Care sunt avantajele serviciului ATM Locator de la Mastercard

18 Iun. 2021, 09:49
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
18 Iun. 2021, 09:49 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Sistemul internațional de plăți Mastercard oferă clienților săi o gamă largă de servicii, bonusuri și reduceri unice, precum și o serie de servicii exclusive. Cel mai notabil dintre acestea este ATM Locator, un sistem care permite localizarea rapidă în regim online a unui bancomat alături de o locație anumită. Aceasta poate fi fie locația reală a clientului sistemului de plăți, fie un alt loc oriunde în lume.

Principiul de lucru al serviciului ATM Locator

Esența acestui serviciu este următoarea:

  • Utilizatorul intră pe site-ul oficial al sistemului de plată Mastercard și accesează secțiunea ATM Locator.
  • Aici, în bara de căutare, indică adresa exactă lângă care dorește să găsească bancomatul (ATM).
  • După aceea, serviciul începe automat să caute un bancomat. După câteva secunde, pe ecran se va afișa o listă cu bancomatele cele mai apropiate de acea locație.

Vă rugăm să rețineți: căutarea se efectuează într-o anumită rază de la adresa specificată în bara de căutare. Dacă este necesar, puteți reseta rezultatele încercând să găsiți bancomatul în altă parte.

Particularitățile utilizării serviciului ATM Locator

Acest serviciu vă permite nu numai să găsiți cel mai apropiat bancomat prin care puteți retrage numerar, ci și să găsiți un bancomat după anumiți parametri, folosind filtrele speciale de pe pagină.

De exemplu, prin această căutare, puteți găsi rapid un bancomat la care este cel mai convenabil să vă apropiați cu automobilul. De asemenea, puteți căuta un bancomat, lângă care există o rampă pentru persoanele care folosesc un scaun cu rotile. La fel, puteți găsi bancomate care funcționează non-stop, care acceptă funcționarea cu carduri cu cip și/sau bandă magnetică. Puteți găsi chiar și bancomate prin care este permisă completarea depozitelor. Mai mult, acestea nu trebuie să aparțină neapărat băncii la care clientul a deschis inițial sau doar va deschide un depozit.

De ce să folosiți ATM Locator de la Mastercard

Cu acest serviciu, puteți fi sigur că veți putea retrage cu ușurință și rapid bani în altă țară, deoarece acum puteți găsi oricând cel mai apropiat bancomat.

Astfel, se facilitează retragerea banilor într-o anumită valută în condiții mai favorabile decât efectuarea unui schimb valutar în țara de origine înainte de călătorie. În plus, în orice țară din lume puteți găsi un bancomat și ele funcționează întotdeauna în același mod.

Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați bancomatul pentru a retrage numerar, este posibil să vi se perceapă un comision de către operatorul bancomatului sau bancă. Sistemul de plată Mastercard nu percepe taxe suplimentare; puteți utiliza gratuit serviciul ATM Locator.

P. 

Realitatea Live

04 Iun. 2023, 06:54
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
04 Iun. 2023, 06:54 // Actual //  Lupu Eduard

Elon Musk a redobândit titlul de cea mai bogată persoană din lume.

Potrivit Bloomberg, directorul executiv al Tesla Inc. l-a depăşit miercuri pe magnatul industriei produselor de luxul, Bernard Arnault, după ce acţiunile companiei LVMH au scăzut cu 2,6% în tranzacţiile de la Paris.

Musk şi francezul în vârstă de 74 de ani au fost la egalitate pentru primul loc în acest an în Bloomberg Billionaires Index, o listă a celor mai bogate 500 de persoane din lume.
Arnault l-a depăşit pentru prima dată pe Musk în decembrie, în condiţiile în care industria produselor de lux a comportat o rezistenţă semnificativă în faţa inflaţiei. LVMH, conglomeratul fondat de Arnault, este deţinătorul unor mărci precum Louis Vuitton, Fendi şi Hennessy.

Credinţa în vigoarea industriei produselor de lux începe să se estompeze pe fondul unei potenţiale încetiniri a creşterii economice, în special pe piaţa chineză. Acţiunile LVMH s-au prăbuşit cu aproximativ 10% din aprilie, ştergând, în cadrul acestui proces, 11 miliarde de dolari din averea netă a lui Arnault într-o singură zi.

Între timp, Musk a câştigat peste 55,3 miliarde de dolari în 2023, în mare parte datorită Tesla. Constructorul auto cu sediul în Austin – care reprezintă 71% din averea miliardarului – a crescut cu 66% de la începutul anului până în prezent. Averea lui Musk este evaluată acum la aproximativ 192,3 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg, în timp ce Arnault a coborât la 186,6 miliarde de dolari.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău