Moldindconbank și Mastercard au trimis în Tenerife o nouă câștigătoare: „Merg la mare pentru prima dată în viață”

04 Nov. 2022, 09:31
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Nov. 2022, 09:31 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Moldindconbank și Mastercard au îndeplinit o dorință nespusă a Irinei Zamurca din Chișinău, care este câștigătoarea etapei a II-a a promoției „Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard”, de a ajunge în premieră la mare, direct pe plaja însorită din Tenerife.

Acest privilegiu i-a fost oferit pentru că s-a încadrat perfect în condițiile campaniei, a făcut plăți cu cardul Mastercard si, prin tragere la sorți, a fost desemnată câștigătoare.

„Cu o zi înainte să fiu sunată de la bancă, mă gândeam că foarte mult îmi doresc să plec undeva departe, cu familia, să mă odihnesc. și când m-au sunat, m-am gândit că e o farsă a colegilor mei. Niciodată nu am fost la mare”, spune emoționată Irina, care lucrează librar la un magazin de cărti.

Acum, câștigătoarea, împreună cu soțul și fetița lor, va petrece o vacanță de neuitat într-un hotel de 5 stele, All-inclusive, datorită promoției exclusive, organizate de Moldindconbank, împreună cu Mastercard.

Irina Zamurca folosește cardul Mastercard pentru plățile cotidiene și, datorită acestei obișnuințe, se bucură, pe lângă comoditate și siguranța tranzacțiilor, de marele premiu, oferit de Moldindconbank.

Promoția „Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard” include, în total, 3 vacanțe de familie în Tenerife, dar și alte cadouri. Este vorba despre 1.200 de certificate în valoare de 500 lei pentru cumpărături în rețeaua de supermarketuri Linella și 600 de certificate în valoare de 1.000 lei pentru cumpărături în showroomul de electrocasnice Ultra.

Încă nu deții cardul Mastercard de la Moldindconbank? Apropie-te la orice sucursală a Moldindconbank cu buletinul, completează cererea pentru emiterea cardului si primește-l instant.

Folosește activ cardurile Mastercard de la Moldindconbank pentru achitarea cumpărăturilor în magazine și online și nu vei rata șansa de a câștiga premii valoroase.

P.

Realitatea Live

28 Nov. 2022, 18:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Nov. 2022, 18:05 // Actual //  Lupu Eduard

Moldova este o preocupare specială pentru România și personal pentru președintele Klaus Iohannis. Declarația a fost făcută de către șeful statului român, în timpul întrevederii cu Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la București, scrie realitatea.md.

”Moldova este o preocupare specială pentru noi, pentru mine. Noi nu începând din acest an îi ajutăm, ci de când este România un stat democratic și de când Moldova s-a angajat ferm pe calea pro-europeană. Moldova are o președintă și o majoritate parlamentară pro-europeană, pro-reforme, noi suntem bucuroși să încurajăm această cale, noi facem un pic mai mult, îi ajutăm cu expertize, energie electrică, carburant, lemn, gaz, însă suntem conștienți că pentru oamenii simpli din Republica Moldova lucrurile sunt complicate și de aceea discutăm cu toți aliații pentru a găsi și împreună căi pentru a ajuta Republica Moldova”, a declarat președintele României.

Întrebat dacă Rusia, prin provocarea crizei energetice, economice și sociale poate schimba parcursul pro-european al Republicii Moldova, Iohannis a răspuns:

”Nu am semne că s-ar prefigura schimbări în abordarea Republicii Moldova, din potrivă oamenii au înțeles că este o perioadă complicată, dar asta nu înseamnă că reformele se opresc. Pentru noi în România provocarea este mare, fiindcă în afară de reforme și sprijin este nevoie de realizarea unei infrastructuri, interconectare… Noi suntem pregătiți împreun să facem aceste lucruri”.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău