Moldindconbank și Mastercard au trimis în Tenerife o nouă câștigătoare: „Merg la mare pentru prima dată în viață”

04 Nov. 2022, 09:31
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Nov. 2022, 09:31 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Moldindconbank și Mastercard au îndeplinit o dorință nespusă a Irinei Zamurca din Chișinău, care este câștigătoarea etapei a II-a a promoției „Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard”, de a ajunge în premieră la mare, direct pe plaja însorită din Tenerife.

Acest privilegiu i-a fost oferit pentru că s-a încadrat perfect în condițiile campaniei, a făcut plăți cu cardul Mastercard si, prin tragere la sorți, a fost desemnată câștigătoare.

„Cu o zi înainte să fiu sunată de la bancă, mă gândeam că foarte mult îmi doresc să plec undeva departe, cu familia, să mă odihnesc. și când m-au sunat, m-am gândit că e o farsă a colegilor mei. Niciodată nu am fost la mare”, spune emoționată Irina, care lucrează librar la un magazin de cărti.

Acum, câștigătoarea, împreună cu soțul și fetița lor, va petrece o vacanță de neuitat într-un hotel de 5 stele, All-inclusive, datorită promoției exclusive, organizate de Moldindconbank, împreună cu Mastercard.

Irina Zamurca folosește cardul Mastercard pentru plățile cotidiene și, datorită acestei obișnuințe, se bucură, pe lângă comoditate și siguranța tranzacțiilor, de marele premiu, oferit de Moldindconbank.

Promoția „Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard” include, în total, 3 vacanțe de familie în Tenerife, dar și alte cadouri. Este vorba despre 1.200 de certificate în valoare de 500 lei pentru cumpărături în rețeaua de supermarketuri Linella și 600 de certificate în valoare de 1.000 lei pentru cumpărături în showroomul de electrocasnice Ultra.

Încă nu deții cardul Mastercard de la Moldindconbank? Apropie-te la orice sucursală a Moldindconbank cu buletinul, completează cererea pentru emiterea cardului si primește-l instant.

Folosește activ cardurile Mastercard de la Moldindconbank pentru achitarea cumpărăturilor în magazine și online și nu vei rata șansa de a câștiga premii valoroase.

P.

Realitatea Live

02 Oct. 2023, 07:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Oct. 2023, 07:38 // Actual //  Lupu Eduard

Preşedintele turc Recepp Tayyip Erdogan reproşează duminică, 1 octombrie, faptul că Turcia şi-a ”respectat toate promisiunile”, spre deosebire de Uniunea Europeană, iar ”dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, n-are decât”.

”Turcia nu mai aşteaptă nimic de la Uniunea Europeană, care ne face să aşteptăm la poarta sa de peste 40 de ani”, a tunat şeful statului turc.

”Noi ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut UE, însă ei n-au respectat aproape niciuna de-a lor”, a denunţat Erdogan în sesiunea inaugurală a Parlamentului.

El a subliniat că ”nu va tolera nicio cerinţă nouă sau condiţii în procesul de aderare” a Turciei.

”Dacă nu dau înapoi în anumite nedreptăţi, ca impunerea de vize, pe care o folosesc ca pe o sancţiune latentă, dacă nu-şi corectează toate greşelile (…), atunci ei vor pierde integral dreptul de a-şi exprima aşteptări politice, economice sau militare din partea noastră”, a ameninţat el.

”Dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, va fi decizia lor”, a tunat el.

Puciul din 2016

Furia preşedintelui turc provine de la ultima hotărâre a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), care a criticat săptămâna aceasta Turcia, căreia-i reproşează că a condamnat un bărbat din cauza apartenenţei la o organizaţie teroristă armată bazându-se pe simpla utilizare a aplicaţiei de mesagerie criptată ByLock.

ByLock este considerată de către Ankara un instrument de comunicare privilegiat al celor care se fac vinovaţi de puciul eşuat din 2016, soldat cu 250 de morţi, urmat de arestări masive şi epurări fără precedent în istoria modernă a Turciei.

Guvernul turc a atribuit puciul uşuat organizaţiei Fetö – acroninul folosit de Ankara pentru a desemna mişcarea predicatorului Fethullah Gülen, un fost aliat al lui Erdogan.

”Hotărârea CEDO este ultima picătură care umple paharul”, a denunţat Recepp Tayyip Erdogan.

”Membrii organizaţiei teroriste şi suţinătorii lor care sunt încurajaţi de această hotărâre nu trebuie să-şi facă speranţe zadarnice. Această hotărâre nu aduce nici alinare membrilor sceleraţi ai Fetö”, a subliniat el.
”Turcia nu va face niciun pas înapoi în lupta sa împotriva acestei bande de trădători. Ea nu va permite nicio întoarcere în trecut”, a subliniat Erdogan.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău