Fă cunoștință cu LG TONE Free – căștile wireless care se curăță singure

25 Mai 2021, 15:37
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Mai 2021, 15:37 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Căștile wireless au devenit un accesoriu must-have în zilele noastre. Dar, te-ai gândit vreodată cât de sigure sunt ele pentru sănătate? Știm, mai puțin. Din păcate, acestea pot deveni ușor o poartă de intrare pentru diverse infecții la nivelul urechii.

Căștile LG TONE Free pe lângă sunetul superb pe care-l oferă, mai au grijă și de sănătatea ta. Carcasa de încărcare UVnano ucide 99,9% dintre bacterii în timpul încărcării. Capetele sunt din silicon non-toxic și hipoalergenice, de calitate medicinală. Practic nu le simți în urechi.

Sunet amplu care te învăluie

Muzica ta preferată n-a sunat niciodată mai bine. Sunetul premium dezvoltat de LG împreună cu Meridian Audio te face să te scufunzi complet în ceea ce asculți. Tehnologia HPS (Headphone Spatial Processing) îți oferă o nouă experiență de ascultare. Sunetul de calitate scenică poate înlocui chiar și un sistem audio complet.

LG TONE Free oferă și o izolare bună a zgomotului ambiental. Fixarea strânsă ajută la blocarea zgomotului, chiar și atunci când ești într-un loc supraaglomerat. Iar, dacă vei dori să auzi tot ce se întâmplă în jurul tău ai mod sunet ambiental – un mod mai convenabil și sigur de a te bucura de muzică.

Difuzorul integrat de 6 mm îmbunătățește semnificativ experiența ta auditivă. Vei auzi perfect vocea artistului preferat, dar și basul bogat.

Căștile dispun și de moduri presetate: Natural, Imersiv, Bass Boost și Treble Boost. Indiferent de ce iubești să asculți, totul va suna bine.

Sună, arată și ți se potrivesc bine

Designul minimalist LG TONE Free ți se va potrivi minunat indiferent de ce stil porți. Ai două variante de culori: alb și negru. Ambele arată bine și sunt foarte comode. Capetele de silicon se potrivesc bine în urechile tale, iar carcasa de încărcare se potrivește perfect în palma ta. Este stilată, mică și compactă.

Faci sport sau te-a prins ploaia pe drum? Nicio grijă. Căștile wireless LG TONE Free au grad de protecție IPX4, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la stropire.

Autonomia bateriei promite până la 18 ore de redare. Până la 6 ore de redare în căști și încă 12 ore de la carcasă. Iar, în caz că s-au descărcat, ai libertatea să alegi încărcarea wireless.

Vrei să le testezi? Vino chiar acum în magazinele partenerilor LG.

Darwin: https://darwin.md/ru/akustika/naushniki/besprovodnye/lg?&brand[14][]=lg

P.

 

Realitatea Live23 Iun. 2021, 16:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 16:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Alexandra Dines, soţia lui Daniel Dines, cel mai bogat român şi unul dintre fondatorii companiei Uipath, este preşedintele boardului UiPath Foundation, organizaţie care şi-a publicat astăzi raportul de activitate pentru anul 2020, scrie Ziarul Financiar.

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România. Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat, într-un raport, Alexandra Dines, preşedintele boardului UiPath Foundation, fundaţie creată de cel mai valoros start-up din IT pornit din România.

Licenţiată în design şi arte aplicate a Universitatea Tibiscus din Timişoara, Alexandra Dines face, de 11 ani, activitatea de freelancing în domeniul graphic design. Ea a lucrat în graphic design pentru companiile Deskover (companie precursoare a UiPath), UiPathşi Honeywell, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Din decembrie 2018 este preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation, organizaţie care susţine copiii din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

”Din 2019 până în prezent, UiPath Foundation a susţinut peste 25.000 de copii care provin din familii vulnerabile din România şi India să aibă acces la educaţie de calitate şi peste 3.000 de profesori din România care au beneficiat de activităţi de formare care vizează îmbunătăţirea competenţelor digitale, a leadership-ului în şcolile vulnerabile, precum şi a competenţelor secolului al XXI-lea. Aproximativ 12.450 de copii au participat la activităţi educaţionale derulate în 6 comunităţi din România şi India şi peste 15.000 de ore au fost petrecute, în 2020, la meditaţiile la limba română, matematică şi limba engleză de copiii înscrişi în Future Acceleration Program în România. copiilor din comunităţile vulnerabile.”, se arată în comunicatul transmis de UiPath Foundation.

UiPathFoundation a fost fondată de compania UiPathîn ianuarie 2019. Potrivit datelor publicate în bilanţul de la Ministerul de Finanţe, fundaţia a avut venituri de 23,2 milioane de lei în 2020 şi un număr mediu de 10 angajaţi.

UiPath Foundation este condusă operaţional, din funcţia de director executiv, de Raluca Negulescu-Balaci, care ocupă acest rol de la finalul anului 2018.

Soţul Alexandrei Dines, Daniel Dines, este a devenit cel mai bogat român odată cu listarea UiPath la Bursa de la New York. În prezent, UiPath are o capitalizare de piaţă de peste 35 de miliarde de dolari.