Nouă politică de confidențialitate WhatsApp: Ce se întâmplă cu contul tău dacă nu le acceptați

17 Mai 2021, 06:39
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
17 Mai 2021, 06:39 // Au Bani //  Otilia Cotruța

La începutul acestei luni, WhatsApp a anulat termenul limită din 15 mai pentru utilizatorii săi. Într-o declarație, se spune că utilizatorii nu vor pierde nicio funcționalitate dacă nu acceptă noua sa politică de confidențialitate până pe 15 mai.

Acest lucru nu înseamnă însă că utilizatorii nu vor trebui să accepte noua actualizare de confidențialitate li asta deoarece utilizatorii nu vor avea funcționalitatea completă a contului lor WhatsApp până când nu acceptă, scrie gadgetsnow.com.

Contul dvs. nu va fi șters

„Nimeni nu își va șterge conturile și nu va pierde funcționalitatea WhatsApp pe 15 mai din cauza acestei actualizări”, spune compania.

WhatsApp va continua să le reamintească utilizatorilor să accepte noii termeni

În timp ce compania a eliminat termenul limită pentru noua politică, va continua să le reamintească utilizatorilor să accepte noii termeni. “După ce am acordat tuturor timp pentru recenzie, continuăm să le reamintim celor care nu au avut șansa de a face acest lucru să revizuiască și să accepte. După o perioadă de câteva săptămâni, memento-ul pe care îl primesc oamenii va deveni în cele din urmă persistent”, spune compania .

Ce urmează după ce utilizatorii încep să primească mementouri repetate

„În acel moment, veți întâlni funcționalități limitate pe WhatsApp până când veți accepta actualizările”, spune compania.

Nu există termen pentru cât timp veți primi aceste mementouri

„Acest lucru nu se va întâmpla tuturor utilizatorilor în același timp”, conform companiei.

Utilizatorii vor pierde mai întâi accesul la lista lor de chat

Utilizatorii nu vor putea accesa lista de chat, dar pot totuși răspunde la apelurile telefonice și video primite.

Utilizatorii pot răspunde la apelurile telefonice sau video pierdute

Utilizatorii care au notificările activate, pot să le atingă pentru a citi sau a răspunde la un mesaj sau pentru a apela înapoi un telefon ratat sau un apel video.

După câteva săptămâni, WhatsApp nu mai trimite mesaje și apeluri către telefoanele acestor utilizatori

„După câteva săptămâni de funcționalitate limitată, nu veți putea primi apeluri sau notificări primite, iar WhatsApp nu va mai trimite mesaje și apeluri pe telefonul dvs.”, spune pagina de întrebări frecvente a companiei.

Utilizatorii își pot exporta istoricul chaturilor pe Android sau iPhone

Utilizatorii care nu doresc să accepte noua actualizare de confidențialitate au posibilitatea de a-și exporta istoricul chaturilor pe Android sau iPhone și de a descărca un raport al contului lor.

Politica conturilor inactive se va aplica pentru conturile acestor utilizatori

În cele din urmă, politica existentă a WhatsApp legată de utilizatorii inactivi se va aplica dacă utilizatorii nu acceptă politica de confidențialitate chiar și după memento-uri repetate.

Ștergerea contului WhatsApp este ceva care nu poate fi inversat

Ștergerea contului dvs. este ceva pe care utilizatorii nu îl pot inversa, deoarece își șterge istoricul mesajelor, îi elimină din toate grupurile lor WhatsApp și își șterge copiile de rezervă WhatsApp.

 

Realitatea Live

25 Sept. 2021, 16:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Sept. 2021, 16:51 // Actual //  Lupu Eduard

Moldovenii cu cetățenie română vor putea intra în Marea Britanie din 1 octombrie doar cu paşaport, după ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, a anunţat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe (MAE), scrie Ziarul FinanciarZiarul Financiar.

„Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că începând cu data de 1 octombrie 2021, cetăţenii europeni nerezidenţi (care nu sunt protejaţi de Programul de Înregistrare a Cetăţenilor UE – EU Settlement Scheme) pot intra în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord exclusiv în baza paşaportului valabil (simplu electronic sau simplu temporar). Astfel, începând cu această dată, cetăţenii români nerezidenţi nu mai pot intra în Regatul Unit în baza cărţii de identitate”, se arată într-un comunicat al MAE.

Conform informaţiilor comunicate de autorităţile britanice, cetăţenilor europeni, inclusiv cetăţenilor români, nerezidenţi în Regatul Unit care nu vor respecta noile reguli li se va interzice accesul pe teritoriul britanic.
Cetăţenii europeni care intră sub incidenţa Programului de Înregistrare a Cetăţenilor UE (EU Settlement Scheme) vor putea să călătorească în Regatul Unit folosind cartea naţională de identitate valabilă, până la data de 31 decembrie 2025, cu condiţia ca aceasta să fie înregistrată ca document de călătorie în contul personal UK Visas and Immigration – UKVI – creat pentru înscrierea în EUSS.
MAE reaminteşte că din 1 ianuarie 2021 cetăţenii români nerezidenţi pot călători sau tranzita prin Regatul Unit în scop turistic/vizită, pentru şederi de scurtă durată, pentru o perioadă de până la 6 luni într-un an, fără a necesita o viză de intrare. Cu toate acestea, cetăţenii români care doresc să muncească în cele 6 luni trebuie să obţină, în prealabil, o viză de intrare.

Totodată, cetăţenii români nerezidenţi care doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Unit pentru o perioadă mai mare de şase luni (pentru activităţi de muncă, pentru studii etc.) au nevoie, începând cu data de 1 ianuarie 2021, de o viză de intrare eliberată de autorităţile britanice.

Conform MAE, la momentul intrării pe teritoriul Regatului Unit, autorităţile britanice de frontieră pot solicita prezentarea unor documente justificative suplimentare care să ateste veridicitatea scopului declarat al deplasării.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală