Lista terenurilor de joacă de interior din Chișinău, deschise după relaxarea restricțiilor anti-covid. FOTO

01 Iun. 2021, 06:10
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
01 Iun. 2021, 06:10 // Actual //  Otilia Cotruța

Relaxarea măsurilor restrictive, stabilite pentru oprirea răspândirii Covid, au permis și redeschiderea centrelor de joacă pentru copii. Au revenit să-i  bucure pe cei mici:

Centrul de distracție “Winnie the Pooh”

Сentrul de distracție oferă  oportunități pentru odihna cu familia, inclusiv și teren de joacă bine dotat cu zone delimitate potrivit vârstei copiilor. În apropiere este amplasată o cafenea, astfel, atâta timp cât cei mici sunt ocupați cu joaca și distracția, părinții îi pot supraveghea delectându-se cu o cafea sau o gustare bună, într-un mediu de-a dreptul confortabil.

“Happy Kids” — teren de joacă la Family Shopping Center

Happy Kids a creat un teren de joacă mega-distractiv pentru copii! Îți pune la dispoziție 14m2 de veselie și jucării diverse pentru toți picii.

“Kid’s Club Café ” — teren de joacă la CC “Elat”

Teren de joacă bine dotat — trambulină, labirint distractiv, piscină cu bile colorate, balansoare etc. Totodată, există un colțișor special amenajat pentru copiii creativi, aici picii vor putea desena sau picta pe figurine de gips.
La intrarea pe terenul de joacă fiecărui copil i se oferă o mică surpriză.
Pentru părinți este amenajată o mini-cafenea, cu acces gratuit la wi-fi.

Zona de agrement la Shopping Malldova

Inclusiv pentru copii mai mari.

Happy Land. Teren de joaca si Club Pentru copii

Se redeschide pe data de 1 iunie 2021.

Andersen – Centru de distracții pentru copii și restaurant de familie

Referitor la joacă, aici găsiți:

  • Zona de jocuri active: labirint imens, trambuline, arme cu aer, tobogane, zonă pentru cei mici și cursă cu obstacole;
  • Șantier de construcții: zona unde fiecare copil va putea manevra un excavator adevărat, o bandă transportatoare sau o macara, să organizeze curse de tractoare și basculate sau să construiască o casă;
  • Lego room: orășelul Lego, nave, mare, gara de trenuri și zona de construcții Lego;
  • Art room: pictură, desen cu nisip, origami, confecționarea lumânărilor, decorarea cărților poștale, cursuri culinare etc.


 

Realitatea Live23 Iun. 2021, 14:23
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 14:23 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Dacă în această vară vrei să mergi în vacanță, dar nu știi ce destinație să alegi, Bani.md îți vine în ajutor și îți prezintă câteva oferte de la agențiile turistice din țară. Aici găsești detalii despre ofertele propuse, preț și facilități.

Admiral Tur 

Agenția turistică Admiral Tur propune oferte de vacanță în Grecia, Turcia, Bulgaria, Muntenegru, Egitp și au o nouă destinație turistică – Albania.

Albania

Admiral Tur îți propune stațiunea de vacanță KSAMIL- o stațiune uimitoare cu plaje de paradis. Nisipul alb și apa albastră transparentă creează o combinație uimitoare. Prețurile încep de la 126 de euro până la 371, în funcție de hotel. În acest caz, deplasarea se face cu transportul propriu. Prețul include cazarea pentru o persoană în cameră DBL pentru 8 zile.

Egipt

Prețurile pentru Egipt, într-un hotel de 5 stele începe de la 360 de euro. Prețul include : cazare 8 zile, ALL Inclusive, zbor, transfer, asigurare.

Muntenegru

Prețurile pentru Muntenegru încep de la 576 de euro și includ: cazare – 8 zile, mic dejun, zbor, asigurare, transfer până la hotel. De asemenea, cei de la Admiral Tur au o ofertă specială în Muntenegru cu zbor din data de 2 iulie.

Grecia

Vacanța în Grecia este permisă doar celor cu pașaport european. Prețurile variază în funcție de hotel și pot începe de la 270 de euro până la 700 de euro.

Bulgaria

În Bulgaria prețurile diferă în funcție de hotel. Astfel, ele încep de la 186 de euro și pot depăși 500 de euro și includ cazarea pentru 7 zile, alimentație all inclusive și transportul.

Turcia

În Turcia prețurile la fel diferă în funcție de regiune și hotel. Pentru un hotel de lux de 5 stele prețurile încep de la 400 de euro și pot ajunge până la 700 de euro.

Solei Turism

Solei Turism, de asemenea, propune mai multe oferte pentru vacanța la mare din acest an, majoritatea ofertelor sunt pentru Turcia.

Agenția de turism propune oferte în Turcia în hoteluri de patru stele, în care prețurile încep de la 307 euro, iar în cele de 5 stele prețurile încep de la 361 de euro.

TOCO TOUR Moldova

Majoritatea ofertelor de la această agenție sunt pentru Turcia. Prețurile de asemenea diferă în funcție de hotel și locație și pornesc de la 460 de euro.

Voiaj International

Voiaj International propune oferte spre Bulgaria, Turcia și Grecia.

Prețurile diferă în funcție de hotel și destinație.

Agenția are și oferte speciale, De exemplu pentru o vacanță la ROYAL HOTEL 4* din Bulgaria: 2 adulți + 2 copii pana la 12 ani vor achita de la 525 € pentru toată familia și include transport tur – retur cu transfer până la hotel (autocar confortabil), cazare 7 nopți / 8 zile, regim de masă All Inclusive, asigurare medicală.