Aniversarea FinComBank – 28 de ani de performanță

01 Iul. 2021, 10:28
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Otilia Cotruța
01 Iul. 2021, 10:28 // Bănci şi Finanţe //  Otilia Cotruța

 Astăzi, 1 iulie, FinComBank aniversează 28 de ani de succes. Această perioadă de activitate s-a remarcat prin numărate reușite și experiențe prodigioase, fapt pentru care mulțumim Clienții și Partenerii noștri, ce ne-au asigurat cu încredere și fidelitate constantă.

28 de ani reprezintă stabilitate, eficiență și succes, deoarece:

  • De 28 de ani, peste 100 mii de clienți activi demonstrează încrederea față de bancă!
  • De 28 de ani, banca înregistrează progrese semnificative, fapt confirmat prin dinamica indicatorilor săi!
  • De 28 de ani, banca este într-un continuu proces de dezvoltare și implementare a produselor și tehnologiilor inovative, accesibile și comode pentru clienții săi!
  • De 28 de ani, soluționarea celor mai diverse întrebări financiare ale clienților reprezintă o prioritate pentru FinComBank!

În toți acești ani, Banca demonstrează competitivitate sporită și stabilește  parteneriate statornice. Acești 28 de ani de activitate, FinComBank le va sărbători într-un mod deosebit, dând startul campaniei „Clientul Mulțumit”!

„Cu prilejul aniversării FinComBank, lansăm campania „Clientul Mulțumit”. Pentru a demonstra, cât de aproape Clienții Băncii merg într-un pas cu ideile și inițiativele noastre, i-am rugat să ne împărtășească experiența lor în utilizarea produselor și serviciilor bancare. Și pentru ca ziua de naștere FinComBank să fie cu adevărat festivă, am pregătit surprize plăcute pentru fiecare Client al Băncii – persoană fizică, care utilizează produsele și serviciile noastre. Mulțumim clienților noștri fideli, datorită cărora mergem perseverent înainte și construim noi experiențe, bazate pe încredere, respect și responsabilitate.”, – a declarat Elena Stovbun, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank S.A.

https://www.youtube.com/watch?v=z8ksRGA4cJs

Luna iulie 2021 se declară una nemaipomenită, deoarece fiecare client FinComBank urmează să primească din partea Băncii cadouri individuale. În curând, informațiile detaliate vor fi publicate pe fincombank.com. Fiți pe fază!

Stimați Clienți, Parteneri și Lucrătorii FinComBank, Vă mulțumim pentru încredere, angajament față de Bancă și pentru că, de 28 de ani, mergeți într-un pas cu FinComBank!

 

FinComBank – într-un pas prin viață!

P.

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 17:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 17:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Germania a purtat un bilet de loterie câștigător în poșetă săptămâni întregi, fără să-și dea seama că valorează aproape 33 de milioane de euro, scrie ITV.

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost singurul câștigător al unei trageri la sorți pe 9 iunie, după ce a ghicit corect șapte câmpuri pe un bilet de loterie german, a spus Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria sa de 75 de ani.

Aceasta a citat-o pe femeia care nu a fost numită, spunând:

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am purtat neglijent aproape 33 de milioane de euro în poșetă timp de câteva săptămâni”.

Ea și-a descoperit norocul doar când a jucat din nou la loterie.

Femeia spune că aceasta este o sumă suficientă pentru familia sa și spune că nu mai intenționează să participe la loterie.

Cu acești bani femeia spune că va încerca să adopte un mod sănătos de viață și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală