Afacerea ecommerce a lui Sturza suferă. Pierderi de 3,4 mil. de euro în 2021

30 Apr. 2022, 10:23
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Apr. 2022, 10:23 // Actual //  Lupu Eduard

Retailerul local Elefant Online, cu obligaţiuni listate la Bursa de Valori Bucureşti, a suferit o pierdere netă de circa 16,7 milioane de lei românești (circa 3,4 mil de euro) anul trecut, în contextul în care compania a înregistrat un minus de 1,9 milioane de lei în 2020, se arată într-un raport publicat la bursă.

Cifra de afaceri a ajuns anul trecut la 232,8 milioane de lei, în scădere cu 2,8% faţă de 2020, iar costurile operaţionale au crescut cu 17,6% la 56,2 milioane de lei.

„În anul 2021 societatea şi-a majorat capitalul cu suma de 9,896,400 RON. În acelaşi timp, societatea a început o procedură de răscumpărare a acţiunilor în sumă de 2,275,602 RON, dintre care la 31.12.2021 au fost plătite doar 225,785 RON”, reiese din document.

Compania înregistrează 117,8 milioane de lei în ceea ce priveşte capitalurile proprii şi datoriile în 2021, de la 94,5 milioane de lei în anul precedent.

„În ciuda acestor aspecte, aşa cum este prezentat în Nota 2.26 Continuitatea activităţii, situaţiile financiare consolidate au fost întocmite în baza principiului continuităţii activităţii. Capacitatea Grupului de a-şi continua activitatea depinde de abilitatea sa de a genera venituri suficiente şi de sprijinul financiar al acţionarilor săi. Aceste situaţii financiare consolidate nu includ ajustări care să reiasă dintr-o astfel de incertitudine legate de continuitatea activităţii. Opinia noastră nu este modificată acest sens.”

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău