoveni va fi mai accesibil să opteze pentru zborurile operate de Ryanair

Ryanair va opera aceste curse cu mai multe frecvențe săptămânale, după cum urmează:

IAȘI – BERGAMO, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică;

IAȘI – BEAUVAIS, din 26 martie 2023, în zilele de marți, joi, vineri și duminică;

IAȘI – CHARLEROI, din 26 martie 2023, în zilele de marți, miercuri și duminică;

IAȘI – DUBLIN, din 26 martie 2023, în zilele de marti, joi și duminică.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Zborurile Ryanair spre Bergamo și Beauvais (și retur) vor fi efectate cu aeronave Boeing 737-8200, iar cele spre Dublin și Charleroi (și retur) cu Boeing-uri 737-800.

Biletele de avion au fost puse în vânzare pentru rezervare, începând de astăzi, în sistemul online al companiei aeriene: www.ryanair.com

Ryanair va fi a cincea companie aeriană ce va opera pe Aeroportul Internațional Iași.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău