Cel mai bine plătit job al momentului. Până la 2.000 de euro pe zi pentru un mercenar în prima linie a frontului

20 Apr. 2022, 21:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Apr. 2022, 21:22 // Actual //  Lupu Eduard

Angajatorul este o corporație cu sediul în SUA care caută mai mulți agenți de extracție, protecție și echipe pentru a efectua operațiuni speciale.

Aceste misiuni se referă la evacuarea persoanelor și a familiilor lor, care se află în zonele periculoase și care achită sume generoase pentru a ajunge în locuri sigure, din estul Ucrainei sau în vestul Europei.

Sunt căutați doar cei cu experiență foarte mare, care posedă cel puțin cinci ani de experiență militară în această regiune a Europei. Cei care au postat anunțul pe un site specializa susțin că nu vor lua în considerare CV-urile celor care nu îndeplinesc condițiile de vechime.

„Dacă nu aveți o experiență anterioară vastă în protejarea clienților privați în calitate de practician individual/echipă mică și o experiență militară de peste 5 ani, nu veți intra în aria de selecție. Doar candidații care îndeplinesc condițiile impuse vor fi contactați pentru o verificare suplimentară”, se arată pe anunțul postat pe site-ul ”silent profesionals”.

Salarii foarte atractive

Dacă un soldat rus luptă pentru o diurnă de 60 de dolari SUA/lună, în timp ce un ucrainean pentru aproximativ 2.000 de euro/lună, pentru postul de mercenar motivația financiară va fi una dintre componentele extrem de interesante.

Veniturile garantate sunt cuprinse între 1000-2000 de dolari pe zi și variază în funcție de tipul și pericolul misiunii care va fi executată de cel în cauză.

O extracție a unei persoane dintr-o zonă de conflict, îi poate aduce mercenarului suma de 2.000 de euro/zi, plus un bonus.

Calificările cerute

– Candidați care locuiesc în prezent în Ucraina, într-o țară de frontieră sau într-o țară din UE sau Schengen.
– Capacitatea de a vorbi limbile rusă, ucraineană, poloneză, slovacă, maghiară, română și/sau moldovenească
– Candidații cu experiență anterioară în forțele de operațiuni speciale sau în domeniul armelor de luptă sunt extrem de doriți și vor avea prioritate principală.
– să aibă cunoștințe solide de lucru despre autostrăzile, drumurile, terenul și cultura ucrainene
– să aibă experiență anterioară în desfășurarea de operațiuni de salvare cu puțin sau deloc sprijin în zone de luptă devastate de război sau în zone de război active
– Experiență anterioară de lucru cu FBO și cunoștințe despre operațiunile de cercetare a traseelor.
– Să aibă experiență și cunoștințe cu vehicule, aeronave și ambarcațiuni navale abilități de recunoaștere a armamentului militar din epoca sovietică și NATO
– Candidații care posedă certificări active de prim-ajutor, EMT sau care au participat la un curs 18D sunt foarte doriți
– Să aibă experiență anterioară în desfășurarea de operațiuni de supraveghere / contrasupraveghere în cadrul sectoarelor de securitate privată, militară privată sau militară
– să aibă experiență anterioară în desfășurarea de operațiuni anticipate în sprijinul sectoarelor de securitate privată, militară privată sau militară
– să aibă experiență anterioară ca șofer de securitate – în special în calitate de șofer care conduce în condiții de discreție pe un teritoriu ostil, singur sau în cadrul unui convoi foarte mic.

Realitatea Live

29 Mart. 2024, 14:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Mart. 2024, 14:24 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova nu mai este dependentă de un singur furnizori de gaze. Din primăvara acestui an mai multe companii vor livra metan pe piața locală.

„Deja au început să vină mai multe companii. Este vorba de Axpo, MET Group, Trafigura, Romgaz și Petrom”, a explicat ministrul Energiei, Victor Parlicov, în cadrul emisiunii de la Exclusiv TV.

Ministrul spune că nu va mai exista un contract cu un singur furnizor la un preț stabilit.

Ceea ce facem acuma, astea sunt prevederile legislației UE, să menținem consumatorii casnici în zona celor protejați, iar businessul să-și cumpere singur gaze de pe bursă. Din 2025, businessul nu vor mai putea primi gaze la tarife reglementate. Peste încă doi ani, același lucru și se va întâmpla și cu businessul mediu. Cei care au capacitate să ducă niște negocieri să caute opțiuni să o facă ca să-și poată cumpăra gaze le prețul pe care îl vor ei. Lăsând spațiu pentru piața reglementată – consumatori casnici.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău