Nouă politică de confidențialitate WhatsApp: Ce se întâmplă cu contul tău dacă nu le acceptați

17 Mai 2021, 06:39
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
17 Mai 2021, 06:39 // Au Bani //  Otilia Cotruța

La începutul acestei luni, WhatsApp a anulat termenul limită din 15 mai pentru utilizatorii săi. Într-o declarație, se spune că utilizatorii nu vor pierde nicio funcționalitate dacă nu acceptă noua sa politică de confidențialitate până pe 15 mai.

Acest lucru nu înseamnă însă că utilizatorii nu vor trebui să accepte noua actualizare de confidențialitate li asta deoarece utilizatorii nu vor avea funcționalitatea completă a contului lor WhatsApp până când nu acceptă, scrie gadgetsnow.com.

Contul dvs. nu va fi șters

„Nimeni nu își va șterge conturile și nu va pierde funcționalitatea WhatsApp pe 15 mai din cauza acestei actualizări”, spune compania.

WhatsApp va continua să le reamintească utilizatorilor să accepte noii termeni

În timp ce compania a eliminat termenul limită pentru noua politică, va continua să le reamintească utilizatorilor să accepte noii termeni. “După ce am acordat tuturor timp pentru recenzie, continuăm să le reamintim celor care nu au avut șansa de a face acest lucru să revizuiască și să accepte. După o perioadă de câteva săptămâni, memento-ul pe care îl primesc oamenii va deveni în cele din urmă persistent”, spune compania .

Ce urmează după ce utilizatorii încep să primească mementouri repetate

„În acel moment, veți întâlni funcționalități limitate pe WhatsApp până când veți accepta actualizările”, spune compania.

Nu există termen pentru cât timp veți primi aceste mementouri

„Acest lucru nu se va întâmpla tuturor utilizatorilor în același timp”, conform companiei.

Utilizatorii vor pierde mai întâi accesul la lista lor de chat

Utilizatorii nu vor putea accesa lista de chat, dar pot totuși răspunde la apelurile telefonice și video primite.

Utilizatorii pot răspunde la apelurile telefonice sau video pierdute

Utilizatorii care au notificările activate, pot să le atingă pentru a citi sau a răspunde la un mesaj sau pentru a apela înapoi un telefon ratat sau un apel video.

După câteva săptămâni, WhatsApp nu mai trimite mesaje și apeluri către telefoanele acestor utilizatori

„După câteva săptămâni de funcționalitate limitată, nu veți putea primi apeluri sau notificări primite, iar WhatsApp nu va mai trimite mesaje și apeluri pe telefonul dvs.”, spune pagina de întrebări frecvente a companiei.

Utilizatorii își pot exporta istoricul chaturilor pe Android sau iPhone

Utilizatorii care nu doresc să accepte noua actualizare de confidențialitate au posibilitatea de a-și exporta istoricul chaturilor pe Android sau iPhone și de a descărca un raport al contului lor.

Politica conturilor inactive se va aplica pentru conturile acestor utilizatori

În cele din urmă, politica existentă a WhatsApp legată de utilizatorii inactivi se va aplica dacă utilizatorii nu acceptă politica de confidențialitate chiar și după memento-uri repetate.

Ștergerea contului WhatsApp este ceva care nu poate fi inversat

Ștergerea contului dvs. este ceva pe care utilizatorii nu îl pot inversa, deoarece își șterge istoricul mesajelor, îi elimină din toate grupurile lor WhatsApp și își șterge copiile de rezervă WhatsApp.

 

Realitatea LiveMembrii CEC s-au întrunit în ședință. Pe ordinea de zi – deschiderea secțiilor de vot în stânga Nistrului
“Participarea Tinerilor în Procesul Electoral: Obstacole și Soluții”, workshop organizat de IPRE
OMS și Ambasada Germaniei donează un lot de echipamente de protecție (ochelari de protecție, halate medicale și măști chirurgicale)
Dezbateri organizate de IPN cu genericul „Trio-ul asociat” din cadrul Parteneriatului Estic: necesitate, obstacole și provocări pentru Moldova
Conferință de presă privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova
Prezentarea raportului nr. 1 de monitorizare a comportamentului editorial al presei online în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate
Curtea de Conturi examinează raportul auditului rapoartelor financiare consolidate ale Ministerului Justiției încheiate la 31 decembrie 2020
Ședința Consiliului Municipal Chișinău, din 15 iunie 2021
Ședința Plenului Superior al Magistraturii, din 15 iunie 2021
15 Iun. 2021, 17:58
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iun. 2021, 17:58 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Președintele american, Joe Biden, a încheiat unul dintre „fronturile” deschise de predecesorul său, Donald Trump, după întâlnirea cu liderii Uniunii Europene marți și stabilirea unui „armistițiu” în disputa transatlantică privind subvențiile pentru aeronave, scrie Reuters.

Biden se află la primul său summit UE-SUA, în calitate de președinteși  a spus că lumea se află în schimbare și că democrațiile occidentale trebuie să lucreze împreună.

„Lumea s-a schimbat, s-a schimbat cu totul”, citând din Poemul „Easter 1916” și făcând referire la temele principale ale vizitei sale în Europa – ascensiunea Chinei, pandemia de coronavirus și criza climatică.

Biden le-a spus șefilor de instituții europene că cel mai bun răspuns la aceste probleme „care provoacă” anxietăți este ca SUA și UE să lucreze împreună.

„Este în mod semnificativ în interesul SUA să aibă o relație bună cu NATO și UE. Părerile mele sunt radical diferite de cele ale predecesorului meu”, a adăugat președintele SUA.

Biden și UE s-au pus de acord să renunțe la bariere tarifare de 11,5 miliarde de dolari pe bunuri precum vinul european, tutunul american și băuturi alcoolice. Taxele fuseseră impuse ca represalii mutuale ca urmare a conflictului în ce privește subvențiile pentru Boeing, respectiv Airbus. Taxele adiționale fuseseră impuse de administrația Trump, scrie Digi24.

Biden a spus încă de la venirea sa la Casa Albă că intenționează să repare relațiile cu Europa, stricate de Donald Trump.

Un nou capitol al relației dintre Statele Unite și Uniunea Europeană

„Soluționarea acestui conflict deschide un nou capitol în relația noastră pentru că acum ne îndreptăm spre cooperare în ce privește aeronavele, după 17 ani de dispute”, a spus președinta Comisia Europene, Ursula von der Leyen.

Abordarea lui Biden de a colabora și coopera cu Uniunea Europeană și de a renunța la stilul adversativ al predecesorului său este menit, mai ales, să contracareze ascensiunea autocrațiilor precum China sau Rusia, care devin din ce în ce mai asertive în fața democrațiilor liberale occidentale.

Conform unui alt document SUA-UE, citat de Reuters cele două puteri se angajează să încheie un alt conflict comercial în ce privește bariere tarifare punitive pentru comerțul cu oțel și aluminiu.

Ca parte a noului acord, SUA și UE vor furniza finanțare pentru cercetare și dezvoltare în cadrul unui proces transparent și se vor abține de la a acorda sprijin specific spre producătorii locali (Boeing, respectiv Airbus), cum ar fi scutiri de taxe, care ar afecta negativ cealaltă parte, relatează CNBC.


 
Ultimele aplauze pentru interpretul Iurie Sadovnic
Ultimele aplauze pentru interpretul Iurie Sadovnic
Exerciții demonstrative de luptă corp la corp, la Armata Națională
Exerciții demonstrative de luptă corp la corp, la Armata Națională
Patru turnuri de răcire din Marea Britanie, puse la pământ
Patru turnuri de răcire din Marea Britanie, puse la pământ
Veneția: proteste față de revenirea vaselor de croazieră în lagună
Veneția: proteste față de revenirea vaselor de croazieră în lagună
Protestul Die-in/Умирание, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Protestul Die-in/Умирание, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Concurs de desene, lansat de Ministerul Justiției
Concurs de desene, lansat de Ministerul Justiției
Activități pentru copii, la Școala Securității a IGSU
Activități pentru copii, la Școala Securității a IGSU
Maratonul de vaccinare pe roți continuă în Chișinău
Maratonul de vaccinare pe roți continuă în Chișinău
Rezidenții Goma revin acasă după erupția vulcanului Congo
Rezidenții Goma revin acasă după erupția vulcanului Congo