Sushi Week la Glovo: Poftă bună la prețuri și mai bune!

17 Iun. 2024, 13:13
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
17 Iun. 2024, 13:13 // Actual //  bani.md

Glovo sărbătorește Ziua Internațională a celui mai popular fel de bucate asiatic, Sushi! Începând cu data de 17 iunie utilizatorii Glovo vor avea parte de un adevărat festin în cadrul „Sushi Week”, unde partenerii Sushi de top vor veni timp de o săptămână cu oferte speciale de până la -30% reducere sau livrare gratuită. 

„Săptămâna Sushi pentru Glovo nu este doar o bifă în calendarul de promoții, noi chiar ne dorim să-i delectăm pe utilizatorii noștri cu experiențe frumoase și să le oferim oportunitatea de a degusta tot ce e mai bun în materie de preparate cu specific asiatic, mai exact, în materie de Sushi. De altfel, pe Glovo, Sushi e produsul calificat pe locul 3 în topul preferințelor,  iar, în prezent, în toata lumea, există peste 61.000 de restaurante care servesc exclusiv Sushi. Așa că acest produs este un favorit al preferințelor culinare și le dorim tuturor utilizatorilor Glovo poftă bună la prețuri și mai bune!” spune Dorin Rîșcanu, director comercial Glovo Moldova.

Republica Moldova se află în top 5 la nivel global în ceea ce privește interesul și consumul de Sushi, iar cel mai mare număr de comenzi de Sushi în ultimele 12 luni a fost livrat pe 8 martie. De Ziua Femeii, pe platforma Glovo din Moldova, s-au făcut 132 de comenzi de Sushi, ceea ce înseamnă că au ajuns la destinație peste cinci comenzi pe oră. Și de Sf. Valentin, la 14 februarie, vestitul deliciu japonez a fost la mare căutare. 

De regulă, pe Glovo, ora de vârf pentru Sushi este 19:00, aceasta fiind mâncarea preferată a moldovenilor pentru cină. Cea mai mare poftă de Sushi se atestă primăvara, în special, în martie iar în timpul săptămânii utilizatorii Glovo din Moldova preferă să comande Sushi în zilele de weekend, de vineri până duminică. 16% din comezile săptămânale de Sushi sunt livrate vineri, iar 47% – în perioada întregului weekend.    

Printre utilizatorii Glovo din Moldova cu poftă mare de Sushi există și campioni. Astfel, utilizatorul care a făcut cel mai mare număr de comenzi de Sushi în ultimele 12 luni – tocmai 45! – este un locuitor al Capitalei, iar cea mai scumpă comandă de Sushi a costat 1680 MDL.

Top 5 cele mai consumate tipuri de Sushi în Moldova sunt Maki, Nigiri și Gunkan, iar cele trei produse de top preferate de amatorii de Sushi sunt Maki somon, Maki ton și Maki castravete. De Ziua Internațională a Sushi, platforma Glovo le dorește tuturor utilizatorilor săi să profite din plin de promoții timp de o săptămână întreagă și le amintește că Sushi nu este doar unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume, ci și unul dintre cele mai sănătoase: este hipocaloric  și bogat în proteine, vitamine și acizi grași.

Despre Glovo:

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Realitatea Live

28 Iun. 2024, 16:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Iun. 2024, 16:35 // Actual //  Lupu Eduard

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a estimat în timpul summitului european că blocul comunitar va avea nevoie în următorul deceniu de aproape 500 de miliarde de euro pentru industria de apărare.

Preşedintele Comisiei Europene a susţinut în faţa liderilor europeni că, între anii 1991 şi 2021, Rusia şi China au investit în sectorul apărării cu aproximativ 400 de miliarde de euro mai mult decât Uniunea Europeană, potrivit unor surse diplomatice, transmite agenţia de presă EFE.

Ursula von der Leyen a amintit că bugetul multianual al UE până în 2027 are alocată pentru finanţarea proiectelor de securitate şi apărare 11,5 miliarde de euro, la care se adaugă 11 miliarde din Facilitatea Europeană pentru Pace (EPF), un fond extrabugetar constituit din contribuţii ale statelor UE şi prin care se oferă asistenţă militară statelor terţe, dar care a fost folosit în principal pentru a susţine Ucraina în războiul cu Rusia.

Preşedintele Comisiei Europene nu a detaliat tema finanţării celor 500 de miliarde de euro, menţionând doar posibilitatea emiterii din nou de datorie comună, la fel ca în cazul planului european de relansare post-pandemie, idee agreată de unele state membre, dar faţă de care altele sunt reticente, cum ar fi de exemplu Germania şi Olanda.

Comisia Europeană a propus anterior o nouă strategie în materie de apărare pentru care a prevăzut o finanţare suplimentară de 1,5 miliarde de euro destinată sectorului militar-industrial, reprezentanţii companiilor din acest sector considerând-o insuficientă, la fel şi comisarul european pentru piaţa internă, Thierry Breton.

Acesta din urmă a propus în ianuarie crearea unui fond de 100 de miliarde de euro pentru creşterea capacităţilor de producere de armament în Uniunea Europeană pentru a susţine Ucraina în faţa Rusiei, recunoscând totuşi că iniţiativa sa implică numeroase probleme de rezolvat, în special găsirea surselor de finanţare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău