Comerțbank a premiat câștigătorii Campaniei Promoționale „COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”

20 Sept. 2023, 16:49
 // Categoria: Comercial // Autor:  Trifan Stela
20 Sept. 2023, 16:49 // Comercial //  Trifan Stela

În data de 18 septembrie, a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor campaniei promoționale „COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”.

 

În perioada 20 iunie – 20 august, persoanele fizice – deținători de carduri bancare Visa de la Comerțbank, care au efectuat minim 5 tranzacții indiferent de sumă, la comercianții din țară și de peste hotare, inclusiv în mediul on-line, au participat în mod automat în cadrul campaniei, iar câștigătorii au fost selectați prin sistemul www.random.org în prezența unei comisii imparțiale.

Norocoșii câștigători și-au revendicate premiile.

 

Câștigătoarea marelui premiu – o vacanță în Maldive, în valaore de 5 000 EUR, Adilaida Sarev, a menționat:

Am fost telefonată din partea băncii și am fost plăcut surprinsă. La început nu ne venea a crede. Credeam că e o glumă. Suntem foarte fericiți. Vom merge împreună cu familia, cu soțul. Avem și un copil, poate o să mergem toți împreună. Sunt clientul băncii de 3 ani și sunt foarte mulțumită de ofertele băncii. Mulțumesc, Comerțbank!”

Câștigătorii premiilor bănești, în valoare de 500 EUR fiecare sunt:

  • Natalia Rotaru;
  • Serghei Suveica.

„Sincere felicitări clienților noștri care au participat în această frumoasă campanie. Aceste premii să le aducă multe bucurii și în continuare să fie clienții băncii, să folosească serviciile băncii care sperăm că o să le aducă și alte premii.Campania promoțională a fost desfășurată cu sprijinul sistemului de plăți Visa, în perioada 20 iunie – 20 august. Mulțumim frumos sistemului de plăți internațional Visa cu sprijinul căruia a fost organizată această campanie, pentru suportul sistemului în activitatea băncii cu cardurile de plată și pentru acea eficiență și siguranță pe care o acordă clienților noștri în tranzacțiile zilnice.”- a menționat: Constantin Umanschi, Șef al Departamentului Comercial.

 

BC Comerțbank SA vine cu un mesaj de felicitare câștigătorilor și le mulțumește clienților care achită activ cu cardul, promovând achitarea fără numerar.

Detalii privind Regulamentul oficial al promoției ”COMERȚBANK și Visa te premiază – o vacanță în Maldive!”.

Comerțbank, Sporim Valorile!

 

 

Realitatea Live

09 Dec. 2023, 18:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
09 Dec. 2023, 18:42 // Actual //  Lupu Eduard

Catedrala Notre Dame din Franța ar trebui să se redeschidă pentru vizitatori și slujbe catolice la sfârșitul anului 2024, transmite Euronews. Va fi la mai puțin de șase ani după ce un incendiu șocant a distrus acoperișul clădirii.

Proiectul de restaurare este în prezent în curs de a respecta termenul de redeschidere de 8 decembrie 2024, stabilit de președintele Emmanuel Macron imediat după incendiu. Din păcate, nu va fi chiar gata pentru Jocurile Olimpice de la Paris, programate pentru vara anului 2024.

“Treaba mea este să fiu gata să deschid această catedrală în 2024 – și o vom face”, a declarat generalul Georgelin, generalul de armată responsabil de proiectul de reconstrucție, în martie.

“Ne luptăm în fiecare zi pentru asta și suntem pe un drum bun”.

Ministrul Culturii, Abdul-Malak, a declarat că, deși catedrala va fi deschisă publicului, acest lucru “nu înseamnă că toate lucrările de renovare se vor încheia”. El a adăugat că “în 2025 vor mai exista încă lucrări de renovare”.

Reconstrucția icoanei pariziene a fost o sarcină enormă. Ea a început în 2022, după mai bine de doi ani de muncă pentru a face monumentul suficient de stabil și sigur pentru ca meșterii să înceapă reconstrucția.

Autoritățile au făcut alegerea de a reconstrui capodopera de artă gotică din secolul al XII-lea, așa cum era înainte. Aceasta include recrearea turlei de 96 de metri înălțime din secolul al XIX-lea, proiectată de arhitectul Eugene Viollet-le-Duc.

Piesa centrală emblematică a catedralei, care s-a prăbușit în incendiu, va reapărea deasupra monumentului în acest an, într-un semnal puternic de renaștere a acestuia.

“Întoarcerea turlei pe cerul Parisului va fi, în opinia mea, simbolul că suntem învingători în bătălia de la Notre Dame”, a declarat generalul Georgelin.

Se estimează că aproximativ 1.000 de persoane din întreaga Franță lucrează zilnic la restaurarea Notre Dame.

“Avem de realizat o mulțime de lucrări diferite: structura, pictura, pietrele, bolta, orga, vitraliile și așa mai departe”, a explicat Georgelin.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău