(VIDEO) Compania Gelibert participă la „Fabricat în Moldova”. Interviu cu Vasile Bejenari

02 Feb. 2023, 11:28
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
02 Feb. 2023, 11:28 // Bani și Afaceri //  MD Bani

În perioada 1-5 februarie compania „Gelibert” participă la expoziția dedicată producătorilor autohtoni „Fabricat în Molodova”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM). În cadrul unui interviu administratorul companiei, Vasile Bejenari, a vorbit despre evoluția întreprinderii la cei 23 de ani de la fondare, precum și despre produsele inovative, pe care vizitatorii vor avea posibilitatea să le deguste în perioada 1-5 februarie, în incinta „Moldexpo”.

În cadrul expoziției, Gelibert a pregătit mai multe surprize pentru vizitatori: câteva băuturi realizate în colaborare cu o companie franceză.

„Suntem o companie care avem deja o istorie, care avem produse noi, inovative, pe care le prezentăm, de obicei, la expoziții. Și în aceste zile (n.r. – zile în care are loc „Fabricat în Moldova”) vor fi prezentate câte produse inovative pe care le-am realizat împreună cu compania „Expressions Aromatiques” din Franța. Este o companie care se află în Grasse, care este capitala mondială a aromelor, și cu care avem o colaborare deja de câțiva ani. În ultimii doi ani am lucrat împreună asupra a trei produse inovative, care sunt absolut diferite de ceea ce vedem pe piață. Sper ca aceste produse să placă cumpărătorilor și îi invit în aceste zile să facă degustări”, a declarat Vasile Bejenari.

Compania Gelibert este prezentă pe piață de 23 de ani și este lider național în domeniul băuturilor răcoritoare, apelor minerale și potabile.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

13 Iun. 2024, 17:40
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
13 Iun. 2024, 17:40 // Slider //  MD Bani

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a acordat Uzinei Metalurgice Moldovenești (OAO „MMZ”) cel mai înalt premiu al concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” – „Zeița Calității”. Acest concurs se desfășoară pentru a 10-a oară. Scopul său este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și promovează abordări moderne ale calității.

Pentru a participa la categoria „Producția de bunuri industriale”, MMZ a prezentat un produs nou pentru Republica Moldova – armatura filetată pentru producerea suporturilor de mină, care este deja produs de câțiva ani la OAO „MMZ”. În plus, la concurs a participat întregul sortiment de produse laminate fabricate de OAO „MMZ”.

Evaluarea a inclus nu doar produsul prezentat, ci și organizarea producției și managementul calității al companiei participante la concurs.

Organizatorii afirmă că concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piețele interne și externe. Scopul concursului este popularizarea practicilor de succes în domeniul afacerilor, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune branduri de pe piața internă, precum și evidențierea celor mai competitive companii de pe piața țării.

Camera de Comerț și Industrie este o asociație nonguvernamentală creată pentru a sprijini mediul de afaceri din regiune. Ea numără peste 1100 de membri și își desfășoară activitatea în domeniile comerțului, industriei, agriculturii, transporturilor, construcțiilor, tehnologiei informației, serviciilor etc.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău