Moldindconbank și Mastercard au desemnat clientul care va merge la Milano Fashion Week

22 Sept. 2023, 11:17
 // Categoria: Economie // Autor:  MD Bani
22 Sept. 2023, 11:17 // Economie //  MD Bani

Vitalie Popa este clientul Moldindconbank care va pleca împreună cu soția sa în Milano, pentru a se bucura de atmosfera de la Fashion Week. El a fost desemnat marele câștigător a promoției ”Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank”, care s-a desfășurat în perioada 23 iunie-31 august 2023.

”Astăzi a ajuns la final promoția noastră prin acordarea premiului mare câștigătorului – o călătorie pentru 2 persoane în Milano. Suntem fericiți că putem oferi clienților noștri posibilitatea de a participa la unul din cele mai așteptate evenimentele din lumea modei – Milano Fashion Week. Promoția, organizată de Moldindconbank și Mastercard, a fost formidabilă, s-a bucurat de mare atenție din partea clienților noștri și a reconfirmat sloganul băncii – mereu alături. Mulțumim tuturor pentru participare și ne revedem la noi campanii wow”, a declarat Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank.

«Viaţa în stil cashless nu presupune doar rapiditatea, comoditatea şi siguranţa plăţilor zilnice, dar şi surprize plăcute. Ne mândrim, că împreună cu partenerul nostru de încredere, Moldindconbank, dezvoltăm piaţa de plăţi a Republicii Moldova, oferind produse inovatoare, emoţii de neuitat şi premii deţinătorilor cardurilor Mastercard. Sincere felicitări câştigătorilor promoţiei noastre comune, care în curând vor descoperi atmosfera unică a Săptămânii de Modă din Milano», – a declarat Irina Untila, directorul oficiului Mastercard din Moldova.

La înmânarea marelui premiu, Vitalie Popa cu greu și-a stăpânit emoțiile.

”Prima reacție la anunțul că am câștigat a fost reticența. Însă ne-am bucurat foarte mult, atunci când am înțeles că împreună cu soția vom merge în Milano. Cardul Moldindconbank îl folosesc permanent. Nici nu țin minte, când ultima dată am folosit cash. Mulțumesc pentru această oportunitate unică”, a menționat câștigătorul.

Precizăm că în cadrul promoției au mai fost înmânate 40 de premii intermediare – un parfum exclusivist Priceless de la Mastercard. Aceasta a fost organizată pentru deținătorii cardului premium Mastercard de la Moldindconbank (PudraCard, Platinum Mastercard și World Elite Mastercard).

Moldindconbankmereu alături!

 

Realitatea Live

23 Mai 2024, 15:36
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Mai 2024, 15:36 // Actual //  Lupu Eduard

Moldova se clasează pe locul nouă în lume în rândul țărilor cu cel mai ieftin internet fix, potrivit unui nou raport global. Utilizatorii din Moldova plătesc în medie 9,19 USD pe lună pentru serviciile de internet, o sumă considerabil mai mică decât în multe alte țări, arată datele cable.uk.

Deși costul internetului în Moldova este mai mare decât în Ucraina (7,35 USD) și România (8,6 USD), este totuși mai mic decât în Bulgaria (10,47 USD) și Turcia (10,95 USD).

Topul țărilor cu cel mai scump internet fix:
– Insulele Solomon: 457,84 USD pe lună
– Burundi: 304,57 USD
– Insulele Turks și Caicos: 212 USD
– Insulele Virgine Britanice: 189 USD
– Bermude: 185 USD

Aceste prețuri ridicate se datorează în principal dificultăților de instalare a infrastructurii în zonele insulare și izolate.

Topul țărilor cu cel mai ieftin internet fix:
– Sudan: 2,4 USD pe lună
– Argentina: 5,17 USD
– Belarus: 7,03 USD
– Ucraina: 7,35 USD
– Egipt: 8,31 USD

Costul internetului în alte țări:
– Vietnam: 8,7 USD
– Croația: 21,9 USD
– Muntenegru: 25 USD
– Italia: 30,9 USD
– Spania: 31,9 USD
– Slovenia: 40,3 USD
– SUA: 65 USD
– Norvegia: 80,2 USD
– Emiratele Arabe Unite: 142,6 USD

Clasamentul demonstrează că, deși Moldova nu are cel mai ieftin internet fix din lume, costul rămâne semnificativ accesibil în comparație cu multe alte state. Accesul la internet rapid și la prețuri reduse continuă să fie un avantaj competitiv important pentru țară.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău