„Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe Vechi! Fii în Siguranță!”. Campanie lansată de MĂR și primărie

29 Nov. 2021, 10:52
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
29 Nov. 2021, 10:52 // Actual //  MD Bani

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Asociația MĂR, în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău, lansează campania de vaccinare:„Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”

Prin această campanie, organizatorii își manifestă susținerea pentru lucrătorii medicali, care de la începutul pandemiei luptă pentru viața fiecărui pacient.
În acest context, cetățenii sunt îndemnați să se vaccineze într-un număr cât mai mare, astfel încât să poată păși în siguranță în noul an și să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de oamenii dragi.
Potrivit informațiilor, în fiecare weekend al lunii decembrie, autobusul vaccinării va staționa în mai multe sectoare din oraș, între orele 11:00 – 18:00, lângă restaurantele partenere:
Participanții care se vor vaccina în cadrul campaniei susținute de către MĂR vor primi bonuri de consum în localuri. Aceștia pot folosi bonurile oferite pentru a lua la pachet produsele/bucatele menționate în bon sau pentru a le consuma în spațiile exterioare ale localurilor.
Restaurantele partenere a weekend-ului 4-5 decembrie:
5. MuzCafe

Realitatea Live

20 Iul. 2024, 09:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Iul. 2024, 09:56 // Actual //  Lupu Eduard

Grecia a urcat o poziție în topul preferințelor turiștilor, fiind plasată acum pe locul patru. 75% dintre cetățenii de pe continent și-au exprimat dorința de a vizita statul elen în următoarele luni, înregistrând o creștere de șase puncte procentuale față de anul trecut.

În plus, Grecia este în top și în privința creșterii cheltuielilor turiștilor europeni în primul semestru din 2024, conform celui mai recent studiu al European Travel Commission (ETC). Cheltuielile de călătorie au crescut cu 25% în Grecia și Spania, cu 20% în Italia și cu 16% în Franța, toate destinațiile mediteraneene fiind în fruntea listei vizitatorilor europeni.

Studiul arată o creștere semnificativă a interesului pentru călătorii în rândul europenilor în perioada iunie-noiembrie 2024, pe fondul cererii solide din partea turiștilor spanioli, italieni și britanici. În toate cele trei țări, opt din zece respondenți au indicat că intenționează să călătorească în perioada menționată.

De asemenea, 36% dintre europeni vor să facă cel puțin o călătorie în următoarele luni, o creștere de 6% față de anul trecut. Alți 33% vor să facă o a doua călătorie, iar 24% trei sau mai multe călătorii.

Cererea pentru destinațiile mediteraneene este la un nivel ridicat, cei mai mulți turiști europeni (45%) preferând zonele însorite pentru viitoarea lor vacanță. Interesul pentru sudul Europei este la un nivel stabil comparativ cu 2023, dar a scăzut cu 10% față de 2022, nu și în Grecia. Crește în continuare cererea pentru destinațiile din vestul și nordul Europei, cu 18% și, respectiv, 13%.

Spania și Italia sunt principalele alegeri ale turiștilor europeni, fiecare fiind preferată de 8% dintre respondenți. Ele sunt urmate de Franța (7%) și Grecia (6%).

Vizitatorii sunt interesați în următoarele șase luni de „soare și mare” (19%), „cultură și patrimoniu” (17%), „natură și excursii” (14%) și „city breaks” (13%).

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău