FinComBank desfășoară promoție cu cashback la transferuri Ria Money Transfer în Ucraina!

16 Sept. 2021, 11:57
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
16 Sept. 2021, 11:57 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

FinComBank, în parteneriat cu sistemul de plăți Ria Money Transfer, își bucură clienții cu cadouri plăcute pe tot parcursul anului. Primăvara aceasta a luat startul promoția pentru destinătarii remiterilor de bani prin sistemul Ria Money Transfer, care prevede achitarea cashbackului în valoare de 50 lei la primirea transferurilor pe cardul FinComBank. Iar acum, în toamnă, anunțăm o nouă promoție pentru expeditorii transferurilor prin sistemul Ria Money Transfer în UCRAINA! Ambele promoții sunt valabile până la 31 decembrie 2021.

Deseori expediezi bani în Ucraina? Adresează-te la FinComBank și recuperează parțial costurile pentru expedierea transferului prin obținerea unui CASHBACK!

► În perioada promoției, expediază transferuri de bani în Ucraina prin sistemul RIA Money Transfer în suma de minim 100 de euro în echivalent, la orice sucursală FinComBank;

► Dacă nu deții un card valabil de la FinComBank, atunci vei primi de la operatorul Băncii un card bancar cu deschidere gratuită;
► Сashbackul în suma de 50 lei în echivalent va fi transferat pe cardul tău FinComBank în decurs de 24 de ore din momentul efectuării operațiunii!

Vom achita CASHBACK 50 lei GARANTAT pentru fiecare transfer în Ucraina, expediat prin sistemul RIA Money Transfer la sucursalele FinComBank, cu suma de minim 100 de euro în echivalent!

Remiterile de bani RIA în Ucraina sunt accesibile pentru a fi eliberate în rețea de peste 12000 de puncte ale partenerilor RIA din țară, pecum și prin intermediul aplicațiilor mobile a  partenerilor Приват24, Monobank, Ощад 24/7.

Află mai multe detalii despre Promoție la expedierea transferurilor Ria Money Transfer în Ucraina AICI.

Dorești să deschizi cardul Visa Classic sau Mastercard Standard GRATUIT chiar acum? Deschide-l  ONLINE şi adresează-te la sucursala Băncii doar pentru a ridica cardul!

Te așteptăm la sucursalele FinComBank!

Cu noi e ușor şi profitabil să expediezi remiteri de bani și să primești pentru asta un cashback garantat!

P.

Realitatea Live

23 Oct. 2021, 20:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Oct. 2021, 20:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Utilizatorii aplicației de TikTok din întreaga lume se ocupă cu crearea de tendinţe. Unii dintre ei devin nume cunoscute şi-şi monetizează popularitatea câştigată pe platformă. Tânărul senegalez Khabane Lame, care realizează scurte videoclipuri fără cuvinte, a trecut de la a fi şomer la acumularea unei averi impresionante.

1. Addison Rae Easterling a acumulat 5 milioane de dolari

Addison era o simplă elevă înainte de a avea succes pe TikTok şi a deveni una dintre cele mai bine plătite „staruri” ale reţelei sociale. A început cu un parteneriat cu brandul de îmbrăcăminte FashionNova şi a continuat cu mărci de masă precum Reebok şi Daniel Wellington. Apoi a colaborat cu American Eagle înainte de a-şi lansa propria companie de cosmetice, Item Beauty. Succesul ei a culminat cu lansarea unui podcast numit „Mama Knows Best”, pe care îl găzduieşte împreună cu mama ei.

2. Charli D’Amelio a obţinut 4 milioane de dolari din activitatea pe TikTok

Una dintre primele vedete TikTok, Charli Grace D’Amelio a devenit prima TikTokeriţă care a trecut pragul de 50 de milioane, apoi de 100 de milioane de urmăritori. A avut o gamă largă de experienţe care i-au dus la o avere uimitoare la vârsta de numai 16 ani.

A apărut în emisiunea „Tonight Show” a lui Jimmy Fallon, a fost prezentă la săptămâna modei de la Paris reprezentând Prada, a apărut într-un spot publicitar pentru Super Bowl şi a primit oferte din partea mai multor companii de top, inclusiv EOS Cosmetics şi Morphe. De asemenea, a jucat într-un lungmetraj şi a anunţat o serie originală Hulu.

Recent, a trecut în lumea finanţelor, anunţând un parteneriat cu aplicaţia mobilă Step, ajutând adolescenţii să obţină carduri de debit pentru a afla mai multe despre sistemul bancar.

3. Chase Hudson se poate lăuda cu 3 milioane de dolari câştigaţi pe TikTok

Cunoscut sub numele de Lil Huddy, americanul Chase Hudson este cunoscut pentru că a creat pictograma TikTok Charli D’Amelio şi pentru faptul că este reprezentat de agenţia de talente WME. A trecut de la platforma TikTok la o carieră de muzician, genul Pop-Punk. Single-ul său „Eulogy of You and Me” a fost compus împreună cu bateristul şi producătorul Travis Barker de la Blink 182 şi a apărut şi în adaptarea filmului „Downfalls High”, despre rapperul american Machine Gun Kelly, în care a jucat alături de actriţa Sydney Sweeney.

 
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie