Banii trebuie răsplătiți! Nantoi: Buchete de flori și săruturi voluptoase de la Marinocika pentru tancurile lui Putin

23 Iul. 2022, 21:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Iul. 2022, 21:51 // Actual //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, într-o postare pe Facebook, se întreabă dacă deputata partidului Șor Marina Tauber este o politiciană curajoasă.

„La 21 iulie, în Parlament vine Procurorul General interimar și solicită Parlamentului ridicarea imunității deputatei Marina Tauber. Parlamentul aprobă, și la tribună apare Marina Tauber , care acuză guvernarea de dictatură și amenință ”PAS”-ul că ”în câteva luni ne vom schimba cu locurile” etc. Este Marina Tauber o politiciană curajoasă, convinsă că dreptatea e de partea ei?”, se întreabă retoric deputatul

Potrivit lui, Marina Tauber nu este liberă în comportamentul său ”curajos” – banii primiți pe durata mai multor ani trebuie răsplătiți.

„Mai degrabă,  stăpânii Marinei Tauber mizează pe aceia, că în toamnă vor reuși să destabilizeze situația și, în urma unei lovituri de stat, vor prelua puterea – și Marinocika va ieși din pușcăria meritată!  Iar suma banilor aruncați în vânt pe 19 iunie curent vorbește  despre disperarea lor”, punctează deputatul.

În opinia lui Nantoi, mai degrabă, atunci când Marina Tauber vorbește despre termenul de ”câteva luni”, ea, laolaltă cu stăpânii ei, se așteaptă ca în câteva luni tancurile lui Putin vor ajunge  la Chișinău și Marinocika o să-i întâmpine cu un buchet de flori și multiple săruturi voluptoase!

„Cred că a venit timpul să tragem concluziile și să tragem niște linii clare de demarcare în societatea noastră – dacă suntem capabili”, conchide deputatul.

Deputata partidului Șor, Marina Tauber a fost reținută pe un termen de 30 de zile, după ce în data de 21 iunie ia- fost ridicată imunitatea de deputați. Aceasta este acuzată de implicarea în scheme de finanțare ilegală a partidului.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

08 Iun. 2023, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Iun. 2023, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Premierul Dorin Recean, după vizita de la podul de la Bumbăta, a discutat cu fermierii care protestau pe traseul de la Leova. Agriculturii și-au exprimat nemulțumirea că sunt în prag de faliment și au nevoie de suportul statului, în condițiile în care prețurile mici nu le acoperă cheltuielile.

„Problema e diferența dintre costuri și cheltuieli. Tot suportul pe care l-am putut acorda din buget l-am acordat. Suntem în situația în care apelăm la ajutorul extern, dar asta nu înseamnă că banii vor veni a doua zi. Ministrul Bolea va merge în data de 20 iunie la Bruxelles și va negocia. Dânsul va trebui să demonstreze costurile”, a declarat Recean.

În replică, fermierii s-au arătat nemulțumiți de activitatea ministrului Vladimir Bolea și au declarat că acesta nu face nimic în calitate de ministru.

Drept răspuns premierul Recean a spus: „Fiecare dintre noi obosește câteodată”.

Fermierii au ieșit la protest din data de 7 iunie. Aceștia cer alocarea nu mai târziu de 1 august 2023 a compensațiilor costurilor de producere fermierilor mici și mijlocii în valoarea de cel puțin 3000 de lei per hectar la culturile agricole de primă grupă (grâu, orz, rapiță);

Restricționarea temporară prin decizia CSE a importului grâului, porumbului, rapiței și floarei soarelui în Republica Moldova din Ucraina, în condițiile în care Comisia Europeană va prelungi această restricție pentru țările din Europa de Este după 5 iunie;

Obligarea Portului Giurgiulești în perioada 1 iulie-31 decembrie 2023 să exporte doar producția agricolă de origine moldovenească;

Achitarea până la 1 iulie 2023 a tuturor datoriilor la subvențiile pentru anul 2022;

Modificarea (cu intrare în vigoare până la 10 iunie 2023) legii cu privire la Programul de rambursare a TVA, astfel încât să fie prelungit acest program până la finele anului și extins numărul de beneficiarii și sumele achitate.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău