Miller îi dă din deget lui Spînu: Plățile pentru gaz trebuie făcute la timp

30 Aug. 2022, 21:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Aug. 2022, 21:04 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu a avut o discuție cu șeful Gazprom, Alexei Miller.

Cei doi au discutat cooperarea dintre părți. Miller i-a atras atenția lui Spînu ca plățile viitoare pentru gaz să fie făcute fără întârziere.

Moldovagaz a transferat marți către Gazprom plata integrală pentru gazele naturale furnizate în prima jumătate a lunii august. Potrivit Infotag, președintele consiliului de administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, a scris despre acest lucru pe rețelele de socializare.

El a subliniat că este vorba despre 16,74 milioane de dolari (50% pentru consumul din luna curentă).

„Acest lucru a devenit posibil datorită deciziei de ieri a Comisiei pentru situaţii excepţionale, potrivit căreia Energocom SA va achiziționa 10 milioane de metri cubi de gaze de la Moldovagaz SA. Vreau să mulțumesc guvernului Republicii Moldova pentru sprijinul acordat, pentru că a ținut cont de măsurile anticriză dezvoltate în comun de către consiliul companiei și ministerul infrastructurii și dezvoltării regionale”, a scris Ceban.

Ziua decontării cu furnizorul rus este a 20-a zi a fiecărei luni. În august, Moldovagaz nu a respectat termenul limită și a solicitat o amânare. Gazprom a fost de acord să aștepte transferul de bani până la 1 septembrie.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău