Audi şi Porsche ar putea intra la Formula 1! Volkswagen urmează să-și dea acordul

31 Mart. 2022, 15:34
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
31 Mart. 2022, 15:34 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Grupul german Volkswagen, proprietarul constructorilor auto Audi şi Porsche, ar putea să îşi dea acordul pentru ca cele două mărci ale sale să îşi facă intrarea în Formula 1, cu prilejul unei reuniuni care va avea loc săptămâna viitoare, transmite Reuters.

„Sperăm că atunci vom putea să ne anunţăm intenţia de a intra în Formula 1”, a declarat una dintre surse, în timp ce a doua sursă a adăugat că există „mari şanse” pentru o decizie pozitivă.

Astfel de speculații persistă în spațiul public de ceva timp. Audi şi Porsche ar putea să încheie parteneriate cu echipe care activează deja în Formula 1.

Audi şi echipa de Formula 1 McLaren au dezminţit anul trecut zvonurile cu privire la încheierea unui parteneriat dar au recunoscut că acest lucru a fost discutat şi că este posibil ca o decizie să fie luată în 2022.

Una dintre sursele citate de Reuters susţine că Audi va oferi aproximativ 500 de milioane de euro pentru echipa de Formula 1 McLaren în timp ce Porsche ar urma să înfiinţeze un parteneriat pe termen lung cu echipa de Formula 1 Red Bull.

Până acum, Volkswagen, cel mai mare constructor auto european, nu a fost implicat în Formula 1 dar a colaborat cu Red Bull, în special în campionatul de raliuri.

În schimb, Audi poartă de mult timp discuţii cu Formula 1. Directorul general de la Audi, Markus Duesmann, a recunoscut acest lucru în repetate rânduri. Duesmann a fost implicat în trecut în Formula 1 şi la rândul său a fost director de dezvoltare la BMW.

Realitatea Live

06 Feb. 2023, 05:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Feb. 2023, 05:30 // Actual //  Lupu Eduard

În august, mercenarul făcea spectacol cu ​​„craniul Azov” în mână, decretând: acesta este sfârşitul tuturor ucrainenilor.

Anul trecut, Manguşev apăruse în mână, pe scenă, cu craniul unui ucrainean (detalii, AICI). Soţia lui acuză acum Moscova pe canalele de Telegram fidele literei „Z”.

Manguşev, căpitanul unui batalion rus poreclit Bereg, a fost rănit ieri seară cu o împuşcătură în cap şi transportat la spitalul din oraşul Stahanov „în stare gravă, dar stabilă”.

Prietenul şi colegul său, Boris Rozhin, a postat fotografii cu Manguşev întins pe un pat de spital, cu capul bandajat şi plin de sânge, pe canalul său Telegram.

Soţia reclamă o tentativă de crimă
Potrivit medicilor, bărbatul a fost împuşcat la o distanţă scurtă. Rozkin a spus că Manguşev a fost rănit la un punct de control din Stahanov, dar nu a oferit alte detalii. În prezent, autorităţile ruse din zonă nu au confirmat incidentul.

„Am scris Ministerului Apărării şi FSB-ului, nimeni nu investighează şi nimeni nu încearcă să-l salveze. Judecând după natura rănii, este o tentativă de crimă. Sau chiar o execuţie”, reclamă femeia.

Dinspre Kremlin au apărut zvonuri că Putin şi FSB-ul s-au săturat de şeful grupării Wagner şi îi dă diferite „semnale”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău