Fă cunoștință cu LG TONE Free – căștile wireless care se curăță singure

25 Mai 2021, 15:37
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Mai 2021, 15:37 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Căștile wireless au devenit un accesoriu must-have în zilele noastre. Dar, te-ai gândit vreodată cât de sigure sunt ele pentru sănătate? Știm, mai puțin. Din păcate, acestea pot deveni ușor o poartă de intrare pentru diverse infecții la nivelul urechii.

Căștile LG TONE Free pe lângă sunetul superb pe care-l oferă, mai au grijă și de sănătatea ta. Carcasa de încărcare UVnano ucide 99,9% dintre bacterii în timpul încărcării. Capetele sunt din silicon non-toxic și hipoalergenice, de calitate medicinală. Practic nu le simți în urechi.

Sunet amplu care te învăluie

Muzica ta preferată n-a sunat niciodată mai bine. Sunetul premium dezvoltat de LG împreună cu Meridian Audio te face să te scufunzi complet în ceea ce asculți. Tehnologia HPS (Headphone Spatial Processing) îți oferă o nouă experiență de ascultare. Sunetul de calitate scenică poate înlocui chiar și un sistem audio complet.

LG TONE Free oferă și o izolare bună a zgomotului ambiental. Fixarea strânsă ajută la blocarea zgomotului, chiar și atunci când ești într-un loc supraaglomerat. Iar, dacă vei dori să auzi tot ce se întâmplă în jurul tău ai mod sunet ambiental – un mod mai convenabil și sigur de a te bucura de muzică.

Difuzorul integrat de 6 mm îmbunătățește semnificativ experiența ta auditivă. Vei auzi perfect vocea artistului preferat, dar și basul bogat.

Căștile dispun și de moduri presetate: Natural, Imersiv, Bass Boost și Treble Boost. Indiferent de ce iubești să asculți, totul va suna bine.

Sună, arată și ți se potrivesc bine

Designul minimalist LG TONE Free ți se va potrivi minunat indiferent de ce stil porți. Ai două variante de culori: alb și negru. Ambele arată bine și sunt foarte comode. Capetele de silicon se potrivesc bine în urechile tale, iar carcasa de încărcare se potrivește perfect în palma ta. Este stilată, mică și compactă.

Faci sport sau te-a prins ploaia pe drum? Nicio grijă. Căștile wireless LG TONE Free au grad de protecție IPX4, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la stropire.

Autonomia bateriei promite până la 18 ore de redare. Până la 6 ore de redare în căști și încă 12 ore de la carcasă. Iar, în caz că s-au descărcat, ai libertatea să alegi încărcarea wireless.

Vrei să le testezi? Vino chiar acum în magazinele partenerilor LG.

Darwin: https://darwin.md/ru/akustika/naushniki/besprovodnye/lg?&brand[14][]=lg

P.

 

Realitatea Live

28 Sept. 2021, 18:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Sept. 2021, 18:25 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, l-a atacat în judecată pe președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu. Ea crede că el a calomniat-o, spunând că „Vlah și-a însușit toate fluxurile financiare, atât bugetare, cât și nebugetare din Găgăuzia” și că „oficialii corupți nu au naționalitate”, scrie nokta.md.

Vlah cere de la Grosu scuze publice și o recompensă de 200 de mii de lei ca despăgubire pentru prejudiciul moral cauzat prin declarațiile sale.

„Știm cum se comportă Irina Vlah și fratele ei, am auzit despre comportamentul ei. Ea și-a însușit toate fluxurile financiare, atât bugetare, cât și nebugetare din Găgăuzia. Știm despre asta, vă pot spune un lucru, că pentru noi oficialii corupți nu au naționalitate”, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu la o întâlnire cu alegătorii din 6 iulie curent, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Irina Vlah consideră că, prin declarațiile sale, Igor Grosu a indus în eroare opinia publică și i-a prejudiciat imaginea.

Potrivit sursei citate, Irina Vlah a intentat un proces împotriva lui Igor Grosu în luna august.

Prima ședință de judecată este programată pe 24 noiembrie curent, ora 15:00, judecătoare fiind Mămăligă Natalia.

 

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală