Pregătește-te de școală cu SEBO!

24 Aug. 2022, 09:04
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
24 Aug. 2022, 09:04 // Actual //  bani.md

Ding-ding-ding! Încă un pic și clopoțelul va răsuna din nou pentru elevii, care din 1 septembrie se întorc la școală. Anul școlar 2022 vine cu emoții, zâmbete, așteptări, dar și cu o listă mare de pregătire, pentru mult așteptatul eveniment. Cărți, caiete, rechizite, laptop, uniformă… și așa lista poate continua până la infinit. Tu deja ai pregătit ghiozdanul copilului tău?

Să procuri toate cele necesare pentru viitorul școlar, te ajută SEBO! Nu contează, ești client nou sau ești client existent — ne-am propus să venim în ajutor tuturor celor, care vor să ofere copiilor săi tot ce e mai bun.

Îți oferim o Linie de Credit de până la 55 000 lei, pe o perioadă de 24 luni, astfel încât toate punctele din lista de shopping să fie bifate cu brio.

Poți accesa acest produs ori de câte ori este necesar, pentru că ai bani disponibili, mereu la îndemâna Ta. Azi iei 4000 lei, mâine 25 000 lei… și tot așa în limita Liniei de Credit de până la 55 000 lei. Timp de 12 de luni gestionezi banii cum îți este mai comod, achitând doar dobânda și comisionul de administrare. Abia din a 13-a lună până în a 24-a lună, întorci suma integrală a creditului.

Imaginează-ți, e precum ai avea o pușculiță personală, la care ai acces oricând și îți poți menaja corect cheltuielile. Tu decizi cât vei cheltui și respectiv – cât vei achita. Ești în control asupra cheltuielilor.

Cum poți aplica pentru Linia de Credit?

La oficiile noastre. Poți beneficia de credit, în orice punct al țării. Dispunem de 34 de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul www.sebo.md/BackToSchool și în câteva click-uri, poți obține credit fără efort.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru credit.

Pregătește-te de școală cu SEBO! Nu-ți rămâne decât să-ți iei buletinul și să vii la cel mai apropiat oficiu.

SEBO dorește tuturor elevilor un an școlar interactiv, plin de realizări și note de 10!

Succes!

Realitatea Live

25 Iul. 2024, 14:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iul. 2024, 14:33 // Actual //  Lupu Eduard

Aproape jumătate dintre moldoveni susțin că vor o republică prezidențială în care președintele are toată puterea și poartă întreaga răspundere, arată datele sondajului prezentat de IMAS, „Barometrului Socio-Politic – iulie 2024”.

Potrivit sondajului, 42% dintre respondenți au optat pentru o republică parlamentară.

Sondajul a fost realizat în perioada 8-21 iulie 2024, pe un eșantion de 1.093 de persoane din 90 de localități, având o marjă de eroare de plus-minus 3%.

Până în anul 2016, președintele Republicii Moldova era ales de către deputați cu cel puțin 50% plus unu din voturi. Curtea Constituțională de la Chișinău a decis ulterior că procedura de alegere a președintelui în Parlament este neconstituțională, ceea ce a dus la alegerea președintelui Igor Dodon de către popor.

 

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău