FinComBank desfășoară promoție cu cashback la transferuri Ria Money Transfer în Ucraina!

16 Sept. 2021, 11:57
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
16 Sept. 2021, 11:57 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

FinComBank, în parteneriat cu sistemul de plăți Ria Money Transfer, își bucură clienții cu cadouri plăcute pe tot parcursul anului. Primăvara aceasta a luat startul promoția pentru destinătarii remiterilor de bani prin sistemul Ria Money Transfer, care prevede achitarea cashbackului în valoare de 50 lei la primirea transferurilor pe cardul FinComBank. Iar acum, în toamnă, anunțăm o nouă promoție pentru expeditorii transferurilor prin sistemul Ria Money Transfer în UCRAINA! Ambele promoții sunt valabile până la 31 decembrie 2021.

Deseori expediezi bani în Ucraina? Adresează-te la FinComBank și recuperează parțial costurile pentru expedierea transferului prin obținerea unui CASHBACK!

► În perioada promoției, expediază transferuri de bani în Ucraina prin sistemul RIA Money Transfer în suma de minim 100 de euro în echivalent, la orice sucursală FinComBank;

► Dacă nu deții un card valabil de la FinComBank, atunci vei primi de la operatorul Băncii un card bancar cu deschidere gratuită;
► Сashbackul în suma de 50 lei în echivalent va fi transferat pe cardul tău FinComBank în decurs de 24 de ore din momentul efectuării operațiunii!

Vom achita CASHBACK 50 lei GARANTAT pentru fiecare transfer în Ucraina, expediat prin sistemul RIA Money Transfer la sucursalele FinComBank, cu suma de minim 100 de euro în echivalent!

Remiterile de bani RIA în Ucraina sunt accesibile pentru a fi eliberate în rețea de peste 12000 de puncte ale partenerilor RIA din țară, pecum și prin intermediul aplicațiilor mobile a  partenerilor Приват24, Monobank, Ощад 24/7.

Află mai multe detalii despre Promoție la expedierea transferurilor Ria Money Transfer în Ucraina AICI.

Dorești să deschizi cardul Visa Classic sau Mastercard Standard GRATUIT chiar acum? Deschide-l  ONLINE şi adresează-te la sucursala Băncii doar pentru a ridica cardul!

Te așteptăm la sucursalele FinComBank!

Cu noi e ușor şi profitabil să expediezi remiteri de bani și să primești pentru asta un cashback garantat!

P.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău