CryptoSphere – Unicul serviciul din Moldova pentru Tranzacționarea Criptomonedelor, disponibil în Aplicația BPay

07 Aug. 2024, 09:03
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
07 Aug. 2024, 09:03 // Actual //  bani.md

Compania BPay face un pas uriaș către viitorul financiar odată cu lansarea CryptoSphere, primul serviciu din țară dedicat tranzacționării criptomonedelor.
Integrat în aplicația BPay, disponibil atât pe Android, cât și pe iOS, CryptoSphere – oferă o modalitate inovativă și accesibilă pentru a gestiona și tranzacționa cu activele virtuale.

Un Nou Capitol în Tranzacționarea Criptomonedelor

CryptoSphere redefinește accesul utilizatorilor la criptomonede, oferind funcționalitatea esențială pentru o experiență simplă și sigură:

  • Vizualizare solduri: Urmăriți online soldurile activelor dumneavoastră crypto.
  • Rata de schimb live: Monitorizați în timp real rata de schimb pentru diverse monede virtuale.
  • Tranzacții directe: Setați cu ușurință instrucțiuni de cumpărare sau vânzare a criptomonedelor.
  • Transferuri sigure: Realizați transferuri între portofele crypto externe, asigurând o gestionare eficientă și sigură a activelor.
  • Gestionarea fondurilor: Depuneți sau retrageți din portofelele crypto externe direct în contul dumneavoastră CryptoSphere.

De ce CryptoSphere?

CryptoSphere se evidențiază prin mai multe caracteristici cheie care o fac alegerea ideală pentru tranzacționarea criptomonedelor:

  • Simplitate: Interfața intuitivă și ușor de utilizat permite chiar și utilizatori mai puțin experimentați să navigheze cu ușurință prin platformă.
  • Accesibilitate: Integrată în aplicația BPay, deja utilizată de o mare parte a populației din Moldova, CryptoSphere este ușor accesibilă pentru toți.
  • Securitate: Platforma implementează cele mai avansate măsuri de securitate pentru a proteja fondurile utilizatorilor.
  • Varietate: CryptoSphere oferă o gamă largă de criptomonede populare, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau USDT.
  • Comisioane competitive: Platforma aplică comisioane competitive pentru tranzacții, făcând din CryptoSphere o opțiune atractivă pentru utilizatori.

Bpay mai Mult Decât o Platformă de Tranzacționare!

BPay oferă utilizatorilor acces la un ecosistem financiar complet, care satisface toate nevoile:

  • Transferuri de bani locale și internaționale: Trimiteți și primiți bani cu ușurință în Moldova și în străinătate, utilizând o rețea extinsă de parteneri.
  • Achitarea serviciilor: Plătiți facturi, supliniți conturi de telefonie și achitați diverse servicii direct din aplicație, economisind timp și efort.
  • Suplinire și retragere numerar: Alimentați sau retrageți numerar de la peste 900 de terminale BPay din toată țara, oferindu-vă acces facil la fondurile dumneavoastră.

Informații Suplimentare:

 Limitări tranzacționale: CryptoSphere respectă limitele lunare de tranzacționare impuse de legislația în vigoare, permițând tranzacții de până la 50.000 MDL lunar.
Pentru a acesa Crypto Sphere, descărcați aplicația Bpay din Appstore sau Google Play, sau actualizați-o până la ultima versiune pentru a putea accesa CryptoSphere

Realitatea Live

24 Nov. 2024, 10:39
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
24 Nov. 2024, 10:39 // Actual //  Ursu Victor

Ministerul Transporturilor începe demersurile pentru realizarea exproprierilor necesare construirii Podului peste Prut de la Ungheni, parte a proiectului Autostrăzii Unirii –A 8 Târgu Mureș-Iași-Ungheni (Frontieră Republica Moldova).

Pentru construirea Podului peste Prut, Guvernul va expropria 16 imobile proprietate privată din zona localității Golăiești (județul Iași) cu o suprafață totală de aproape 78.000 mp, respectiv trei terenuri care aparțin Statului: Administrația Națională Bazinală de Apă Prut-Bârlad (două terenuri) și Romsilva, notează economedia.ro.

Contractul pentru proiectarea și execuția Podului peste Prut de la Ungheni a fost semnat în septembrie cu Ness Proiect, iar lucrările ar putea începe din vara anului viitor după predarea proiectului tehnic.

,,Pentru prezentul proiect de act normativ este necesară asigurarea sumelor individuale estimate de expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național ,,Pod peste Prut la Ungheni”, prevăzute în anexa nr. 2 la prezenta hotărâre, aflate pe raza localității Golăiești din județul Iași, care sunt în cuantum de 157,4 mii lei și se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Pentru realizarea lucrărilor aferente obiectivului de investiții ,,Pod peste Prut la Ungheni’’, este necesar a fi expropriată o suprafață  de 77.168 mp, aferentă unui număr de 16 imobile proprietate privată. În acest sens se impune declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ,,Pod peste Prut la Ungheni” -Proiect Hotărâre de Guvern.

Ansamblul de poduri care va face legătura între România (judeţul Iaşi) şi Republica Moldova (Raionul Ungheni) este format din două poduri paralele cu tablier mixt oţel-beton şi grindă continuă (un pod pentru fiecare sens de circulaţie).

În această vară, Guvernul a aprobat un Proiect de Hotărâre de Guvern pentru ca Podul peste Prut să nu ajungă muzeu, în lipsa legăturii la viitoarea Autostradă A 8 și la rețeaua de Drumuri Naționale. Astfel, Transporturile au găsit acum o variantă provizorie, de avarie, de a lega podul la infrastructura actuală. Podul urmează să fie conectat cu un Drum Județean (DJ 249) pe care CNAIR îl va moderniza și îl va ridica la profil de Drum Național. „conexiunea cu Drumul Județean este singura soluție pentru ca Podul să poată fi pus în circulație, a explicat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. „În cadrul proiectului de infrastructură de interes național „Ungheni RO-MD conexiune Pod Ungheni”, care urmează să asigure legătura cu Republica Moldova, este prevăzută și o componentă de modernizare a drumurilor județene DJ 248, DJ 249A, cât și a drumului comunal DC 8B, cu rol de descărcare temporară pentru podul Ungheni”, arată proiectul.

Următorul pod peste Prut cu 4 benzi între România și Republica Moldova va fi cel nou de la Albița.

Podul va fi construit de Ministerul Transporturilor/CNAIR, iar în 2022, Comisia Europeană a aprobat o finanțare nerambursabilă de 16,5 milioane euro (82 milioane lei) prin Programul Mobilitate Militară  „CEF-T-2022-MILMOB – CEF 2 Transport – Adaptarea rețelei rutiere TEN – T la utilizarea duala civila-apărare”. Lungimea podului va fi de 260 de metri, drumul de legătură va avea 1 kilometru, iar proiectul include și amenajarea noului punct de frontieră. Principalele caracteristici prevăzute sunt:

– 261,20 m lungime pod nou peste Prut

– 2 benzi pe sens + trotuare

– 13 m lățime pod nou (Etapa I) + 11,25 m (Etapa II)

– 8 m lățime parte carosabilă

– 1 km lungime traseu

– 4 x 3,75 m parte carosabilă drum de legătură

– punct de control trecere frontieră, care va fi dotat cu parcări pentru autovehicule mari, autoturisme și spatii închise destinate verificării amănunțite a autoturismelor și tirurilor Va interconecta infrastructurile rutiere între ambele state: Autostrada Târgu Mureș – Iași – Ungheni – frontiera de stat (pe teritoriul României) și Drumul național R1 Chișinău – Ungheni – frontiera cu România (pe teritoriul Republicii Moldova).

Podul Ungheni reprezintă o necesitate atât pentru România, cât și pentru Moldova, al cărui scop constă în sprijinirea relațiilor economice, sociale, dar și frățești dintre cele două părți. Va ajuta la îmbunătățirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport, deservind traficului de tranzit internațional de mărfuri și persoane.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală